Valla dogru soyluosun, bnde o yuzden bakinip cikiorum galiba sadece, bakiorum bnlik bisi yok
Yeni evime yerleştim sukur, simdi evimize bi ses gelsin istioruz artik civil civil. Belki doktora baslarim bakalim. Sen noruyon
Valla dogru soyluosun, bnde o yuzden bakinip cikiorum galiba sadece, bakiorum bnlik bisi yok
Yeni evime yerleştim sukur, simdi evimize bi ses gelsin istioruz artik civil civil. Belki doktora baslarim bakalim. Sen noruyon
Ben normalde böyle şeyler takmam da kardeşimin düğünü için seçmiştim güzel bir takım olsun diye yoksa çok yere takılıyor eşime babama çocuklara bayağı çizik attım :/
Aynen yazmayınca bildirim butonu da garip garip duruyor .Ne beğenen ,ne etiketleyen
Kapıdan bakıp çıkılıyor
İnşallah canım gelir o sesler kısa zamanda .
Ben de nöriyim işte
Sagol canım. Genelde iyi huylu oluyorlarmış. Bebek biraz büyüsün ameliyat olacağım. Diger ogluma hamileyken muayne olmuştum. Bişey yoktu, sonradan çıktı.