Olsun arada gel sohbet ederizBen yiyiciyimmm burdan tarif çalcam evde yapmaya çalışcam ya da anneme vercem tarifi
Ayyy en sevdiğimmOlsun arada gel sohbet ederizSoğuk espriler yaparız
Ar yu sirryıssss
Bazen sosyal medyada görüyorum aklıma sen geliyorsun.Ayyy en sevdiğimmtabii ki gelirim
Sunumum zaten ilk basta o en son ki resim de olan siyah gri ortu ustunde aklimdaki fikir oydu . Ben detay aşamasını yapiyorum hazirlarken ki hali onlari unuttum sadece . Ocakta yaparken falanİnş tekrar sunum yaptın canim
Şarkı da birilerine cuk oturduAşağıyaaa bakmayıııınnnn salaaaak saaalaaaaakkk yukarıdan geldi bizim dangalaaaaak oyyyy
Gözlük hedef
Kukrişim nerdesin ya kaç gündür bu elit bünyem sana maruz kalmıyor.
YetooSosyal yeter
Asko sunumda hangi kristallerini kullancanKukrişim nerdesin ya kaç gündür bu elit bünyem sana maruz kalmıyor.
En azından biz elimizdeki malzemeleri kullanabiliyoruz. Kullanamayanlar isyandaAsko sunumda hangi kristallerini kullancan
Yamuk ağlayan pasta, beyaz kısır yapmıyoruzEn azından biz elimizdeki malzemeleri kullanabiliyoruz. Kullanamayanlar isyanda
Allahim iyi ki hâlâ çilek satılıyorEn azından biz elimizdeki malzemeleri kullanabiliyoruz. Kullanamayanlar isyanda
Nevos seni seviyorum, bak unutma bunuYamuk ağlayan pasta, beyaz kısır yapmıyoruz