- 7 Mayıs 2012
- 7.214
- 8.238
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo alımı iyiydi 15 günlükken götürdümAynı sebepten mi bilmiyorum ama benim oğlımda ilk ay tene kadar memede dalardı yatapa koyar kıymaz ağlardı. Meğer sütüm olmadığı için doymadığındamış. Mama ve meme beraber götürünce düzeldi.
Valla nazar olmayacaksak buraya yazdıktan sonra birinin duası tuttu herhalde çocuk emmeye başladı çünküYaaa kıyamam, bende böyleydi m, uyku yok 24saat o ağla sen ağla,meme almaz,virt virt sağ, oyyyy,bide gaz derdi. 14ay sagdim, moralini bozma yalnız degilsin, emin ol fazlası var eksiği yok. Napican emmezse sagarsin,hiç moralini bozma.
Maşallah diyelim hemen allah nazarlardan korusunKilo alımı iyiydi 15 günlükken götürdüm
Bi dr hep bezi ıslanıyor
Aç kalıyor gibi düşünmedim hiç o yüzden
Aç kalsa sağlık ocağı söylerdi herhslde di mi?
Sizin bez değiştirmeye rağmen mi doymuyormuş?
Valla nazar olmayacaksak buraya yazdıktan sonra birinin duası tuttu herhalde çocuk emmeye başladı çünkü
O dertten kurtuldum şimdi uyumuyor derdinin kilidi açıldı
O da bitince sırada ne var bilmiyorum
Kilo alımı iyiyse doyuyor demek ki. Maşallah. bir de dediğiniz gibi çişini yapması çok önemli.Kilo alımı iyiydi 15 günlükken götürdüm
Bi dr hep bezi ıslanıyor
Aç kalıyor gibi düşünmedim hiç o yüzden
Aç kalsa sağlık ocağı söylerdi herhslde di mi?
Sizin bez değiştirmeye rağmen mi doymuyormuş?
Valla nazar olmayacaksak buraya yazdıktan sonra birinin duası tuttu herhalde çocuk emmeye başladı çünkü
O dertten kurtuldum şimdi uyumuyor derdinin kilidi açıldı
O da bitince sırada ne var bilmiyorum
Sizde çişte veya kilo alımında sıkıntı yokken mi aç kaldığı ortaya çıktı?Kilo alımı iyiyse doyuyor demek ki. Maşallah. bir de dediğiniz gibi çişini yapması çok önemli.
Kilo alımo sıkontılıydı 1 ay dolmadan gittik. Çok zayıftı zaten ben yeni doğdu diye normal sandım. Dr. Hayatta kalacak kadar beslenmiş dedi. Hemen eve gidip mama veriyosun dedi. Sütğn olmutosa olmuyodır napalım, yani. Ama çocuğun beyin gelişimi için beslenmesi şart dedi. Yıkıldım tabi ben. Eve gidip mama verdim. Ve önce meme ardından mama vererek kısa sürede kilosu arttı, sütümde arttı. Ek hodaya grçene kadar mama ve meme beraber götürdük ve çok şükür sağlıkşa 2 yaşına doldurduk. Birde eşimin 93 yaşındaki annanesi ara ara yemeklerinnsuyuna parmağınla dokın bebeğin diline sür dedi. Bilmiyoeım ondan mıdır. Katı gıdaya soeunsuz geçtik. Herşeyi yedi kolaylıklaSizde çişte veya kilo alımında sıkıntı yokken mi aç kaldığı ortaya çıktı?
