- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.414
Sağol canommEllerine sağlık kukrişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canommEllerine sağlık kukrişim
Ellerine sağlık, ben narı da çok yakıştırırım sütlü tatlılara. Yurt dışından sipariş ettiğim kettleımı gördün mü? Zur kuşumGeçen sefer muzlu yapmıştım ne yapayım markette görünce dedim bari çilenk alayım yalnız fiyatı uçmuş
Bak bu da senin etimek oğlan seviyor hemen gün yapmıştım
Ellerine sağlık, ben narı da çok yakıştırırım sütlü tatlılara. Yurt dışından sipariş ettiğim kettleımı gördün mü? Zur kuşum
Ne bakıyorsun bize de attttTam senlik bence
Ben de kahve makinesi bölümlerindeyim
Günlerdir bi makarna yapamadımEsliiii makarna yap Eslii
YaparsınGünlerdir bi makarna yapamadım
Nespresso nun kırmızısı,smeg narenciye sıkacağı ve Karaca nın konuşan çay kahve bu üçünün peşindeyimNe bakıyorsun bize de atttt
Hepsi güzel. Nespresso’nun hepsi kapsül değil di mi? Ben de bir şey buldum. İhtiyacım olmamasına rağmen almam lazım onu, neden çünkü güzel.Nespresso nun kırmızısı,smeg narenciye sıkacağı ve Karaca nın konuşan çay kahve bu üçünün peşindeyim
Artık farz oldu.Hepsi güzel. Nespresso’nun hepsi kapsül değil di mi? Ben de bir şey buldum. İhtiyacım olmamasına rağmen almam lazım onu, neden çünkü güzel.
Nerden buluyosunuz bu çilekleri yaÇilekler benden Eki Görüntüle 3348597
Off işte istediğim bu aldın mıArtık farz oldu.
Çok güzelArtık farz oldu.
Bak benim istediğim buHepsi güzel. Nespresso’nun hepsi kapsül değil di mi? Ben de bir şey buldum. İhtiyacım olmamasına rağmen almam lazım onu, neden çünkü güzel.
Aşkom hemen konuyu açÇilekler benden Eki Görüntüle 3348597
Markete gelmiş yeni bir kasa tam girerken gördüm dedim hadi alayım ama tadları da güzelmiş şansımızaNerden buluyosunuz bu çilekleri ya
Sonrada direk oylama ve kapanışAşkom hemen konuyu aç
Tamam AşkomAşkom hemen konuyu aç
Bizim olayımız oSonrada direk oylama ve kapanış
Aşko bakır tepside sunum yap lütfenTamam Aşkom
Yapılışı;
Çocuğu okuldan al markete git biraz çilek seç