Sen bugün ne oldu yaAvelliğim tuttu
Evet ama dışarı çıkabilirim. Ruh halime bağlı. En azından dönerken alırım eksik malzememiYarın çok güzel birgün mutlaka yapmalısın
İnşallahEvet ama dışarı çıkabilirim. Ruh halime bağlı. En azından dönerken alırım eksik malzememi
Sen nasıl Nejla kim be dersin, hemen anlamam lazımdı NEJLA TEKİN olduğunu.Sen bugün ne oldu yaokul çıkışında bekliyoruz benim arkam dönük arkadaş dedi ki kanka bak nejla buraya düşmüş Nejla kim be dedim bir döndüm tövbe yarabbim zor tuttum kendimi kadına karşı gülmeyeyim diye nejlanın avursturya dan aldığı kürk var ya beyaz aynısı saçlar da siyah
2017 dinin özel bir anlamı var mı ki2017 den beri ellili kiloları görmedim.
Sen inşallah hep görürsün
Sonra 60 lar 3-4 yıldır 70 ler sonrası bilinmez2017 dinin özel bir anlamı var mı ki
Anladım benimde geçen sene yılbaşında yaşadığım bir olay esim 3 metreden yere düşüp geçici hafızasını kaybetti sonrası geneli kötü haberler hayatım baya değişti kilo da aldım dünya işlerinin boş olduğu farkettim garip bir dönemden geçtimSonra 60 lar 3-4 yıldır 70 ler sonrası bilinmez
Son 4-5 yılım hep olumsuz geçti.
Geçmiş olsun canımAnladım benimde geçen sene yılbaşında yaşadığım bir olay esim 3 metreden yere düşüp geçici hafızasını kaybetti sonrası geneli kötü haberler hayatım baya değişti kilo da aldım dünya işlerinin boş olduğu farkettim garip bir dönemden geçtim
Çok amin2024 güzel gelsin güzel geçsin inşallah hepimiz için
Art arda gelen olaylar etkiliyor gerçekten ama sağlığımızı düşünüp kilo olayına dikkat etmeliyizGeçmiş olsun canımRabbim tekrar yaşatmasın
Aslında ben 70 li kiloya Malatya 'da geçtim.Ondan önce en fazla 65-66 olmuştum.
Taşındıktan bir ay sonra babam vefat etti. Sonra Elazığ depremi, pandemi, ailevi sorunlar, 6 Şubat derken kilolar kaldı.6 Şubat sonrası bitmedi olaylar
Öyle dik durduğuma bakmayın.
Aslında hiç bu kadar evde kalmamıştım, üzülmemiştim. Bir süredir almıyorum ama veremiyorum. Bu sıra vermeyi denesem mi tekrar diyorum.
Birde bu kadın hastalıkları yüzünden bir süre hep yattım evden çıkmadım.Art arda gelen olaylar etkiliyor gerçekten ama sağlığımızı düşünüp kilo olayına dikkat etmeliyiz
İnşallah canım bende biraz dikkat etmeyi düşünüyorumMakarna yapıp yiyimsonra da tartıya pil alıp spor ve diyet yapıyım
Bu eşler zarar o yönden ben abur cubur almam eşim gelince cocuklar aldırıyor o zaman yeniyor işteİnşallah canım bende biraz dikkat etmeyi düşünüyorum
Eşim gitsin
Ya o gelince daha çok yiyoruz sankiBu eşler zarar o yönden ben abur cubur almam eşim gelince cocuklar aldırıyor o zaman yeniyor işte
Hadi be. küçük at da yiyelim cennaAdam haklıoğlan kardeşin gibi maşallah
İnşallah2017 den beri ellili kiloları görmedim.
Kızım küçük duruyorsun işte, yalan mı söyleyeceğimHadi be. küçük at da yiyelim cenna
İnşallah
Ben de 2017’den beri 50li kiloları görmedim çünkü evlendim2017 den beri ellili kiloları görmedim.
Asaddffff küçük deyince de dün hemşire serum takıyor, dedim ki sol koldan takalım. “Tamam minnoşum, uzat bakalım kolunu” dediKızım küçük duruyorsun işte, yalan mı söyleyeceğim