- 20 Mart 2008
- 140.778
- 211.357
- 60
Çok teşekkürler sağolÇok geçmiş olsun
Çok sağol yasocum arada ağrılar oluyor kramp giriyor .Geçmişler olsun ablacığım.
Ablam, yumurta konunca ekmeğe gerek yok aslında. Un, ekmek ya da yumurtayı köfte hamuru dağılmasın diye koyuyoruz.
Ekmek koyacaksan, yumurtaya gerek yok.
Sen de sağ ol canımÇok teşekkürler sağol
Sen de sağ ol canım
Ohh süper afiyet olsun yasom
Kokusunu aldımAfiyet olsun cancağızım
Neden alıntılanmıyor yav. Türk kahvesi değildi zaten, latteydi. Olsun kahve kahvedir.Margaret Hale alıntılanmıyor gönderin bebeyim
Hani köpüğü için tükürmedin mi, gerçi sen Törkiş kafi sevmezsin.
Afiyet olsun bebişim.
Hiçbir fikrim yok, ama bu gönderin alıntılandıNeden alıntılanmıyor yav. Türk kahvesi değildi zaten, latteydi. Olsun kahve kahvedir.
Çok pis alıştım Yaso, durduk yere başıma iş aldım. Her gün içiyorum artık.Hiçbir fikrim yok, ama bu gönderin alıntılandı
Bizim makinemiz seninki gibi değil ki latte ve bilimum eksantrik kahveler yapsın.
uyuyamazsın bak.Çok pis alıştım Yaso, durduk yere başıma iş aldım. Her gün içiyorum artık.
yasoom canımcım hosgeldın nerelerdeydın sen nasılsınHiçbir fikrim yok, ama bu gönderin alıntılandı
Bizim makinemiz seninki gibi değil ki latte ve bilimum eksantrik kahveler yapsın.
neydeeBakalım 20 tarifi bulacak mıyız
Makarnadaneydee
Kayfe iyidir ama Törkiş olanı diye biliyorum.Çok pis alıştım Yaso, durduk yere başıma iş aldım. Her gün içiyorum artık.
Babamı kaybettikten sonra eşimle çalışmaya başladık canım, durum budur.yasoom canımcım hosgeldın nerelerdeydın sen nasılsın
Sana takılmayı çok sevdim esliiiiii liii liiii liiiiiBen sana kıyamamıştım ama
Biliyorum takıldığını canım benimSana takılmayı çok sevdim esliiiiii liii liiii liiiii
kazancınız bol olsun yasom babanı kaybettiğinde konusmustuk tekrar basın sagolsun dıyorum
aa baya alan olmus aslında nevosummMakarnada
24 kişi tarif aldı. 2 kişi bıraktı, 2 kişi üyelik iptali yapmış