• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Nörüyon kız görüşmeyeli.O kadar az geliyorsun ki seninle ne yazışacağımızı bile bilemiyoruz:confused:
Valla dogru soyluosun, bnde o yuzden bakinip cikiorum galiba sadece, bakiorum bnlik bisi yok😊😊
Yeni evime yerleştim sukur, simdi evimize bi ses gelsin istioruz artik civil civil. Belki doktora baslarim bakalim. Sen noruyon😊😊

Valla dogru soyluosun, bnde o yuzden bakinip cikiorum galiba sadece, bakiorum bnlik bisi yok😊😊
Yeni evime yerleştim sukur, simdi evimize bi ses gelsin istioruz artik civil civil. Belki doktora baslarim bakalim. Sen noruyon😊😊
Hakkında herseyij hayırlısı olsun :KK68:

Bisi olmaz, zevklerimiz ayniymis bak😍
Ben normalde böyle şeyler takmam da kardeşimin düğünü için seçmiştim güzel bir takım olsun diye yoksa çok yere takılıyor eşime babama çocuklara bayağı çizik attım :/

Aynen yazmayınca bildirim butonu da garip garip duruyor .Ne beğenen ,ne etiketleyen :confused:
Kapıdan bakıp çıkılıyor:KK45:
İnşallah canım gelir o sesler kısa zamanda .
Ben de nöriyim işte :KK45:

Yaaa iyi huylu olsun da inşallah geçmiş olsun canım
Sagol canım. Genelde iyi huylu oluyorlarmış. Bebek biraz büyüsün ameliyat olacağım. Diger ogluma hamileyken muayne olmuştum. Bişey yoktu, sonradan çıktı.

Back