Emzirmeyi bırakmak ve eski uykularımı eski enerjimi eski hayatımı geri istiyorum

Aynen oda olabilir.
Ama o zaman kayınvalidede suç aramasın.
1 saat git 1 saat gel, sofra kur kaldır çayı bilmem nesi derken dinlenemiyordur. Kvlerin erken kalkma sorunu olmadığından vurup kafayı öğlene kadar uyur insanlarda ne yapsınlar.
10-15dk mesafede olsa erken git öğlen uyu derdim ama hergün 1 saatlik yol, bi kase çorba bi tabak yemeğe değmez gitmeye.

Direkt sadece mama alsa da çok uykusuz birakabilir ki bunun planı yapılmaz. Stresine de girmeseniz keşke. Belki emzirmek o kadar iyi hissetrirecek ki ilaçtır uykudur gözünız görrmeyecek. Evet zor 26 ay emzirdim. Ama emmeye hazırlık için daha doğmadan parmak emen bir canlı bu. Meme sadece besin değil sığınılacak liman ve bebeğin ekosistemi. Düşünmeden doğunca deneyip karar vermek lazım bence.

Migren, sinüzit, bel fıtığı, boyun fıtığı, boyun düzleşmesi, gerilim tipi ağrı, siyatik hastalıklarım var. Bekarken uykumu biraz alamasam günboyu başım çatlardı. Şimdi 2 evladım var, uykusuz gecelere katlanıyorum, Allah bir güç veriyor cidden. Emzirmek anneye de çok iyi geliyor bence.

Ben saçma sapan üç ay emzirebildim , sütüm gelmedi . Belki ondan mıdır bilmem hiç sevmedim emzirmeyi . Bazen öyle olmuyor gerçekten

Siz bi emzirin,onun doyduğunu ve memede huzurla uyuduğunu görün. Süt kokan ağzını bi koklayın. O zaman bir daha konuşuruz

Ya cok tesekkur ederim cok iyi geldi yazdiklariniz ben geçmişte kanser hastaligi atlattim.esimle anlasmazlik yasiyoruz onunla bakabilecegimi dusunmuyorum yani bie gelecegimiz yok gibi..ailem col yardimcidir ablam abim var. Annem yengem dahi yardimci olur. İste ben sttese girmesem cok daha iyi.elimde degil. Bakalim saglikli dogsunda

Çözemiyosun ama bazen diş oluyo baska bi şey oluyo büyüseler de sık uyanabiliyo bi çoğu.

Çözemiyosun ama bazen diş oluyo baska bi şey oluyo büyüseler de sık uyanabiliyo bi çoğu.
Benim oğlum mama içmediği dönem benimle doymadığı için gece kalkardı şimdi mama içiyor hiç uyanmıyor mesela. Benimkinin kalkma sebebi doymamasıymış. Çözünce kalkmıyor. Konu sahibinde de çözebileceği durum olabilir, 4-5 kez aşırı fazla geldi o yaş için

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sen kendi sağlığını sakın ihmal etme. Bebeğinin herkesten her şeyden önce sana ihtiyacı var. Belli ki çok güçlü bir anneye sahip bu bebek :)

Mama kullanmayan meme emen çocuk sadece açlıktan uyanmaz. Doymama değil kokuyu aramak o.

Benimki 20-21 aya kadar uyumadı ne doktor ne uyku eğitmeni kaldı yani, saat başı alarm gibi kalktık biz. Ne zamanki tüm dişler çıktı o zaman gece uyumaya başladı hiçbir şey yapmadık o ilk uykuda hatta çocukta bir şey mi var diye bi ben bi eşim uyandırdık horul horul uyuyan çocuğu

Mama kullanmayan meme emen çocuk sadece açlıktan uyanmaz. Doymama değil kokuyu aramak o.
Valla Merve bana böyle dediniz dediniz ama benimkinin sebebi gerçekten doymamasıymış ayrıca yine emziriyorum sadece mama vermiyorum. Koku arasa yine kalkar yani

Allah iyi sabır vermiş ya dağına göre kar veriyor demek ki

Benimkiler de iki yaşına kadar uyumadı. Gece 4-5 defa kalktıklarında bu gece iyi uyudular diye seviniyordum ben gariban gariban

Allah iyi sabır vermiş ya dağına göre kar veriyor demek ki
İnsana o güç geliyor gerçekten ya bide ben pozitiftim çok illa uyuyacak, bende uyuyacam sen ne nöbetlerde ter döktün sıcak yatakta bebişini emzirmek sana koyar mı diye kendimi gazlıyodum gazla çalıştırdım kendimi assgfaah
Birde emmeye kalkıyor (ama aç değil o kısımdada bir çok deneme yaptık gece mamalarına kadar) belliki gece damaklar kaşınıyor ağrıyor öyle rahatlıyor nasıl kıyıpta aman emmesin diyebilirdim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…