Emzirme dönemimdeki tatlı krizlerimi atlatıp kilo vericem inş

Kahvaltıda yine sapıttım..
Günlüğüme yazıcam yine de utana utana..
4 adet Fırında kanepe
Peynirli yumurta
Sucuk
3 adet zeytin...
1 kanepe 1 küçük dilim ekmekten oluşuyordu.. İşte böyle..
Akşama telafi edicem inş

Canım emzirirken cidden zor oluyor anlıyorum seni özellikle tatlılar için ben çok zorlanıyorum yani suna karar verdim ben kademe kademe ilerlemeliyim. Bebek 6 aylik olana kadar kilo almamaya odaklandim art

Canım emzirirken cidden zor oluyor anlıyorum seni özellikle tatlılar için ben çok zorlanıyorum yani suna karar verdim ben kademe kademe ilerlemeliyim. Bebek 6 aylik olana kadar kilo almamaya odaklandim art

Ben eskiye nazaran daha dikkat ediyorum ancak çok kilo verme derdinde Değilim çünkü zaten bol sütü olan bir insan Değilim.. Bazı şeylere dikkat ederek sütümü artırıyorum.. Humana rezene bol bol içiyorum.. Bu ikinci bebeğim ve birinciden de biliyorum tatlı yiyince çok bol oluyor.. Sadece su içtiğim zamanlar da oldu tatlısız sütümü görebilmek için.. Çocuk Açlıktan ağlıyordu.. Şimdi yine yiyorum ama daha az ve olabildiğince gündüz saatlerinde...
Bu arada senin kaç bebiş var kaç aylıkLar?

Ana öğün canım ben tam 8 kg verdim bu şekilde 5 buçuk hafta oldu diyetime

Canım ben emziriyorum şuan bu diyet bana çok erken.. 6 Ay'ı bitireyim belki denerim ek gıdaya geçince... Seni tebrik ediyorum iradeni takdir ettim maşallah...

Bu arada kızlar

Ara: yeşil Çay ve malum aşure
Aşûreler bitinceye kadar günde 1 tane yeme hakkım var

Akşam: balık
1 dilim ekmek
Yağsız Salata

Bu arada Balığı fırında yaptık... Gayet hafifti...

Canım ben emziriyorum şuan bu diyet bana çok erken.. 6 Ay'ı bitireyim belki denerim ek gıdaya geçince... Seni tebrik ediyorum iradeni takdir ettim maşallah...
Yoğurt süt arttırıyormuş canım öyle duymuştum bencede 6 ay olmadıysa bebişin sıkı diyetlere girme aslında bende bebeğim bir yaşına gelince başlayacaktım amA kilolar aldı başını gitti en sevdiğim kıyafetlerim olmadı annem bile gözümün önünde 12 kg verdiğini görünce bende başlayı verdim

Canım benim bebiş 2 aylık ama Dediğin gibi kilolar Aldı başını gitti.. Giydiklerim yakışmıyor.. Bel Fıtığı da çıktı bende dikkat etme kararı aldım.. Senin bebiş kaç aylık canım?

Benim 2 çocuk var
1. Si 3.5 yaşında kız diğeri 3.5 aylik erkek
sütüm var çok şükür....
kilolardan sıkıldım artık 81 kiloya düşmüştüm gebelikten önce. Ayna da bakınca kendimden utanıyorum

Seninle benzer yönlerimiz çok canım.. Bende gebelik öncesi 82 ye düşmüştüm.. Benimde biri 2,5 Yaşında biri 2 aylık kızlarım var.. Bende artık insan içine çıkmaya başladım.. Büyük geniş Şeyler de giysem kendimi beğenemiyorum...

Ben nisan a kadar kurtulmak istiyorum kilolardan 70 in altında olmak 18 kilo çok değil aslında. 1 ay hiç kaçamaksız gecirecegim bakalım sonuç nasıl olacak ve hergün gunlugum de tartılıp yazacam. Yarın ki menüm ü de şimdiden paylaştım ki dışına çıkmayı m

Günaydın çok mutluyum ve hırslıyım
Çünkü bugün Tartılma günüm ve 1 kilo verdim
Geçen hafta; 93
Bu hafta:91,9
Fark:1,1
Bu günlük benim 70'li rakamlara indiğime şahit olacak inş

Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
Peynir
6-7 zeytin
3 dilim ekmek
2 Çay kaşığı bal

Öğlen: Sütlü konfleks

Ara: 1 humana
Antep ezmesi küçük Parça

Akşam:1 kase mercimek Çorbası
Azıcık pilav
4 minik köfte
Azıcık patates(Fırında yağsız)

Birde yürüyüş Yaptım yaklaşık 45 dk

1 taze sıkılmış meyve suyu
Biraz kraker
4-5 tane Bisküvi...
Şu abur cuburu Kökten kesebilsem keşke ama yemeği 5.30 -6.00 da yiyince çok acıkıyorum bu saatlerde...

Günüm hastanede geçti bebiş hasta.. Ondan giremedim...
Kahvaltı:
Aynı işte önceki günle..
Ara:
Aşure çay
Yorgunum ve belim ağrıyor
Çok bişey yazacak enerjim yok
Umarım kilo verebilirim bu hafta

Akşam yemeğim
1 kase mercimek Çorbası
3 tane biber Dolması yanına yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…