- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
Yani gündüz dedim ama 12.00 yazdığı için dedim. Gece olsa 00.00 ya da 24.00 yazılırdı diye düşündüm
İşi vardır muhtemelen okynin
Böyle daha heyecanlı
geldim geldim geciktim biraz kusura bakmayın..Oky geldi hatunlar , gözümüz aydın
Geçmiş olsun ciddi bir şey yoktur umarımdoktora gittimde. kabime bakıldı. kalbin çok temiz dedi doktor :)
Kalbinin temizliği tartışılmaz da , cidden dr'a mı gittin yoksa sarkastik mi yapıyorsun :)doktora gittimde. kabime bakıldı. kalbin çok temiz dedi doktor :)
Geçmiş olsun, sorun çıkmamasına sevindim..doktora gittimde. kabime bakıldı. kalbin çok temiz dedi doktor :)
Hapçı bi tencerede çorba yap, bi orda yarışmadık seninleKalbinin temizliği tartışılmaz da , cidden dr'a mı gittin yoksa sarkostik mi yapıyorsun :)
Geçmiş olsun tatlım , sorunsuz sıkıntısız dönmene sevindim .doktora gittimde. kabime bakıldı. kalbin çok temiz dedi doktor :)
:)doktora gittimde. kabime bakıldı. kalbin çok temiz dedi doktor :)
Hastayım kuzum , yorgan altı yapıyorum sizinle , çorbayı nasıl yapıyım ben ;(Hapçı bi tencerede çorba yap, bi orda yarışmadık seninle
Ayy geçmiş olsun, gel ben yapayım o zaman çorbanıHastayım kuzum , yorgan altı yapıyorum sizinle , çorbayı nasıl yapıyım ben ;(
Nerde o günler dışardan Ezo gelin çorbası söylüyorum kaç gündür , bir yoğurt Çorbası olsa me güzel giderdi :)Ayy geçmiş olsun, gel ben yapayım o zaman çorbanı
Nazar mı değdirsik sanaNerde o günler dışardan Ezo gelin çorbası söylüyorum kaç gündür , bir yoğurt Çorbası olsa me güzel giderdi :)
Canım sana da geçmiş olsun.Hastayım kuzum , yorgan altı yapıyorum sizinle , çorbayı nasıl yapıyım ben ;(
BanaCanım sana da geçmiş olsun.
Sağol canımCanım sana da geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?