Ben normalde böyle şeyler takmam da kardeşimin düğünü için seçmiştim güzel bir takım olsun diye yoksa çok yere takılıyor eşime babama çocuklara bayağı çizik attım :/
Bnde gecen sene almistim, evde takmam disari cikarken takarim. Kimse evli olduguma inanmiodu yuzugun gorukmuo diolardi halbuki kalindi baya alyansim, esimde kocaman sey aldi yazik
Sagol canım. Genelde iyi huylu oluyorlarmış. Bebek biraz büyüsün ameliyat olacağım. Diger ogluma hamileyken muayne olmuştum. Bişey yoktu, sonradan çıktı.
Aynen yazmayınca bildirim butonu da garip garip duruyor .Ne beğenen ,ne etiketleyen
Kapıdan bakıp çıkılıyor
İnşallah canım gelir o sesler kısa zamanda .
Ben de nöriyim işte
Bnde gecen sene almistim, evde takmam disari cikarken takarim. Kimse evli olduguma inanmiodu yuzugun gorukmuo diolardi halbuki kalindi baya alyansim, esimde kocaman sey aldi yazik
20 gün önce yaptım soğuk su ile kütür kütür yiyoruz yine öyle uapacagim bir litre suya 1 yemek kaşığı limon tuzu 3 kaşık salamura tuzu çok güzel oluyor
kabin üstünde yarım çay bardağı kadar sirke koyuyorum mis gibi oldu
Geçen sene lekelenmem vardı. Kadın Doğum a gitmiştim. Doktor dan Allah razı olsun, sadece rahimi kontrol etmedi. Safra keseme böbreklere, falan da baktı. Genelde hastalarını öyle muayne edermiş.
Safra kesende çamurumsu bişey görüyorum dedi. Onun üzerine genel cerraha gittim. Tüm batın ultrason da çıktı
Geçen sene lekelenmem vardı. Kadın Doğum a gitmiştim. Doktor dan Allah razı olsun, sadece rahimi kontrol etmedi. Safra keseme böbreklere, falan da baktı. Genelde hastalarını öyle muayne edermiş.
Safra kesende çamurumsu bişey görüyorum dedi. Onun üzerine genel cerraha gittim. Tüm batın ultrason da çıktı
Amin canım bende bu ara el cizgilerine sardım youtube da vido izlerken denk geldim bir adama sonra birsürü izledim bitane güzel olumlu bir şey cikmadi6el cizgilerime gore
Amin canım bende bu ara el cizgilerine sardım youtube da vido izlerken denk geldim bir adama sonra birsürü izledim bitane güzel olumlu bir şey cikmadi6el cizgilerime gore