Kucuk doye iste kolay tutamiyir bence ogrenecek cnm tutmayi da benimki de oyle ya ben dilbagindan suphelendim dr goturcem siz de baktirin cnmHer emzirme zamanı deniyorum zaten
Ya gerçekten sağmak hiç konforlu değil
Bence de keşke emse boşaltsa
Vup vup vup sürekli vakum sesi en sevdiğim ses değil
Ama çocuğun sesi kısıldı ağlamaktan
Annem, kayınvalidem, o, şu, bu filan herkes ni kenarından çekiltiriyor göğsümü
Şehirde görmeyen 2 3 kişi kaldı yani
Ama benle tekken asla emmiyoe çocuk
Çok teşekkür ederimBenim hem sütüm gelmemişti hemde göğüs ucum yoktu önce 1 aya kadar sağıp verdim 2 saatte bir sonra silikon göğüs ucuna geçtim 3 ayda öyle devam ettim sonrasında rahatlıkla emzirmeye başladım. Daha çok yeni anne olmuşsunuz zamanla düzene girecektir. Bebeğiniz hayırlı olsun
Onu da bırak asla alıştırma dedi hemşire bugünÇocuk biberon seviyosa silikon göğüs ucu dene. Ben acıyo diye 1 ay öyle emzirdim sonra silikon ucu kaldırdım öyle emmeye devam etti
Ben de artık süt konusunda baskı olduğunu düşünüyorumBırakır olayı bana çok saçma geliyor. Emzik de verdim kilo almıyo mama ver dediler diye kaç ay sağdığım sütü çocuğa vermedim (çünkü süt içerse mama içmiyodu doktor illa mama desteği ver çocuk kilo almıyo diyodu) mama yapıp biberonla içirdim.
Sonuç olarak 2 sene emdi. Ben bırakmasam daha da emerdi. Bilmiyorum bence annelere çok baskı yapıyolar.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünTahminimce konu için en uygun yer burası değildir
Ama zaten feci dolmuş durumdayım
İnşallah taşınmadan şurda derdime çare bulabilirim
Sonuçta bu da büyük bi dert lu an benim için
Konuya gelirsek
5 günlük bebeği olan bir insanım
Gerçi artık ğek insana benzemiyorum
Doğduğundan beri çocuğu emziremedim
Emzirmeyü başaramıyorum
Göğsümün ucu var , sütüm var
Hepsine çok şükür
Ama bi türlü tutturamıyorum çocuğa
2 gün direndik hemşireyle ebeyle bilmem neyle sadece emsin diye
Çocuk nerdeyse hiç bez değiştirmez oldu
Eve gelince dayanamadım sağarak biberonla vermeye başladım
Ama hiçbi sağlık çalışanı onaylamıyor bu yaptığımı
Ben artık getçekten kafayı yemek üzereyim
Artık her 2 saatte bi karşılıklı ağlıyoruz en az bi saat
Almamak için her şeui yapıyor
Bugün emzirme hemşiresine gittik
Onunla gayet alıyor
Ben tek denerken asla beceremiyorum
Sürekli ağlamaktan yakında sütüm gidecek zaten
Emzirme hemşiresi de ne uç, ne biberon ne emzik hiçbirini kullanma
Sadece sağarsan da sütün bitecek zamanla dedi
Gerçektej delirmek üzereyim
Doktora gittik ona dedim belki acır halime diye
Emzireceksin başka yolu yok dedi sadece
Bi yanım diyor ki sağ sağ ver işte gittiği yere kadar herkesin sütü bitecek diye şart yoktur
Bi yanım emsin diye asla verme biberonla sağıp da diyor
Ama bugün vermedim işte çocuk resmen aç kaldı sabah 8den sınra ki öğünlerde
Zayıflatıp hasta etmek daha mı mantıklı bilmiyorum
O kadar moralim bozuk ki böyle bağırarak ağlamak istiyorum
Ki her emzirme seansında karşılıklı ağlıyoruz
