• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması

İçim gidiyor içiiiiim..
Yeri sil,duvarı sil,tavanı sil,halı sil,bulaşık yıka,cam sil,toz al,popo bezle,yemek yap,saç yap..
Ellerim senelerdir full tıme çalışıyor..hayatlarında krem gormedıler..
Anca tırnak etlerımı alırım okadar..

Yokkı soyle uzun ince parmaklarımız..oje surunce güzel duran..oyuzden hep ımrendım..

Şu koyulan fotolara bıle içim gıttı..bazen burda bı topık var onu açıp bakardım..ellere ve ojelere..

Aaahh aaaah..kocamınkiler bıle benımkınden guzel

İçim gidiyor içiiiiim..
Yeri sil,duvarı sil,tavanı sil,halı sil,bulaşık yıka,cam sil,toz al,popo bezle,yemek yap,saç yap..
Ellerim senelerdir full tıme çalışıyor..hayatlarında krem gormedıler..
Anca tırnak etlerımı alırım okadar..

Yokkı soyle uzun ince parmaklarımız..oje surunce güzel duran..oyuzden hep ımrendım..

Şu koyulan fotolara bıle içim gıttı..bazen burda bı topık var onu açıp bakardım..ellere ve ojelere..

Aaahh aaaah..kocamınkiler bıle benımkınden guzel

Ellerimize ragmen katilalim mi millan? Ben oje surmuyorum doğal olarak ama hadi gel katilalim, maksat katilan çok olsun sanki ne olacak degil mi?

Ellerimize ragmen katilalim mi millan? Ben oje surmuyorum doğal olarak ama hadi gel katilalim, maksat katilan çok olsun sanki ne olacak degil mi?
Yörii git..beni maskara etme bu kokoşların yanında..benım adımada sen katıl hadiii..zaten ojesız bıtek sen olursun..oyumu sana veririm hemen :)

Yörii git..beni maskara etme bu kokoşların yanında..benım adımada sen katıl hadiii..zaten ojesız bıtek sen olursun..oyumu sana veririm hemen :)

Hahahah :KK53: tek cesaret edemiyorum, ayrica aslinda herkes beni bilir o yuzden en mantiklisi katilmamak sen katilirsan katilirim ama :KK70::KK70::KK70:

Hahahah :KK53: tek cesaret edemiyorum, ayrica aslinda herkes beni bilir o yuzden en mantiklisi katilmamak sen katilirsan katilirim ama :KK70::KK70::KK70:
Gobegımız bır mı kesıldı hahhaha:) tabiii benım yanımda senınkıler güzel goruncek vay uyanık..derler ya begenılmek ıstıyorsan yanındakı arkadasların senden cırkın olmalı..o hesap..yimezler..

Gobegımız bır mı kesıldı hahhaha:) tabiii benım yanımda senınkıler güzel goruncek vay uyanık..derler ya begenılmek ıstıyorsan yanındakı arkadasların senden cırkın olmalı..o hesap..yimezler..

Yok be benimki de ayni durumda onun için diyorum :KK70::KK70:
En iyisi katilmamak, bosveeerr ama sen katilirsan sana oy vercem söz :-)

Şu ana dek hiç tırnak bakımı yapmadım (kesmek dışında tabi) ama kesilmiş halleri bile ince uzundur, güzeldir. Belki bir şeyler deneyebilirim. Oje süren biri de değilim, evde can sıkıntısında sürerim kırk yılda bir aklıma gelirse o da.. Hiç bir malzemem yok 2 oje dışında ama bir şeyler uydurursam neden olmasın?

Off tırnaklarım kısa sayılan bir zamana denk geldi
eski bir resimle katılabilirmiyim...

Ama daha dün kesmiştim tırnaklarımı :( :( Kısa tırnakta french bile güzel olmuyor bende, ancak düz oje kullanıyorum bu halde.Bilseydim kesmezdim kocaman oldulardı ne güzel :( :(

Off tırnaklarım kısa sayılan bir zamana denk geldi
eski bir resimle katılabilirmiyim...
hayır,
kurallardan biri fotoğrafta kk yazılı ve çektiğiniz günün tarihi olan bir kağıt olması. bu fake resimlerden korumak amacıyla alınan bir kural. eskilerdende tabii. yarışmanın amacıda bu birazda. emek vermek yarışma için ...

herkes art nail yapamaz sanıyorum
peki ya kuaförde yaptırırsa demi..
bakın buna diyecek cevabım yok.
yemek yarışmalarında makyajda,bunda da yaptırabilir.
yemekte annesi yapar komşusu yapar.
sanalda bunun kesinliğini bilemiyoruz.
onu o kişinin vicdanına bırakıyorum

Son düzenleme:
Back