- 1 Aralık 2021
- 12.088
- 40.612
- 34
Birakmak yok başaracaksın kendine inanİnş nevosum bende inanmak istiyorum ne kadar üzüldüğümü sonrasında Sen biliyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birakmak yok başaracaksın kendine inanİnş nevosum bende inanmak istiyorum ne kadar üzüldüğümü sonrasında Sen biliyorsun
Tamam tamam sen tersini gösterme banaAma doğruyu söylüyorum canım benim,gerçekten tipkisinin aynısını yaşadım nevos anlatsa of off cok güzel motiveyi kendime edemiyom ama kuzum yaaa
Sakın acayip acayip düşünme, döferim haaaa tersim çok pistir,herkes bilir,fena carlarım
Di mi kuzummm,allah razi olsun ins canım benimBirakmak yok başaracaksın kendine inan
Afferim çekirgeTamam tamam sen tersini gösterme bana
Afferim çekirge
Bende yokum bu ay abla tarifim yok çünküAırfreyciler hazır mısınız
Selam canım nasılsın şimdiden mutlu yıllar herkese nasıl olacak serbest mi olacak canım kısıtlama olacak mı ?Aırfreyciler hazır mısınız
İyiyim canım sağ ol sen nasılsınSelam canım nasılsın şimdiden mutlu yıllar herkese nasıl olacak serbest mi olacak canım kısıtlama olacak mı ?
Şöyle tabaklar istiyorum
Kanat, tavuk şiş, tavuk pirzola, tavuk köfte,tavuk but, kuzu pirzola, İzmir köfte, anne köftesi, Akçaabat köfte, somon, palamut, hamsi yani aırfreyde ne tür etler pişiyorsa hepsi olur.
Tabak bu seviyede dolu olsun. Yanına aırfreyde pişmiş sebze eklenebilir. Biraz yeşillik, domates vs...
Aırfrey tanıtılacak yani artısı, eksisi, faydası, zararı, iyi mi, kötü mü, sizin aırfrey nasıl?
Eki Görüntüle 3359377
Buna ek mesela nasıl yıkıyorsunuz, pişirirken ne tür kaplar kullanıyorsunuz.
Böyle buna benzer detayları eklerseniz. Çok muhtişim bir kategori olur
Bir nevi reklam yapacağız
Belki sponsor için işimize yarar
Şansımızı deneyelim. Olmadı diyorlar ya boş boş kategori yapıyorlar
Hiçbir yerde olmayan farklı ve çok ilgi çekecek bir kategori yapmış oluruz
Benim olsa ilk açar örnek verirdim. Ama size güveniyorum
İşte neler yaptığınızı yazarsınız. En çok ne güzel oluyor. Ne tür kolaylıklar var
Can mısın be kadınK Kazen isabel Mune , Kadınlar Kulübü Ailesi ve Yemek Yarışması bölümü dostlarım, Hepinizin yeni yılı kutlu olsun
Birlikte daha nice güzel senelere inşallah
2023 benim için çok zor bir yıl oldu. Ama hepinizin desteği ile dimdik ayaktayım. Rabbim hepinizden razı olsun
Ayağınız taşa değmesin. Hep güzel günler görün inşallah
Rabbim sizin ve sevdiklerinizin karşısına hep iyilikler, güzellikler çıkarsın Hep mutlu olun
2024 hepimiz için çok güzel, mutlu bir yıl olsun
Can mısın be kadın
Senin için de çok güzel bereketli huzurlu işlerinin kolaylıkla hallolduğu bir yıl olsun aşkomK Kazen isabel Mune , Kadınlar Kulübü Ailesi ve Yemek Yarışması bölümü dostlarım, Hepinizin yeni yılı kutlu olsun
Birlikte daha nice güzel senelere inşallah
2023 benim için çok zor bir yıl oldu. Ama hepinizin desteği ile dimdik ayaktayım. Rabbim hepinizden razı olsun
Ayağınız taşa değmesin. Hep güzel günler görün inşallah
Rabbim sizin ve sevdiklerinizin karşısına hep iyilikler, güzellikler çıkarsın Hep mutlu olun
2024 hepimiz için çok güzel, mutlu bir yıl olsun