Emzirme dönemimdeki tatlı krizlerimi atlatıp kilo vericem inş

Kahvalti;
2 dilim çavdar ekmegi
peynirli omlet
1 dilim kasar
2 adet zeytin
1 çay kasigi sarelle
Salatalik

Canım Haklısın yaa bu misafirlikler Komşular günler diyetleri bozuyor
Moralimiz bozuluyor..
Aslında kimseye diyetteyiz dememek lazım.. Eşimize bile.. Çünkü diyetteyiz diyince insanlara bi değişiklik oluyor.. Bişey olmaz ye diye uğraşıyorlar Israrla..
Bir ara ben midem kötü şu sıralar.. Canım istemiyor diyordum.. Daha saygılı oluyorlar ozaman..

Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin
Yarım simit
1 dilim ekmek

Öğlen:
1 kase Çorba
1 dolma yoğurt
1 dilim ekmek

Ara:
3 hurma
1 latte

Öglen;
Mantarlı makarna
sote
salata
makarnayi braz abartım Aksam daha hafif yiycem..

Bu da benim menüm
sabah 6 da
1 portakal
1 küçükcük elma
1 mandalina

12 de kahvaltı
1 dilim patates pizzasi
peynir
zeytin
domates
salatalık
maydanoz
2 lokma bal kaymak
ekmek yemedim başka
yarım da krep

ara
2 portakal memleketten geldi de

akşam
1 tabak karnabahar yemeği
Salata
18.30 da yerim yemegimi en gec

2 lt su ictim yatana kadar 2 lt daha içerim günlük 4 lt içiyorum v3 sütüm de arttı kizlar

Maşallah canım sütümüz bereketlensin hep inş.
Takdir ettim seni yaaa ekmek yemiyorsun
Bende çok ekmek yiyorum herhalde
Sizi gördükçe kızıyorum kendime..
Darısı Başıma bu Ay'ı da atlatalım inş sonra 5. Ay bitecek ve ek gıdalara başlamanın gururuyla daha dikkat edicem bende ekmek tatlı meselesinde..

Akşam:
1 kase Çorba
Mantı yoğurt

Ara:
Meyve salatası
2-3 bisküvi

Evet menüm gayet güzeldi bundan sonra beslenme bu şekil olacak ama akşam 5 ten gece 12 kadar mutfak temizledik komşum la sağolsunyyardım etti açıktık ve birseyler yedim yediklerim normal ama halley yedim o biraz fazla kaçtı 3 tane ama nedense hiç pismanlik yok bende ...
yarinda oruç tutacağım ve akşam da hafif geçecek söz verdim kendime

slm bayanlar bende 3 ay önce doğum yapan iki çocuklu bir anneyim kızımda emzirme döneminde sabit kalmıştım ama oğlumda almaya başladım bile.en son 79 u gördüm bidaha da tartılmadım korkumdanyemekten de kesmek istemiyorum fazla iyi yiyince sütümde yağlı oluyor maşallah.ama çok kötü duruyorum neler yapabilirim

Canım süt için su içmek lazım bol bol diyorlar bu cidden doğru ama yemekten kısmak ta doğru değil... saglikli beslenmek lazım. Bilinen şeyler tatlı hamur işi kızartma ve hazır gıdalardan uzak durmak gerek. Tabi benim tek dayanmadığım tatlı diğerlerini hallettim. Olli hayatımız da olacak 3 yiyeceğimi ze 1 yemek gibi başlayabilirsin....

Canım bende 2.5 aylık ken güya diyete başladım ama ben yapıyorum zanneder ken meğer hiç yapamıyor musum. 3-4 gün oldu daha kendi düzenimi şimdi buldum.

Acele etme ama kendini de bırakma.. Şuan en önemlisi bebeğin veee sonra kilo almanı durdurman. Sonra 6. Ayına girdi mi bebeğin daha iyi kontrol edebiliyorsun kendini

Merhaba canım bende sendenim.. Benimde 2 kızım var.. Biri 2.5 Yaşında biri 4 aylık.. Bende bu günlüğü açıp diyete başladım güya.. Ama tatlitambAk 'ın dediği gibi tam diyet olmuyor.. Bebeğimiz anne sütüne göre kilo aldığı için çok diyet yapamıyorsun... Ben doğuma 95le girmiştim.. Doğumdan 40 gün sonra 93 olmuştum.. Bel Fıtığı çıktı derken diyete başladım.. Çok düzenli ve sıkı olmuyor menülerim ama yinede kilo ala vere 87 e indim.. 6 Ay'ı dolduruncaya kadar böyle...
Ne yaptığıma gelince klasik tatlıyı azalttım abur cuburu yağlıları azalttım.. Kesemedim hala bunları.. Benim 2. Bebeğim ve benim sütüm zor oluyor malesef.. Çok su içen birisiyim.. Ama tatlıyı tamamen kesince sütüm azalıyor... Psikolojik mi diye ikisinde de denedim.. Tam diyete girince benim zorlaşıyor durumlar.. Sen de kendini gözle izle... Sütünü azaltmayacak ve kalitesini düşürmeyecek şekilde beslen..
2. Bebeğin zaten tecrübelisindir..
Çok başını şişirmeyim.. Yavaş yavaş gidecek kilolAr inş.
9 ayda aldık kilolArı 1 ayda veremeyizki...
Heee bi de beni buraya yazmakta frenliyor canım sende ya deftere yaz yediklerini yada böyle sanal ortama.. Bence öyle işte sen bilirsin..

