Aslında ben nerde yanlış yaptığımı anladim ben diyet yaptigimdan beri hamur işi felan yapmıyorum ole çok abur cubur da almiyorm o elmalı pasta,yaş pasta,bisküviler,pogcalar bunlar hep o zayflayamazsin diyen komsumun getirdi zorla ikram etti şeyler şekeri braktim diorum çok sekerli Türk Kahvesi yapıp getiriyo bnce bni sabote ediyo masus yaptığını düşünmeye başladım o olmasaydı ben sadece bugün cips yiyip brakicakmstim..Halbuki diyetteiz eşim de bende diyorum ama kapıya gelenide ceviremiyosunki
Bu da benim menüm
sabah 6 da
1 portakal
1 küçükcük elma
1 mandalina
12 de kahvaltı
1 dilim patates pizzasi
peynir
zeytin
domates
salatalık
maydanoz
2 lokma bal kaymak
ekmek yemedim başka
yarım da krep
ara
2 portakal memleketten geldi de
akşam
1 tabak karnabahar yemeği
Salata
18.30 da yerim yemegimi en gec
2 lt su ictim yatana kadar 2 lt daha içerim günlük 4 lt içiyorum v3 sütüm de arttı kizlar
slm bayanlar bende 3 ay önce doğum yapan iki çocuklu bir anneyim kızımda emzirme döneminde sabit kalmıştım ama oğlumda almaya başladım bile.en son 79 u gördüm bidaha da tartılmadım korkumdanyemekten de kesmek istemiyorum fazla iyi yiyince sütümde yağlı oluyor maşallah.ama çok kötü duruyorum neler yapabilirim
slm bayanlar bende 3 ay önce doğum yapan iki çocuklu bir anneyim kızımda emzirme döneminde sabit kalmıştım ama oğlumda almaya başladım bile.en son 79 u gördüm bidaha da tartılmadım korkumdanyemekten de kesmek istemiyorum fazla iyi yiyince sütümde yağlı oluyor maşallah.ama çok kötü duruyorum neler yapabilirim
Selam arkadaşlar benim bebeğim de 1 aylık, benim de kilom 83
Benim de sütüm yağlı zaten hiç kesmeden yiyorum zaten 1 ay sonunda 2 kg almış oğlum. Doktor mama mı verdin dedi mama yok sadece benim sütüm. Ama çok emiyoruz gazımız çok ben aynalarla küsüm moral sıfır. Ben de aranıza katılayım
Arkadaşım tam yerine gelmişim büyük kız 4.5 yaşında küçük erkek 35 günlük. Aynen aynısı yani hep kucaktayız ama kolik bebeğimiz akşam 9 dan 12 ye kadar çatlarcasına ağlıyor artık saçımı yoluyorum sinirlerim yıprandı bir de aynada kendimi görüyorum ki sorma şişman huysuz biri oldum çıktım. Ben de doğumdan beri pazartesileri tartılıyorum. Kilo almam an meselesi çünkü psikolojik yemek yemek benimkisi. Eşimin yanında ablası gibiyim kendi de çok fittir off iyiki sizi bulmuşum bana taze kan can oldunuz valla
Bu arada kızımdan önce 63 kilo idim oğlumdan önce 73 şimdi de 83 kiloyum giyinirken pantolonlarıma bakmıyorum bile o kadar geniş ki 46 beden o da lcw nin, düşün yani zaten kalıplar büyük
Neyse artık önümüze bakalım yarın kilomu yazıp başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?