kim erken davranırsa o kapar birinciliğiEsliiii bi daha yapma ödeme o zaman bak doverim seniiiiii
Sağol canım eslim
Benden çekeceğiniz var diyorsun yanikim erken davranırsa o kapar birinciliği
Toparlanamadım ki nevosum hiç,hep daginigim ama gerçekten kendime gelmem gerek, kalmış şurada 6,5 ayNiye dağıldın
Kız valla inanırlar haaakim erken davranırsa o kapar birinciliği
Yo yo olur mu hiç öyle şey aşkoBenden çekeceğiniz var diyorsun yaniHakeden kazansın diyelim aşko
Yo yo olur mu hiç öyle şey aşko
Tabiki hakeden kazansın herkes kazansın
Daha çok var yaparsınToparlanamadım ki nevosum hiç,hep daginigim ama gerçekten kendime gelmem gerek, kalmış şurada 6,5 aysonra yine üzülüyorum nasilsa
Pek tekin değil belli olmazİnanırlar mı
Sadece şaka yapıyoruz
İnş nevosum bende inanmak istiyorumDaha çok var yaparsın
Bizde hemen olamadık canım benim, aylarca bekledik uğraştık. Ben nevosu az darlamadim neden olmuyo,niye yapamıyorum,birakicam diyeİyi geceler esli
Sen efsane bi kadınsın sosyal insanı acayip motive ediyorsun teşekkür ederimBizde hemen olamadık canım benim, aylarca bekledik uğraştık. Ben nevosu az darlamadim neden olmuyo,niye yapamıyorum,birakicam diyeooooo neler neler ama sonra oluyo,yeter ki bırakma,sen birde şuan kendinin farkında değilsin ama biz gördük yaptıklarını
Ama doğruyu söylüyorum canım benim,gerçekten tipkisinin aynısını yaşadımSen efsane bi kadınsın sosyal insanı acayip motive ediyorsun teşekkür ederim
Beni hala darlıyorsunAma doğruyu söylüyorum canım benim,gerçekten tipkisinin aynısını yaşadımnevos anlatsa of off cok güzel motiveyi kendime edemiyom ama kuzum yaaa
Sakın acayip acayip düşünme, döferim haaaatersim çok pistir,herkes bilir,fena carlarım
Nazım sana geçiyor nevoşum napayimBeni hala darlıyorsunÇılgın bir kadınsın