Zengoluk diyince aklıma mango kurusu geldiZengoluk
Yasocaaniimmm doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun iyi ki varsınhersey çok güzel olacak güzel yılların olsun inşallah sevdiklerinle yasminsay
Yasomm güzel sağlıklı huzurlu nice yaşların olsun
Teşekkür ederim hepinize
Yılbaşındaki seyahatinde alırsın kukriskomZengoluk diyince aklıma mango kurusu geldihala bulamadım
En sevdiğim kış tatilidir zatenYılbaşındaki seyahatinde alırsın kukriskom
Teşekkür ederim KukrişkomYasomm güzel sağlıklı huzurlu nice yaşların olsun
Yok ya ziyagil yalısında yaşamıyorum onlar bile sizin oraya geldiBarcelona yakışır
Uludağ uçmuş kukriskom, ins gidersin be barcelonayaYok ya ziyagil yalısında yaşamıyorum onlar bile sizin oraya geldiBu sene ben de gelirim belki memleketinize geçen sefer uğrayamamıştık
Rica ederim elticimTeşekkür ederim elticim
Kartepe de öyle sosyalim en son kaldığımız yere baktık şokUludağ uçmuş kukriskom, ins gidersin be barcelonayaevrene mesaj atıyorum
Çok zeki hareketKartepe de öyle sosyalim en son kaldığımız yere baktık şok
Ama biz sömestr da gidiyoruz yılbaşında değil
Mecbur be sosyalim eşim her zaman izin kullanamıyor yani herkesin istediği zamanlarda o kalmak zorunda , o yüzden sömestrda gidiyoruz ama bu sene lgs senesi ya dershane ara vermeyebilirÇok zeki hareket
Allah rast getirsin inş kukriskomMecbur be sosyalim eşim her zaman izin kullanamıyor yani herkesin istediği zamanlarda o kalmak zorunda , o yüzden sömestrda gidiyoruz ama bu sene lgs senesi ya dershane ara vermeyebilir
Amin amin canım sağolAllah rast getirsin inş kukriskom
Amiinn inş rabbim tüm kuzulara zihin açıklığı versin inş kukriskomAmin amin canım sağolşu seneyi güzelce atlatsak
Okulu karistirmakla meşgulüm