- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
30 küsür yaşındayım bir kere bile manikür yaptırmadım, yapmadım:) O ellerle bir de yarışmaya katıldımOjeyi de 18 sene sonra ilk kez sürdüm Sırf farklı bir yarışmanın tadına varma maksatlı katıldım
Keşke daha eğlenceli bir yarışma olsaydı, benim için eğlenmek ön planda
koalina bana yazman için beni alıntılaman şart değil,benim mesajımın altına bunu yazman anlamama yeter zaten.neyse sen beni ben seni alıntıladıkça uzar bu konu,buda benim hiç istemediğim birşey.Ben yeterince yazmışım düşüncemi.
Ayrıca sana yazmak istesem alıntı yaparım.
1. arkadaşın ellerinin o kadar da güzel olmadığını yazan mı ararsın, manikürü derin olmuş diyenleri mi. Ojeyi sağa sola bulaştırıp tırnak etiyle katılmış olanları ne yapalım o zaman?
Şunlar katılsın, bunlar katılmasın demek haddime değil , isteyen kirli tırnakları ile katılır ama herkesin bakımdan kastı farklıdır. Manikürsüz el bakımsız demedim ben zaten, tırnak etlerine dikkat çektim.
keşke....30 küsür yaşındayım bir kere bile manikür yaptırmadım, yapmadım:) O ellerle bir de yarışmaya katıldımOjeyi de 18 sene sonra ilk kez sürdüm Sırf farklı bir yarışmanın tadına varma maksatlı katıldım
Evet sana yazmış olmak için seni alıntılamam şart.koalina bana yazman için beni alıntılaman şart değil,benim mesajımın altına bunu yazman anlamama yeter zaten.neyse sen beni ben seni alıntıladıkça uzar bu konu,buda benim hiç istemediğim birşey.
Tamamen katılıyorum...Ben yeterince yazmışım düşüncemi.
Ayrıca sana yazmak istesem alıntı yaparım.
1. arkadaşın ellerinin o kadar da güzel olmadığını yazan mı ararsın, manikürü derin olmuş diyenleri mi. Ojeyi sağa sola bulaştırıp tırnak etiyle katılmış olanları ne yapalım o zaman?
Şunlar katılsın, bunlar katılmasın demek haddime değil , isteyen kirli tırnakları ile katılır ama herkesin bakımdan kastı farklıdır. Manikürsüz el bakımsız demedim ben zaten, tırnak etlerine dikkat çektim.
30 küsür yaşındayım bir kere bile manikür yaptırmadım, yapmadım:) O ellerle bir de yarışmaya katıldımOjeyi de 18 sene sonra ilk kez sürdüm Sırf farklı bir yarışmanın tadına varma maksatlı katıldım
Umarım bundan sonraki yarışmalar daha eğlenceli geçer:) KK yarışmaları hayatıma renk katıyorkeşke....
Ben de sadece kendi çabamla törpü yapmaya çalışıyorum:) Bu kadar ileri derece de olumsuz yorum yapmak hoş değil bence de, eğlenceli tarafından bakmak lazımAmaç eğlenmekse herkes bir eleştirilerine göz atmalı bence. Sonuçta bir arkadaş birinci olmuş ve bir kaç yerde ilginç yorumlar okudum benim dahi hoşuma gitmedi. Hatta bir yerde manikürsüz olmakla övünen ve manikürün kötü olduğunu savunan birini de okumuştum kimdi hatırlamıyorum. Yani bakımlı el yarışması sonuçta:)
He yanlış anlaşılmasın, o kişi ben değilim. Ben haftada 1 kere manikür yapmama ve tonlarca bakım yapmama rağmen en az oy alanlardan biriyim:)
bu bölümde olursa tabiibu yarışma beklenen kadar eğlenceli olamadı ne yazık ki.umarım devam yarışmalarda eski tadımızı yakalarız
yok . henüz oylama bitmediKimlere ait eller belli oldu mu çok merak ettim
inan bende bunları görünce üzülüyorum. açmam bir daha yarışma marışma.şu yarışma bitsede fotom kalksa her girdiğimde geriliyorum eğlenceli olur diyodum ama herkes birbirini yeme çabasında pişman oldum katıldığıma valla
Oylama ne zaman bitecek? Birinci zaten belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?