Sağarak emzirmeli güzel hikayeleri olan ınsanlara çok ihtiyacım var şu an
Eline c harfi ver üstten sık alttan bastır tamamını ağzına sok filan diyecek olan varsa hepsini denedim arkadaşlar
Bi amuda kalkmadığım kaldı
Düz beceriksizim yani
O kısım kabul benim açımdan
Biberon kolaylarına geliyor kendilerini yormadan armut piş ağzıma düş oluyor.Bence sütüm var çok şükür
Sağınca gayet geliyoe yani
Çocuk da biberonla içirdiğimde gayet keyifli oluyor
Çocuğun gözünü, keyfini resmen biberonla besleyince görebildim
O zamana kadar illa emeceksin dediğim için hep açtı çocuk
Ama sağıyorum diye gidecek korkusu verdiler bana
Şimdi ikimiz de gergin ve mutsuzuz
Süt olmasaydı daha rahat olurdum inan yokmzaten ne yapayım diye
Şimdi hemşireler olan sütüne yazık edeceksin dedikçe boğuluyorum resmej
Silikon ucu nasıl bıraktınız, benim bebeğim 20gunluk silikon ucu biberon gibi kullanmaya başladı resmen ve meme ucumu beğenmiyor hanfendiBenim hem sütüm gelmemişti hemde göğüs ucum yoktu önce 1 aya kadar sağıp verdim 2 saatte bir sonra silikon göğüs ucuna geçtim 3 ayda öyle devam ettim sonrasında rahatlıkla emzirmeye başladım. Daha çok yeni anne olmuşsunuz zamanla düzene girecektir. Bebeğiniz hayırlı olsun
Yaptık işte sabahBir kere siz beceriksiz değilsiniz.
Bunu düşünüp de kendinizi üzmeyin.
Bebek güçsüz olabilir şuan.
Bu süreci de birçok anne yaşıyor.
Bir müddet sağarak verin madem.
Arkadaşımın bebeği hiç almadı sizin en azından bir şekilde alıyormuş hemşireyle de olsa.
Arkadaşım bir yıl boyunca sağdı sütü de azalmadı.
Eğer herşeye rağmen de almıyorsa yapacak birşey yok.
Bu sizin suçunuz değil kesinlikle.
Hemşireyle hergün alıştırma yapma imkanı var mı?
Yatarak çok tehlikeli özellikle geceleri, gündüz olabilir ama alışırsa gece de öyle isteyecek. Emzirirken zaten insan çok kolay uykuya dalıyor. Çok dikkat etmek gerek.Yatarak emzirmeyi denedin mi? Hep kucakta mi emiyor? Belki uzanarak emzirmek işe yarar
Bana da herhalde mutsuzluktan öleyim diye onu verme bunu veRme yapıyorlarAyy doğurdun mu, hayırlı olsun sağlıkla büyüsün minikHiç moralini bozma demeye geldim, hemşireyle emip sen tek denerken emmiyorsa bebeğin memeyi tutmada problemi yok bence, senin stresinden etkileniyor olabilir mi? Uyurken nasıl, emebiliyor mu? Emecek olan bebek ne yaparsan yap biberon emzik vs de versen emiyor. Emmeyen emmiyor. Ben bunu gördüm. O aman şunu yapma emmez bunu vermez emmez sözlerinin anneleri strese sokmaktan başka bir işe yaradığını düşünmüyorum. Biraz zaman tanı hem kendine hem bebeğe, 5 gün umutsuzluğa kapılmak için çok erken. Aylar sonra biberondan mamadan memeye dönebilen anneler var.
Gündüz uyanıkken canım. Hiç emmiyormus belki öyle alışır.Yatarak çok tehlikeli özellikle geceleri, gündüz olabilir ama alışırsa gece de öyle isteyecek. Emzirirken zaten insan çok kolay uykuya dalıyor. Çok dikkat etmek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?