Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim uye olmadan genelde bu siteyi takip ediyodum.ben 2 ay önce doğum yaptim ilk bebegim ve sezeryan oldum hamilelik de ilkkez anksiyete panik atak tarzı seyler yaşadım ama hormonlar yuzunden diyodum psikolog ve pskiytre gittim o dönem.
Bana ilaç vermediler çünkü baş edebiliyodum ve mesleğim gereği fazlasıyla zararlarını bildigimden de kullanmak istemedim ama şimdi artık basedemiyorum. 4 ayrı pskiytre gittim baya tanınmış ünlü bir doktor da dahil bana kesinlikle emzirirken ilaç veremiceklerini soylediler, sebep olarakta bebeğe fazlasıyla geçip ileriki zamanlarda bebegin vucudunda ilacın biriktiği icin zehirlenmeye sebebiyet verirmis. Bende uzun zamandır arastirdim ve ilac ile emzirilen çocuklar da ileride konuşma bozukluğu, iletisim kuramama, zekâ geriliği otizme kadar çeşitli zararlar verebiliyomus ve suan cikmazdayim bebeğimi sütten kesmek istemiyorum ama nasıl atlaticam bilmiyorum ilacsiz nasıl baş edebiliyorsunuz pskiloga gitmem için yonlendirildim terapi nin çok iyi gelicegini söyledi doktorlar terapi ile atlatan varmı arkadaşlar yada terapi alan suan için ve çözüme ulasan