Kahvaltı:
Menüm farklı bugün;
Sucuklu yumurta= haşlamadan sıkıldım ya:))
Peynir
Zeytin
3 dilim ekmek
Reçel

Selam arkadaşlar benim bebeğim de 1 aylık, benim de kilom 83
Benim de sütüm yağlı zaten hiç kesmeden yiyorum zaten 1 ay sonunda 2 kg almış oğlum. Doktor mama mı verdin dedi mama yok sadece benim sütüm. Ama çok emiyoruz gazımız çok ben aynalarla küsüm moral sıfır. Ben de aranıza katılayım

Hoşgeldin arkadaşım.. Yaa işte yiyince bebekler güzel kilo alıyor.. Bizimde ikinci ay 1,5 kilo almıştı ama Dediğin durum ben moral olarak çöktüm.. Bebeğin cinsiyetini bilmiyorum ama benim kız OLMASINA rağmen Gazlı ve hep kucakta.. Yani uykusu da yok yatırıyorum 15-20 dk sonra Uyanıyor.. Hep temas istiyor.. Büyük kızım; anne bebeği bırak diye çekiştiriyor.. Psikolojik olarak daralıp yemeye veriyorum kendimi.. Tatlılar renklendiriyor bazen günümü :)))
Neyse işte öyle böyle geçiyor günler..
Gel canım birbirimize destek oluruz kilo almasak bile kârdır 6 aya kadar..
Yarın tartı günümüz..
Girebildiğimiz ölçüde bildirim yapıyoruz..
Tatlı bir rekabetle Sıralama yapıyoruz..
Birbirimizi uyarıyoruz yada tebrik ediyoruz...
Öyle işte...

Arkadaşım tam yerine gelmişim büyük kız 4.5 yaşında küçük erkek 35 günlük. Aynen aynısı yani hep kucaktayız ama kolik bebeğimiz akşam 9 dan 12 ye kadar çatlarcasına ağlıyor artık saçımı yoluyorum sinirlerim yıprandı bir de aynada kendimi görüyorum ki sorma şişman huysuz biri oldum çıktım. Ben de doğumdan beri pazartesileri tartılıyorum. Kilo almam an meselesi çünkü psikolojik yemek yemek benimkisi. Eşimin yanında ablası gibiyim kendi de çok fittir off iyiki sizi bulmuşum bana taze kan can oldunuz valla

Bu arada kızımdan önce 63 kilo idim oğlumdan önce 73 şimdi de 83 kiloyum giyinirken pantolonlarıma bakmıyorum bile o kadar geniş ki 46 beden o da lcw nin, düşün yani zaten kalıplar büyük
Neyse artık önümüze bakalım yarın kilomu yazıp başlayalım

Sorma canım bende sırf psikolojik yiyorum.. Tatlı krizlerim çikolata krizlerim bundan.. Bizimki şuan bile kolumda uyuyor.. Uyutamıyorum sürekli 15-20 dkda Uyanıyor beni istiyor.. Büyük de laf anlamıyor bağırıyor felan uyandırıyor.. Delirerek uyuttuğum bebeğim ablası sayesinde 2 dkda Uyanıyor Çığlık çığlık ağlıyor.. Kördüğümüz böyle.. Ayrıca bizim ara az olunca büyüğümüzde hala bezli, iştahsız, ben yediriyorum, ben uyutuyorum, gece dördümüz aynı odadayız, süte Uyanıyor 2-3 defa abla... Küçük zaten fık fık sayısını hatırlamıyorum uyAnışlarının.. Aman dertlenme yani beterin beteri var:))))
Eş konusuna gelince bizimkide çok karizmatik fit kendine bakan bir adam..
Ama napcan bu dönem böyle geçiyor..
Zayıflıcaz bizde elbet.. Moralini bozma yalnız değilsin..

Ayrıca haftada 100 -200 g bile versek kar kârdır.. Ben yArından çok korkuyorum umarım kilo almamışımdır..
Ara Yaptım 3 gibi:
Meyve salatası
Bir avuç kraker
2-3 minik bisküvi

Canım senin boy kaç?
Bende 44-46 beden pantolon giyiyorum..
Üstüm 42 beden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…