Emzirme Sonrası Kaybolan memeler?

Du sende hemen kocayı anlamaz ettin daha gençsiniz o şuan Senın psikolojini korumaya çalışıyordur
Evet onu da ihtimal olarak söyledim zaten öyle de olabilir ama genel olarak çok önemsemez detayları. Süreç ve sonuç odaklıdir kendisi sen bilirsin kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap ben memnunum der, ha yaptırırsam da VOOO MUKEMMEL OLMUS diye ağzını ayırır

Hıc böyle muhabbetimiz olmadı göğsüm emzırdıkten sonra çok degısmedı fazla emmedi ondan olabılır 1 yaşta bıraktı ama şımdi bebişler naparlar bana bilemicem doğumdan sonra bakcaz artık

Hıc böyle muhabbetimiz olmadı göğsüm emzırdıkten sonra çok degısmedı fazla emmedi ondan olabılır 1 yaşta bıraktı ama şımdi bebişler naparlar bana bilemicem doğumdan sonra bakcaz artık
Oyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimki de ameliyata kadar emdi, sonra da 4 ay sagarak verdim ama söndü maalesef ya nedendir bilmem. İkinci çocuktan sonra bakarız artik biz de bı yoluna

Oyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimki de ameliyata kadar emdi, sonra da 4 ay sagarak verdim ama söndü maalesef ya nedendir bilmem. İkinci çocuktan sonra bakarız artik biz de bı yoluna
Benımkıler ikiz iflahımı …. Anladın sen onu Makına iki yandan çocuklar iki yandan

Benımkıler ikiz iflahımı …. Anladın sen onu Makına iki yandan çocuklar iki yandan
Valla benim liseden beri en korktuğum şey ikiz doğurmak kan verdiğimde beta biraz yüksek çıkmıştı ödüm koptu ikizdir diye. Detaylı ultrasona kadar her gittiğimde doktora bı tane var di mi diye sordum nddjdj Allah yardımcin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…