Ana öğün canım ben tam 8 kg verdim bu şekilde 5 buçuk hafta oldu diyetimeBu tarifi ara öğün olarak mı yiyoruz yoksa bütün gün hep ondan mı yiyoruz?
Canım emzirirken cidden zor oluyor anlıyorum seni özellikle tatlılar için ben çok zorlanıyorum yani suna karar verdim ben kademe kademe ilerlemeliyim. Bebek 6 aylik olana kadar kilo almamaya odaklandim art
Ana öğün canım ben tam 8 kg verdim bu şekilde 5 buçuk hafta oldu diyetime
Yoğurt süt arttırıyormuş canım öyle duymuştum bencede 6 ay olmadıysa bebişin sıkı diyetlere girme aslında bende bebeğim bir yaşına gelince başlayacaktım amA kilolar aldı başını gitti en sevdiğim kıyafetlerim olmadı annem bile gözümün önünde 12 kg verdiğini görünce bende başlayı verdimCanım ben emziriyorum şuan bu diyet bana çok erken.. 6 Ay'ı bitireyim belki denerim ek gıdaya geçince... Seni tebrik ediyorum iradeni takdir ettim maşallah...
Yoğurt süt arttırıyormuş canım öyle duymuştum bencede 6 ay olmadıysa bebişin sıkı diyetlere girme aslında bende bebeğim bir yaşına gelince başlayacaktım amA kilolar aldı başını gitti en sevdiğim kıyafetlerim olmadı annem bile gözümün önünde 12 kg verdiğini görünce bende başlayı verdim
Benim 2 çocuk var
1. Si 3.5 yaşında kız diğeri 3.5 aylik erkek
sütüm var çok şükür....
kilolardan sıkıldım artık 81 kiloya düşmüştüm gebelikten önce. Ayna da bakınca kendimden utanıyorum
Seninle benzer yönlerimiz çok canım.. Bende gebelik öncesi 82 ye düşmüştüm.. Benimde biri 2,5 Yaşında biri 2 aylık kızlarım var.. Bende artık insan içine çıkmaya başladım.. Büyük geniş Şeyler de giysem kendimi beğenemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?