- 25 Ağustos 2019
- 60.494
- 110.959
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen uzaktan izleyenler için bir konuşma hazırlaTamam o zaman birinciyim
Bugün makarna yapmasam
Kesinlikle korkmasınlar, katılmak isteyenler bence hiç düşünmesin katılsınlar. Bende hep cesaret edemezdim yapamam diye korkulacak hiç bir şey yokmuş. Çıkıp çıkıp gelsinlerSen uzaktan izleyenler için bir konuşma hazırla
Korkmayın, çıkın çıkın gelin gibi
O zaman çok geç sen şimdiden kabullenOylama bitince şampiyon olduğumu kabul edicem sanırım
Bence de çok geç işte bir yanım hep acaba diyorO zaman çok geç sen şimdiden kabullen
Heh şöyle kabul et bi daha makarna demiyeyimTamam o zaman birinciyim
Bugün makarna yapmasam
Ayferli zengolar yarışıyorŞimdi airfryer mi yapacağız
Böyle gider merak etme çoğunluk oy alacağın belliydi zatenOylama bitince şampiyon olduğumu kabul edicem sanırım
Kimin ayferi daha cazibeliyse o kazanırAyferli zengolar yarışıyor
GöreceğizKimin ayferi daha cazibeliyse o kazanır
Benim biraz zor
Bi daha makarna demeyeceksen aldım kabul ettimHeh şöyle kabul et bi daha makarna demiyeyim
Aslında bu ay yarışma değil de tanıtım ön planda olacak.Kimin ayferi daha cazibeliyse o kazanır
Benim biraz zor
38 fark açılır mıBi daha makarna demeyeceksen aldım kabul ettim
Açılmaz mı38 fark açılır mı
Et türevleri olacak değil miAslında bu ay yarışma değil de tanıtım ön planda olacak.
Yani marka oylamayı etkilemez yine tarif ve sunumlar yarışacak
Ters köşe bir şey gelir miAslında bu ay yarışma değil de tanıtım ön planda olacak.
Yani marka oylamayı etkilemez yine tarif ve sunumlar yarışacak
Ama seni hep makarna ile hatırlayacağım çekirgeBi daha makarna demeyeceksen aldım kabul ettim