- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Okypete e özel mesajla kaç numaralı yarışmacı olduğunu söylersen ojesiz resmi yollayarak ispatlayabiliriz :)Bi yarismacida yanilmiyorsam takma tirnak var ya da ben oyle anladim :)
Yasak diye biliyordum da..
Bi de oyle degilse rezil olmiyim .D oyle anladm sadece degildir tabiki:)Okypete e özel mesajla kaç numaralı yarışmacı olduğunu söylersen ojesiz resmi yollayarak ispatlayabiliriz :)
evet oyle gibi ama yasakmı acabaBi yarismacida yanilmiyorsam takma tirnak var ya da ben oyle anladim :)
Yasak diye biliyordum da..
Yarişma başlamadan önce yasak denmişti, neden rezil olasınız ki, hem kimse zan altında kalmamış olurBi de oyle degilse rezil olmiyim .D oyle anladm sadece degildir tabiki:)
Ben yasak diye okumustum canm bi tirnakta oyle gordum yani belki torpusu ve tirnak yapisi kendisinindir gunahini almiym kimsenin kendim de kullandigm icin sadeceevet oyle gibi ama yasakmı acaba
katılıyorum varsa öyle bi düşünceniz özel mesajla bildirin..Yarişma başlamadan önce yasak denmişti, neden rezil olasınız ki, hem kimse zan altında kalmamış olur
Attim mesajimi tesekkurler :)Yarişma başlamadan önce yasak denmişti, neden rezil olasınız ki, hem kimse zan altında kalmamış olur
kimmiş o , kulağıma söylesene ben de birinde şüphelendim aynı kişimi acaba :) ama bilmiyor olabilir o yüzden olumsuz birşey söyleyemem :)Ben yasak diye okumustum canm bi tirnakta oyle gordum yani belki torpusu ve tirnak yapisi kendisinindir gunahini almiym kimsenin kendim de kullandigm icin sadece
Bildirdim:)katılıyorum varsa öyle bi düşünceniz özel mesajla bildirin..
Ben tahmin ettim kaç numaradan bahsettiğiniAttim mesajimi tesekkurler :)
Attim mesajimi tesekkurler :)
ben iki kişide var gibi dusunuyorum ama digerinden emin olamadıgım icin kesin vardır diyememBen yasak diye okumustum canm bi tirnakta oyle gordum yani belki torpusu ve tirnak yapisi kendisinindir gunahini almiym kimsenin kendim de kullandigm icin sadece
muhtemelen oda yasak oldugunu bimiyordur zatenNeyse ya rencide etmeye gerek yok ,hepimiz aynı kişi için tahminde bulunuyoruz , ilk yarışma olur öyle Şeyler
Ahanda takma turnak avına çıktıkTahmin ettiğim üyemi acaba ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?