- 22 Temmuz 2017
- 44.065
- 130.889
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2-3 dilim ekmek içi ideal ablam.Şimdi hanımlar yarım kilo kıymaya köfte için ekmek ne kadar olmalı,kimi az kimi çok diyor dana döş eti çektiriyorum köfte için.
Kış günü dondurma yeme, zaten hep sümüklüsün daha beter olmayasın.
2 gün önce izmir köfte yaptım sert oldu biraz köftesi niye oldu acaba,yumurtada kırmıştım içine.2-3 dilim ekmek içi ideal ablam.
Ben yumurta katmıyorum ablam, ondan mıdır bilmiyorum. Ama köfte biraz yağlı kıymadan güzel olur.2 gün önce izmir köfte yaptım sert oldu biraz köftesi niye oldu acaba,yumurtada kırmıştım içine.
Dana döş kıymaydı,fazla olunca 1 yumurta kırıyorum içine orta yağlı kıymaydı birde.Ben yumurta katmıyorum ablam, ondan mıdır bilmiyorum. Ama köfte biraz yağlı kıymadan güzel olur.
Senin bileklerde sıkıntı vardı değil mi ablam, o yüzden mi köfte tutsun diye yumurta kırıyorsun?Dana döş kıymaydı,fazla olunca 1 yumurta kırıyorum içine orta yağlı kıymaydı birde.
Kist var yasocum ameliyat dedi doktor,gene tekrarlıyormuş maalesef.Senin bileklerde sıkıntı vardı değil mi ablam, o yüzden mi köfte tutsun diye yumurta kırıyorsun?
Geçmişler olsun ablacığım.Kist var yasocum ameliyat dedi doktor,gene tekrarlıyormuş maalesef.
Normalde yumurta katarlarya köfteye tutsun diye,kıyma azsa atmıyorum içine.
Heee tamam canocaniimmmSakin kız bişey yok bende takılıyordum
Ohh süper afiyet olsun yasom
Ooo çalışkan göörrlllll
Kokusunu aldım Afiyet olsun cancağızım
Çok geçmiş olsunKist var yasocum ameliyat dedi doktor,gene tekrarlıyormuş maalesef.
Normalde yumurta katarlarya köfteye tutsun diye,kıyma azsa atmıyorum içine.
Ben sana kıyamamıştım amaEsliiiiiiiii liiii liii liiiiiii makarna yap Eslii