Emzirme Sonrası Kaybolan memeler?

Kleopatra11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
1.007
141
43
Kızlar aşırı kafaya takıyorum çocuk olmadan öncede küçüktü göğüslerim ama dik ve güzeldi şimdi emzirme sonrası hem küçüldü hemde bomboş hiç yok resmen kötü gözüküyor ne yapmalıyım? Ameliyat olma düşüncesi var kafamda

Benim de öyle ne yazık ki aşırı büyük degildi ama büyük ve dikti. Şimdi ici boşaldı söndü sarktı ne gelebilirse basına geldi. Estetik için bütçe ayırmak da zor ama canımı sıkıyor sizin varsa bütçeniz yaptırın bence

Ay gördükçe moralim bozuluyor özgüvenim gidiyor yaptırcam ya

Napicaz gördükçe aglayasim geliyor
Valla ben doğumdan 2 ay sonra dizimden ameliyat olmak zorunda kaldım. İki ay yurutecle gezdim sonra da zorlu bı süreçle toparlandim. O yüzden memelerimi fazla umursayamiyorum sağlığım yerinde olduğu müddetçe eşim de eskisinden daha büyük gibi görünüyor diyor o memnun. Bı ameliyatı daha mentalim kaldiracak olursa o zaman yaptırabilirim

Ahahahahah aşkım büyükmüş işte senin benim yok kocamın memesi daha büyük

Tekrar büyüyüp toparlanıyor zamanla ama senin ki zaten küçükmüş o yüzden eski halide mutlu etmez sizi en iyisi ameliyat gibi

Ahahahahah aşkım büyükmüş işte senin benim yok kocamın memesi daha büyük
Yok kız büyük değil gerçekten benim kocam anlamaz ya da aklınca teselli ediyo maddi imkanım olursa mentali de toplarsam ikinci çocuktan sonra düşünürüm. Bidaha doğum yaparsan emzirme vs sıkıntı olabiliyomus ya da yine sarkar muhtemelen. Çocuk olayını kapattıktan sonra yaparız

Hahahah benım kocam anlamaz kısmına güldüm ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…