En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Ben normalde böyle şeyler takmam da kardeşimin düğünü için seçmiştim güzel bir takım olsun diye yoksa çok yere takılıyor eşime babama çocuklara bayağı çizik attım :/
Bnde gecen sene almistim, evde takmam disari cikarken takarim. Kimse evli olduguma inanmiodu yuzugun gorukmuo diolardi halbuki kalindi baya alyansim, esimde kocaman sey aldi yazik

Aynen yazmayınca bildirim butonu da garip garip duruyor .Ne beğenen ,ne etiketleyen
Kapıdan bakıp çıkılıyor
İnşallah canım gelir o sesler kısa zamanda .
Ben de nöriyim işte
Aynen
Insallah canim❤

Bnde gecen sene almistim, evde takmam disari cikarken takarim. Kimse evli olduguma inanmiodu yuzugun gorukmuo diolardi halbuki kalindi baya alyansim, esimde kocaman sey aldi yazik
Bende 1.5 yıl oldu alalı :)) ben eşime aldirttim hadi dedim bana 5 taş al demeden almaz çünkü

Benim turşu olmuş bile 1 kavanoz bitirdik
Bizde bir kornişon bir jalapoje yedik daha dogursu ben

Neden bu saatte ?
Kaynar suyla yapıyor bu aralar millet ,sende mi kaynar suyla yapacaksın?
Geçen sene öyle yaptım hoşuma gitmedi

20 gün önce yaptım soğuk su ile kütür kütür yiyoruz yine öyle uapacagim bir litre suya 1 yemek kaşığı limon tuzu 3 kaşık salamura tuzu çok güzel oluyor

kabin üstünde yarım çay bardağı kadar sirke koyuyorum mis gibi oldu

Na

NasNasL anlaşıldı
Geçen sene lekelenmem vardı. Kadın Doğum a gitmiştim. Doktor dan Allah razı olsun, sadece rahimi kontrol etmedi. Safra keseme böbreklere, falan da baktı. Genelde hastalarını öyle muayne edermiş.
Safra kesende çamurumsu bişey görüyorum dedi. Onun üzerine genel cerraha gittim. Tüm batın ultrason da çıktı

Işını hakkıyla yapiyomus Allahtan o Dr a gitmissin

Öyle. Nerde, ne zaman ne olacagı belli olmuyor. Allah herkese en başta sağlık versin
Amin canım bende bu ara el cizgilerine sardım youtube da vido izlerken denk geldim bir adama sonra birsürü izledim bitane güzel olumlu bir şey cikmadi6el cizgilerime gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…