- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Safra kesede polipi ilk defa duydum bu arada. Ordadami oluyomus dedim ne cok hastalik cesidi varİnşaallah bakalım. En son 3.5 mm di
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Safra kesede polipi ilk defa duydum bu arada. Ordadami oluyomus dedim ne cok hastalik cesidi varİnşaallah bakalım. En son 3.5 mm di
Şaka şaka
HoşbuldumHoşgeldin
YaaS Sabr-Sukur-Dua yuzuklerimiz aynı
Ölümüne kankayız❤
Valla bilmiyorum, bende ilk kez kendim de duydum. Polip nedir bilmiyordum bileSafra kesede polipi ilk defa duydum bu arada. Ordadami oluyomus dedim ne cok hastalik cesidi var
Yok yok bugun konular yerinde sayiyo
Neden hala konum açılmamış
Kk nın tozunu dumana katayım ,görsel şölen yapayım dedim
Nörüyon kız görüşmeyeli.O kadar az geliyorsun ki seninle ne yazışacağımızı bile bilemiyoruz
Hihi5 taşınız mı var kızzz.
5 taşınız mı var kızzz.
Yaaaaa
Nevreste keşke önceki gibi onayda beklemese konuYok yok bugun konular yerinde sayiyo
Geçmiş olsun Allah şifa versin cantanem
Valla bilmiyorum, bende ilk kez kendim de duydum. Polip nedir bilmiyordum bile
Amaaaaa Havanı aldın demek
Neden hala konum açılmamış
Kk nın tozunu dumana katayım ,görsel şölen yapayım dedim
Gorcez bakalım ☺Eskisi gibi rağbet göreceğini sanmıyorum Canım
Bence de zati nevo görüyor az buçuk ne yapacağımızı biliyor ben sunum fotosuna kadar atıp öyle kkoni aciyorim meselaNevreste keşke önceki gibi onayda beklemese konu
Zaten öncesinde sana belirtiliyor tarif
Bekleme süreci çok sıkıcı
Gorcez bakalım ☺
Sagol canım, aminGeçmiş olsun Allah şifa versin cantanem
Neymid
Valla bilmiyorum, bende ilk kez kendim de duydum. Polip nedir bilmiyordum bile
Ben de genellikle konudan önce Ona gösteriyorum(sunum fotoğrafını yanlış anlaşılmasın )Bence de zati nevo görüyor az buçuk ne yapacağımızı biliyor ben sunum fotosuna kadar atıp öyle kkoni aciyorim mesela
Yok kız ben güzel sunum yapınca bi cacık olmuyo rahat olunSen bizi sollama da o sunumla