Çok özledimHala öpüyor beni
Bugünler de geçecek elbetKafa gitmediği sürece iyiyim
İlaçlarla ayaktayım..
Sen nasılsın bebişiniz büyüdü mü
Hayrola neyin var neden dikişlisinBugünler de geçecek elbet
bebiş büyüdü, 21 aylık oldu çok şükür
kuşu bende öttür dedim ama ben sana yaramam, amelşyat oldum. dikişliyiim
Nasıl oldun canım daha iyi misinBugünler de geçecek elbet
bebiş büyüdü, 21 aylık oldu çok şükür
kuşu bende öttür dedim ama ben sana yaramam, amelşyat oldum. dikişliyiim
Beğenmedim kestirdim asaddfdfff geçmeyen bir hastalığım vardı vajinada, onu hallettimHayrola neyin var neden dikişlisin
Abla valla hala ağrım var. Dikiş alerjisi olmuş bir yerde. Eğer geçmezse tekrar operasyon yapacak o bölgeye. Çok çektim İnan ki. Daha üstüne tam oturamıyorum.Nasıl oldun canım daha iyi misin
Geçer inşallah olumlu düşünelimBeğenmedim kestirdim asaddfdfff geçmeyen bir hastalığım vardı vajinada, onu hallettim
Abla valla hala ağrım var. Dikiş alerjisi olmuş bir yerde. Eğer geçmezse tekrar operasyon yapacak o bölgeye. Çok çektim İnan ki. Daha üstüne tam oturamıyorum.
Geçmiş olsun canımBeğenmedim kestirdim asaddfdfff geçmeyen bir hastalığım vardı vajinada, onu hallettim
Abla valla hala ağrım var. Dikiş alerjisi olmuş bir yerde. Eğer geçmezse tekrar operasyon yapacak o bölgeye. Çok çektim İnan ki. Daha üstüne tam oturamıyorum.
Geçer inşallah olumlu düşünelim
Sağ olun kızlarGeçmiş olsun canım
Emzirmeyi bıraktığın için olabilir değilse geçirdiğin operasyonun bile etkisi olabilir.Ya size de sorayım, ana sayfada yazdım ama… sol mememde iltihap gibi bi şey olmuş. Pütürlü yerler var ya kahverengi, orada bi tanesi şişmiş. İçi süt mü iltihap mı bilmiyorum. Oğlanı memeden keseli 20 gün oluyor. Acaba emzirmeyi bıraktım diye mastit mi oldu ne oldu? yarın aile hekimine gidicem. İnşallah anlar da kötü bi şey çıkmaz
Ay bi bu eksikti başıma gerçekten. Ne zaman düzelicez be, mezarda mı?Emzirmeyi bıraktığın için olabilir değilse geçirdiğin operasyonun bile etkisi olabilir.
Mesela benim Rahim problemli göğüslerimde kistler ve lenflerde şişme var. Genel cerrahi bunun birbiri ile bağlantılı olduğunu söyledi.
Problem olmuyor yaAy bi bu eksikti başıma gerçekten. Ne zaman düzelicez be, mezarda mı?
İnşallah ama 20 gün sonra Çıkar mı böyle bi şey? Bir de ameliyat sonrası hem hastanede serumla antibiyotik verdiler hem de ben evde 1 kutu bitirdim. Yani mikrop da değildir diye umut ediyorum. Sabahı nasıl yapıcam bilmemProblem olmuyor ya
Sadece kontrole gidiyorum.
Orada inşallah rahat ederiz
Sıkıntı yapma senin kesin emzirme ile bağlantılı
Biraz rahat ol zaten sıkıntı bitmiyor birde gereksiz büyütmeİnşallah ama 20 gün sonra Çıkar mı böyle bi şey? Bir de ameliyat sonrası hem hastanede serumla antibiyotik verdiler hem de ben evde 1 kutu bitirdim. Yani mikrop da değildir diye umut ediyorum. Sabahı nasıl yapıcam bilmem
Ay o kuduz gibi çok şükürBiraz rahat ol zaten sıkıntı bitmiyor birde gereksiz büyütme
Oğlun iyi mi düşmüştü toparladı mı
Maşallah maşallah formunda o zamanAy o kuduz gibi çok şüküranneeeeğğğ anneeeeeğğğğ diye kuyruk oldu peşimde. Evdeyim ya, 1 saniye ayrılmıyor götümden şeyi deniyor üzerimde bu aralar, 1 saniyede kaç kez anne dersem annem çıldırır
Ay yine mi bu? Korku filmi karakteri gibi bu adam.
Bu işi çözer
Canım benim Allah sabrını,gücünü arttırsın .Bu hafta pek iyi değilim Kukrişkom, doğum günüm geldi o yüzden kötüyüm. O gün nasıl ayakta dururum bilmiyorum.