- 13 Ağustos 2022
- 6.241
- 25.638
Bende fırın makarna hiç yapmadım yemedimdeKiiizzzz nasılsın yapmazsın yaaaa,olamaz böyle bir şeyfırın makarnayı bak mutlaka denemelisiniz naniskoomm
Denerim inşallah bir mantı makarna pişer tencerede oda kıyma ve küçük doğanmış patates le demleme usulüKiiizzzz nasılsın yapmazsın yaaaa,olamaz böyle bir şeyfırın makarnayı bak mutlaka denemelisiniz naniskoomm
Allahiiimm cıvdırıcamBende fırın makarna hiç yapmadım yemedimde
Ne asabisi aşkolsunİşte bekliyom bende napalim, asabi olma da
Onu yapıyorum ya o tarz demiyorum. Mesela mantarlı, tavuklu o tarz makarna yapmadım hiç.Fırın makarnayı yiyin bi de sonra her hafta yapın
Çok mu güzel deneyim miAllahiiimm cıvdırıcam
Kavurma makarnada süper oluyoDenerim inşallah bir mantı makarna pişer tencerede oda kıyma ve küçük doğanmış patates le demleme usulü
Evimde inşallahİnş yaparsın denersin nevosumm
Mazeretim var,asabiyim ben şarkısı var yaNe asabisi aşkolsun
Demleme makarna bende yapıyorum. Ama işte makarna çok yapılmaz bizde. Makarna deyince ben hamur kesip yoğurtlu kıyma soslu yapmayı tercih ederimDenerim inşallah bir mantı makarna pişer tencerede oda kıyma ve küçük doğanmış patates le demleme usulü
Bundan sonra sana “Yetiş Bacım” diye hitap edeceğiiz
Tavuk gerçekten çok yakışıyor makarnaya nevosumOnu yapıyorum ya o tarz demiyorum. Mesela mantarlı, tavuklu o tarz makarna yapmadım hiç.
Benim yaptıklarım fırın makarna, kıymalı yoğurtlu, makarna böreği, makarna salatası, peynirli, kıymalı, sebzeli falan
İmdat diyecekler sanki canomBundan sonra sana “Yetiş Bacım” diye hitap edeceğiiz
İşte kremalı falan denemek istiyorumTavuk gerçekten çok yakışıyor makarnaya nevosumben mantar sevmem yemem,o yüzden ona birsey diyemiyorum
Bende genelde hep el açmasıDemleme makarna bende yapıyorum. Ama işte makarna çok yapılmaz bizde. Makarna deyince ben hamur kesip yoğurtlu kıyma soslu yapmayı tercih ederim
Tavukla bence kesin yapmalısınOnu yapıyorum ya o tarz demiyorum. Mesela mantarlı, tavuklu o tarz makarna yapmadım hiç.
Benim yaptıklarım fırın makarna, kıymalı yoğurtlu, makarna böreği, makarna salatası, peynirli, kıymalı, sebzeli falan
Yarışmamızda mevcut efeemmİşte kremalı falan denemek istiyorum
Yoğurtlu makarna üstüne makarna tanımam
Yanılıyorsunİşte kremalı falan denemek istiyorum
Yoğurtlu makarna üstüne makarna tanımam