- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Tabiki canm olabilir ben tespitimi soyledim bi garezim yok yoksa herkes birbirinden guzel ellere sahip:)Neyse ya rencide etmeye gerek yok ,hepimiz aynı kişi için tahminde bulunuyoruz , ilk yarışma olur öyle Şeyler
Bencede yoksa bu kadar belli olacak şekilde atmazdı fotoyu :)muhtemelen oda yasak oldugunu bimiyordur zaten
sen hap falan hayırdır niye değiştin bayatladı mı kız püsküvülerinAhanda takma turnak avına çıktık
Kız ne garezi ben de aynı kişiden şüphelendim ,ama senin konuyu başlatman iyi oldu hepimiz döküldükTabiki canm olabilir ben tespitimi soyledim bi garezim yok yoksa herkes birbirinden guzel ellere sahip:)
İyiki varimKız ne garezi ben de aynı kişiden şüphelendim ,ama senin konuyu başlatman iyi oldu hepimiz döküldük
Çok sarktınız püskütlerimesen hap falan hayırdır niye değiştin bayatladı mı kız püsküvülerin
Bi ben mi anlamadımKız ne garezi ben de aynı kişiden şüphelendim ,ama senin konuyu başlatman iyi oldu hepimiz döküldük
canımız çekiyorduuu napakÇok sarktınız püskütlerime
vhalla ya bakıyorum bakıyorum bende anlamadım :) kaç no ?Bi ben mi anlamadım
Ahanda takma turnak avına çıktık
Yalnız değilmişimvhalla ya bakıyorum bakıyorum bende anlamadım :) kaç no ?
Yasak Abla ,diskalifiye SebebiYasak herhalde değilmi
Evet oyleyse torpusu icin mesaj aticam aciklandktan sonra cok begendim cunku :)
hepimiz farklı kişilerden bahsediyomusuz cok gulerim yaEvet oyleyse torpusu icin mesaj aticam aciklandktan sonra cok begendim cunku :)
Yasak Abla ,diskalifiye Sebebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?