- 8 Haziran 2013
- 57.074
- 151.588
- 898
Safra kesesi polipleriNeymid
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Safra kesesi polipleriNeymid
Güldürme kozim çocuk uyuyor yanımdaBen de genellikle konudan önce Ona gösteriyorum(sunum fotoğrafını yanlış anlaşılmasın )
Ben de genellikle konudan önce Ona gösteriyorum(sunum fotoğrafını yanlış anlaşılmasın )
Valla dogru soyluosun, bnde o yuzden bakinip cikiorum galiba sadece, bakiorum bnlik bisi yokNörüyon kız görüşmeyeli.O kadar az geliyorsun ki seninle ne yazışacağımızı bile bilemiyoruz
Hakkında herseyij hayırlısı olsunValla dogru soyluosun, bnde o yuzden bakinip cikiorum galiba sadece, bakiorum bnlik bisi yok
Yeni evime yerleştim sukur, simdi evimize bi ses gelsin istioruz artik civil civil. Belki doktora baslarim bakalim. Sen noruyon
Polip ne demek kiSafra kesesi polipleri
Bende alirken normal 5taslardan farkli gorunce kimsede olmaz dedim
Yok kız ben güzel sunum yapınca bi cacık olmuyo rahat olun
Minik de var hemen satBende alirken normal 5taslardan farkli gorunce kimsede olmaz dedim
Amin hepimizin insallah❤Hakkında herseyij hayırlısı olsun
Sagol canım :)C A N O geçmiş olsun canım,inşallah umduğun gibi sonuç olur.
Aklıma nickini benim dememle değiştiğin geldi bir an
Tümör demekPolip ne demek ki
Bisi olmaz, zevklerimiz ayniymis bakMinik de var hemen sat
Yaaa iyi huylu olsun da inşallah geçmiş olsun canımSagol canım :)
Aynen, Elalis çanta falan diyordu. Sende değiş demiştin
Tümör demek
Ben normalde böyle şeyler takmam da kardeşimin düğünü için seçmiştim güzel bir takım olsun diye yoksa çok yere takılıyor eşime babama çocuklara bayağı çizik attım :/Bisi olmaz, zevklerimiz ayniymis bak
Zaten polip iyi huylu tumor demekYaaa iyi huylu olsun da inşallah geçmiş olsun canım
Aynen yazmayınca bildirim butonu da garip garip duruyor .Ne beğenen ,ne etiketleyenValla dogru soyluosun, bnde o yuzden bakinip cikiorum galiba sadece, bakiorum bnlik bisi yok
Yeni evime yerleştim sukur, simdi evimize bi ses gelsin istioruz artik civil civil. Belki doktora baslarim bakalim. Sen noruyon
Sagol canım. Genelde iyi huylu oluyorlarmış. Bebek biraz büyüsün ameliyat olacağım. Diger ogluma hamileyken muayne olmuştum. Bişey yoktu, sonradan çıktı.Yaaa iyi huylu olsun da inşallah geçmiş olsun canım
Sagol canım :)
Aynen, Elalis çanta falan diyordu. Sende değiş demiştin
Tümör demek