• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması

Ben yarın watsons indiriminden oje kapıp öyle katılacağım:D

vayyy. süper kap ojeleri. essence inkilere bitiyorum
Sadece NYC ve Rimmel'lerde varmış ama olsun:D
Makyaj yarışması olunca far paletlerine sarmıştım, şimdi de onlarca oje alırım kesin:KK12:
Eşim artık "hayırdır buradan sana maaş mı veriyorlar" diyor:KK70::KK70:

Benimde ellerimin çamaşır suyu vs den mahvolduğu bir dönem ne yazık ki :( o yüzden katılamıyorum
başka zaman artık

tüh yaa tırnaklarımı yeni kestim ama bende katılacağım . pazartesi resim mesaj atarım :D

çok güzel bi yarışma olmuş gerçekten.ama bana uygun değil.kuaför uzakta manikür yaptırmak için gitmeye üşeniyorum.tırnaklarımda uzun sayılmaz şuan.merakla bekliyorum güzel elleri.:)

ellerim ve tırnak yapım güzel değil ki benim :(( tek el olur dimi katılmaya karar verirsem bileyim.birde o fotolarda ki mat griyi ve metal griyi çok beğendim.

çok güzel bi yarışma olmuş gerçekten.ama bana uygun değil.kuaför uzakta manikür yaptırmak için gitmeye üşeniyorum.tırnaklarımda uzun sayılmaz şuan.merakla bekliyorum güzel elleri.:)

Maniküre gerek var mı ki? Ben şimdiye dek tırnağıma en ufak bakım yapmadım, elime krem bile sürmem ama katıldım nasıl bir cesaretse artık :KK70:

Maniküre gerek var mı ki? Ben şimdiye dek tırnağıma en ufak bakım yapmadım, elime krem bile sürmem ama katıldım nasıl bir cesaretse artık :KK70:

Bende aynı durumdayım krem bile sürmüyorum. şart da değil tabi de ben rakiplerden korkuyorum galiba ondan :KK53: Cesaretlendim şimdi bak. :KK45:

Birde benim bilmiş arkadaşım her hafta mutlaka kafein en azından şu tırnak etlerini kendin birazcık temizle der onunda payı var.

Bende aynı durumdayım krem bile sürmüyorum. şart da değil tabi de ben rakiplerden korkuyorum galiba ondan :KK53: Cesaretlendim şimdi bak. :KK45:

Aman canım katıl ya ne olacak, amaç eğlenmek, ben oje süren biri de değilim yarışma için sürdüm bakalım, sonunculuğa adayım :KK45:

Aman canım katıl ya ne olacak, amaç eğlenmek, ben oje süren biri de değilim yarışma için sürdüm bakalım, sonunculuğa adayım :KK45:

Her zaman oje sürerim yoksa fena duruyo ama bakımlı da değil ellerim ya bilemiyorum.uğraşıcak vaktim olursa katılcam bakalım.sonunculuk için kapışabilirizi.:KK55:

manikur tırnakları daha bir ortaya cıkarıyor ama 15 gunde bir yapılması gerekiyor kendiniz tırnak etlerini geriye itip kesseniz bile azalıyor sonrasında ben oyle yapıyorum

Aday eller ve tırnakların fotoları henüz belli değil sanırım. Ne zaman son başvuru :) Ben de katılırım belki tombik ellerimle.. :KK54:

Back