- 21 Kasım 2017
- 27.571
- 120.572
Onlar da ayakta olmasına rağmen hissetmiş bayağı.Annenler nasıl canım? Onlara da geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar da ayakta olmasına rağmen hissetmiş bayağı.Annenler nasıl canım? Onlara da geçmiş olsun
Hoş geldin canım Nasılsınkimse etiketlemiyor artık beni
Dün bir astroloji sayfasında okumuştum,ayın 18 ine kadar deprem olacak diye ah canom allahin kudretine karşı nasılda caresiziz ama farkında değiliz unutuyoruzSiz yinede temkinli olun canım
Sağol canım, herkes çok panik ,birbirini arıyor acayip ortalik
Çok geçmiş olsun calcicim,sendemi o taraflardasın.
İyi desem iyi değilim çok şükür diyorum canım sen nasılsınHoş geldin canım Nasılsın
Amin kuzum ,sağol
Başkanım geçmiş olsunBen İstanbul'dayım ama baya hissedildi burada
Öyle canım Tedbir Bizden Takdir AllahtanDün bir astroloji sayfasında okumuştum,ayın 18 ine kadar deprem olacak diye ah canom allahin kudretine karşı nasılda caresiziz ama farkında değiliz unutuyoruz
Geçmiş oslunBen İstanbul'dayım ama baya hissedildi burada
Cansın canBen etiketledim
Ben oturuyordum sesle beraber yerin hareketini hissettim, keşke duymasaymisim, çok geçmiş olsun hepimize inş hemsosuuHemsom ,ayakta anlayana kadar bitti ,olmaz insallah tekrar
Allah razı olsun canım benimdeprem olmuş İstanbul’da Bursa civarı da deniyor Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Bende iyiyim şükürİyi desem iyi değilim çok şükür diyorum canım sen nasılsın
Calcim geçmiş olsun, bayağı şehir hissetmişBen İstanbul'dayım ama baya hissedildi burada
Daha önce orada olduğunu bilmiyordum,şu anda orada zaten.Taşınmış demek ki. İyi olsun da
Kolay değil çicemmm son olsun artık depremlerde.O ses çok kötüydü, beynim zonkluyor Allah razı olsun canlarım
Marmara denzi gemlik yazıyordu,kısamı sürdü.Duyulmayacak gibi degildi gül goncam, yerden uğultu geldi sonra birden sallanmaya başladı bu hissedilen beş olamaz. Gemlik Mudanya çok yakin
Aman iyi olda şekercimİyiyim, sıkıntı yok sekercigim
Canımcım nasılsın iyimisinkimse etiketlemiyor artık beni
İlçelerde bulmak daha rahat belkideburada nüfus çok birde oda etkiliyor.Ben ilçedeyim kb gitti fiziğe iki hafta hemen sıra buldu başka biri sıra yok diyor burada da öncelik sırası da mı var aceba
Annenler nasıllar iyiler demiOnlar da ayakta olmasına rağmen hissetmiş bayağı.
Ben duymadım bile eşim aradı hatta onlar duymuşlar.Ben İstanbul'dayım ama baya hissedildi burada
Geçmiş olsun canımSağol canım, herkes çok panik ,birbirini arıyor acayip ortalik
Geçmiş olsun Allah beterinden korusunBen oturuyordum sesle beraber yerin hareketini hissettim, keşke duymasaymisim, çok geçmiş olsun hepimize inş hemsosuu