- 14 Haziran 2019
- 13.306
- 47.044
evet minik nasipse biir bebişimiz daha olacakSende mi bebis bekliyorsun hayırlı olsun şaşırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet minik nasipse biir bebişimiz daha olacakSende mi bebis bekliyorsun hayırlı olsun şaşırdım
işte şimdi soyledım sosyalımmYaaaaaaaaaaa ohaaaaaaaa niye soylemiyorsun kızıiiiiiimmmmmm yerimmmmmmmmmmmmmmm
Geçmiş olsun abla zaten o öksürük mahvediyor insaniya.Çok geçmiş olsun canım ablacım
Cidden salgın var. Ben 20 gündür hastayım öksürük hala geçmedi
Hayırlı olsun canimevet minik nasipse biir bebişimiz daha olacak
Sağlıkla gelsin inşallah sağ salim kucağına alevet minik nasipse biir bebişimiz daha olacak
Yerimmmm haaaa Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah merviskomişte şimdi soyledım sosyalımm
Sağ ol canım benimGeçmiş olsun abla zaten o öksürük mahvediyor insaniya.
amin canım tesekkür ederimmSağlıkla gelsin inşallah sağ salim kucağına al
pericim cok sagolasın kuzummHayırlı olsun canim
amiiin sosyalim allah razı olsun darısı isteyen herkese olsun inşallahYerimmmm haaaa Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah merviskom
amin nane limoncum cok tesekkürlerOriana hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Orişim ne güzel bir haber bu sağlıkla gelsin inşallah yavrum benimevet adaşımm kızlar abla oluyor inşallah
Yaaaa minnoşum sen nerelerdesin amaaaa bebeklerim iyi miii seni arıyorum valla salçalı makarna diyen dillerine bal sürücem
amanitam cok tesekkur ederım kuşum en kısa surede senınde guzel haberlerınle hissediyorumOrişim ne güzel bir haber bu sağlıkla gelsin inşallah yavrum benim
Oyyyyy beraber doğurucuzzzzevet minik nasipse biir bebişimiz daha olacak
iveeet çohhselOyyyyy beraber doğurucuzzzz