Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçim gidiyor içiiiiim..
Yeri sil,duvarı sil,tavanı sil,halı sil,bulaşık yıka,cam sil,toz al,popo bezle,yemek yap,saç yap..
Ellerim senelerdir full tıme çalışıyor..hayatlarında krem gormedıler..
Anca tırnak etlerımı alırım okadar..
Yokkı soyle uzun ince parmaklarımız..oje surunce güzel duran..oyuzden hep ımrendım..
Şu koyulan fotolara bıle içim gıttı..bazen burda bı topık var onu açıp bakardım..ellere ve ojelere..
Aaahh aaaah..kocamınkiler bıle benımkınden guzel
Yörii git..beni maskara etme bu kokoşların yanında..benım adımada sen katıl hadiii..zaten ojesız bıtek sen olursun..oyumu sana veririm hemen :)Ellerimize ragmen katilalim mi millan? Ben oje surmuyorum doğal olarak ama hadi gel katilalim, maksat katilan çok olsun sanki ne olacak degil mi?
Yörii git..beni maskara etme bu kokoşların yanında..benım adımada sen katıl hadiii..zaten ojesız bıtek sen olursun..oyumu sana veririm hemen :)
Gobegımız bır mı kesıldı hahhaha:) tabiii benım yanımda senınkıler güzel goruncek vay uyanık..derler ya begenılmek ıstıyorsan yanındakı arkadasların senden cırkın olmalı..o hesap..yimezler..Hahahah tek cesaret edemiyorum, ayrica aslinda herkes beni bilir o yuzden en mantiklisi katilmamak sen katilirsan katilirim ama
Gobegımız bır mı kesıldı hahhaha:) tabiii benım yanımda senınkıler güzel goruncek vay uyanık..derler ya begenılmek ıstıyorsan yanındakı arkadasların senden cırkın olmalı..o hesap..yimezler..
Ben en güzel saç yarışmasına katılcam..okypete bigun actıgında..Yok be benimki de ayni durumda onun için diyorum
En iyisi katilmamak, bosveeerr ama sen katilirsan sana oy vercem söz
Ben en güzel saç yarışmasına katılcam..okypete bigun actıgında..
silmişim bütün tırnak resimlerimiOff tırnaklarım kısa sayılan bir zamana denk geldi
eski bir resimle katılabilirmiyim...
hayır,Off tırnaklarım kısa sayılan bir zamana denk geldi
eski bir resimle katılabilirmiyim...
herkes art nail yapamaz sanıyorumAma sanki çok büyük haksızlık olucak
art nail yapabilen ile yapamayan arasında ....
bakın buna diyecek cevabım yok.herkes art nail yapamaz sanıyorum
peki ya kuaförde yaptırırsa demi..