En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .

aynen ya,bende 34 yaşındayım ve bende ne manikür yaptırdım nede öyle sık oje sürerim.sırf değişiklik olsun,heyecan olsun diye katıldım,burada arkadaşlarla espiriler yapar konuşuruz diye düşündüm ama katıldığıma çok pişman oldum.

koalina bana yazman için beni alıntılaman şart değil,benim mesajımın altına bunu yazman anlamama yeter zaten.neyse sen beni ben seni alıntıladıkça uzar bu konu,buda benim hiç istemediğim birşey.

keşke....

koalina bana yazman için beni alıntılaman şart değil,benim mesajımın altına bunu yazman anlamama yeter zaten.neyse sen beni ben seni alıntıladıkça uzar bu konu,buda benim hiç istemediğim birşey.
Evet sana yazmış olmak için seni alıntılamam şart.
Bir kaç kişinin benzer eleştirilerini okuyup sayfaları tarayarak alıntı yapmak işime gelmeyince alıntısız yazıyorum.
Yeterince netim.

Tamamen katılıyorum...

Amaç eğlenmekse herkes bir eleştirilerine göz atmalı bence. Sonuçta bir arkadaş birinci olmuş ve bir kaç yerde ilginç yorumlar okudum benim dahi hoşuma gitmedi. Hatta bir yerde manikürsüz olmakla övünen ve manikürün kötü olduğunu savunan birini de okumuştum kimdi hatırlamıyorum. Yani bakımlı el yarışması sonuçta:)
He yanlış anlaşılmasın, o kişi ben değilim. Ben haftada 1 kere manikür yapmama ve tonlarca bakım yapmama rağmen en az oy alanlardan biriyim:)

Ben de sadece kendi çabamla törpü yapmaya çalışıyorum:) Bu kadar ileri derece de olumsuz yorum yapmak hoş değil bence de, eğlenceli tarafından bakmak lazım
Ben de yemek yarışmasında yüksek oylar almamama rağmen bıkmadan usanmadan neredeyse her kategoride yer alıyorum

bu yarışma beklenen kadar eğlenceli olamadı ne yazık ki.umarım devam yarışmalarda eski tadımızı yakalarız

bayanlar ben 1 numaraya oy verdim superdi ayrica tartismalari anlamsiz buldum resmini paylasanin kac Numara oldugunu hic anlayamadim bile. ayrica 6 Numara niye hemen kendini aciklamis ki sonuc belli olmadan.

şu yarışma bitsede fotom kalksa her girdiğimde geriliyorum eğlenceli olur diyodum ama herkes birbirini yeme çabasında pişman oldum katıldığıma valla

Oylama ne zaman bitecek? Birinci zaten belli.
  1. Her kullanıcı yalnızca tek bir oy verebilecektir.
  2. .Adaylara oy veren arkadaşlarımız ilgili başlıkta,çalışmalar hakkında yorum yapabilirler,oy verdikleri numarayı belirtebilirler.Yalnız,yarışmaya dahil olan çalışmalar hakkında,küçümseme,sert eleştiri ve iğnemelerden uzak yorumlar yapmalıdırlar
  3. Oy verme süresi 1 haftadır.oylama 11 12.2014de başlayacak ve 18 .12. 2014 de sona erecektir
  4. Yarışmacılarla ile ilgili her türlü yorumlar bu konuda yapılacaktır
  5. . Yarışmacılar asla kimliklerini açık etmeyeceklerdir.
    6 .Oy kullananlarda arkadaşlarının kimliğini yorumlarda açık etmeyeceklerdir.
başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…