Makarnalar En Başarılı 20 Makarna Tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifleri ''hangileridir?(4 Oy Hakkınız bulunmaktadır)

• Ankete Katılan
    517
  • Anket Kapalı .
Hayrola neyin var neden dikişlisin
Beğenmedim kestirdim asaddfdfff geçmeyen bir hastalığım vardı vajinada, onu hallettim
Nasıl oldun canım daha iyi misin
Abla valla hala ağrım var. Dikiş alerjisi olmuş bir yerde. Eğer geçmezse tekrar operasyon yapacak o bölgeye. Çok çektim İnan ki. Daha üstüne tam oturamıyorum.

Geçer inşallah olumlu düşünelim

Geçmiş olsun canım

Ya size de sorayım, ana sayfada yazdım ama… sol mememde iltihap gibi bi şey olmuş. Pütürlü yerler var ya kahverengi, orada bi tanesi şişmiş. İçi süt mü iltihap mı bilmiyorum. Oğlanı memeden keseli 20 gün oluyor. Acaba emzirmeyi bıraktım diye mastit mi oldu ne oldu? yarın aile hekimine gidicem. İnşallah anlar da kötü bi şey çıkmaz

Emzirmeyi bıraktığın için olabilir değilse geçirdiğin operasyonun bile etkisi olabilir.
Mesela benim Rahim problemli göğüslerimde kistler ve lenflerde şişme var. Genel cerrahi bunun birbiri ile bağlantılı olduğunu söyledi.

Ay bi bu eksikti başıma gerçekten. Ne zaman düzelicez be, mezarda mı?

Problem olmuyor ya
Sadece kontrole gidiyorum.
Orada inşallah rahat ederiz
Sıkıntı yapma senin kesin emzirme ile bağlantılı
İnşallah ama 20 gün sonra Çıkar mı böyle bi şey? Bir de ameliyat sonrası hem hastanede serumla antibiyotik verdiler hem de ben evde 1 kutu bitirdim. Yani mikrop da değildir diye umut ediyorum. Sabahı nasıl yapıcam bilmem

Biraz rahat ol zaten sıkıntı bitmiyor birde gereksiz büyütme
Oğlun iyi mi düşmüştü toparladı mı

Biraz rahat ol zaten sıkıntı bitmiyor birde gereksiz büyütme
Oğlun iyi mi düşmüştü toparladı mı
Ay o kuduz gibi çok şükür anneeeeğğğ anneeeeeğğğğ diye kuyruk oldu peşimde. Evdeyim ya, 1 saniye ayrılmıyor götümden şeyi deniyor üzerimde bu aralar, 1 saniyede kaç kez anne dersem annem çıldırır

Maşallah maşallah formunda o zaman
Ne yapsın çalışıyorsun, hep yanında olunca mutlu olmuştur

Bu hafta pek iyi değilim Kukrişkom, doğum günüm geldi o yüzden kötüyüm. O gün nasıl ayakta dururum bilmiyorum.
Canım benim Allah sabrını,gücünü arttırsın .
Mecburuz durmaya.
Şimdiden iyi yaşlar diliyorum,hüzünlerini avutacak sevinçler de nasip eder Rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…