8 ay sağarak besledim. Her gün defalarca aynı işlemi yapmak çok yıpratıcı. Makinenin sesi kulağımda çınlıyor. 2 saatte bir sağıyordum. Makinenin temizliği vesairesi.Tahminimce konu için en uygun yer burası değildir
Ama zaten feci dolmuş durumdayım
İnşallah taşınmadan şurda derdime çare bulabilirim
Sonuçta bu da büyük bi dert lu an benim için
Konuya gelirsek
5 günlük bebeği olan bir insanım
Gerçi artık ğek insana benzemiyorum
Doğduğundan beri çocuğu emziremedim
Emzirmeyü başaramıyorum
Göğsümün ucu var , sütüm var
Hepsine çok şükür
Ama bi türlü tutturamıyorum çocuğa
2 gün direndik hemşireyle ebeyle bilmem neyle sadece emsin diye
Çocuk nerdeyse hiç bez değiştirmez oldu
Eve gelince dayanamadım sağarak biberonla vermeye başladım
Ama hiçbi sağlık çalışanı onaylamıyor bu yaptığımı
Ben artık getçekten kafayı yemek üzereyim
Artık her 2 saatte bi karşılıklı ağlıyoruz en az bi saat
Almamak için her şeui yapıyor
Bugün emzirme hemşiresine gittik
Onunla gayet alıyor
Ben tek denerken asla beceremiyorum
Sürekli ağlamaktan yakında sütüm gidecek zaten
Emzirme hemşiresi de ne uç, ne biberon ne emzik hiçbirini kullanma
Sadece sağarsan da sütün bitecek zamanla dedi
Gerçektej delirmek üzereyim
Doktora gittik ona dedim belki acır halime diye
Emzireceksin başka yolu yok dedi sadece
Bi yanım diyor ki sağ sağ ver işte gittiği yere kadar herkesin sütü bitecek diye şart yoktur
Bi yanım emsin diye asla verme biberonla sağıp da diyor
Ama bugün vermedim işte çocuk resmen aç kaldı sabah 8den sınra ki öğünlerde
Zayıflatıp hasta etmek daha mı mantıklı bilmiyorum
O kadar moralim bozuk ki böyle bağırarak ağlamak istiyorum
Ki her emzirme seansında karşılıklı ağlıyoruz
Sağarak emzirmeli güzel hikayeleri olan ınsanlara çok ihtiyacım var şu an
Eline c harfi ver üstten sık alttan bastır tamamını ağzına sok filan diyecek olan varsa hepsini denedim arkadaşlar
Bi amuda kalkmadığım kaldı
Düz beceriksizim yani
O kısım kabul benim açımdan
Ya tabi ki öyleKilo alımo sıkontılıydı 1 ay dolmadan gittik. Çok zayıftı zaten ben yeni doğdu diye normal sandım. Dr. Hayatta kalacak kadar beslenmiş dedi. Hemen eve gidip mama veriyosun dedi. Sütğn olmutosa olmuyodır napalım, yani. Ama çocuğun beyin gelişimi için beslenmesi şart dedi. Yıkıldım tabi ben. Eve gidip mama verdim. Ve önce meme ardından mama vererek kısa sürede kilosu arttı, sütümde arttı. Ek hodaya grçene kadar mama ve meme beraber götürdük ve çok şükür sağlıkşa 2 yaşına doldurduk. Birde eşimin 93 yaşındaki annanesi ara ara yemeklerinnsuyuna parmağınla dokın bebeğin diline sür dedi. Bilmiyoeım ondan mıdır. Katı gıdaya soeunsuz geçtik. Herşeyi yedi kolaylıkla
Çünkğ benimke ilgili değil oYa tabi ki öyle
Bi yerde daha yine yazmıştım
Sütüm olmasa veya sütüm beslemese alışmam daha kolayolurdu
O bebek için sen herşeysin :) herşeyin em iyisini en güzelini yapıyosun zaten. Senin kokun bile bebeğine en güzel şeyÇünkğ benimke ilgili değil o
Tabiri caizse kaderböyleymiş derdim
Beni yoran bana dayatılan beceremiyorsun hissi oldu daha çok
Sorma valla8 ay sağarak besledim. Her gün defalarca aynı işlemi yapmak çok yıpratıcı. Makinenin sesi kulağımda çınlıyor. 2 saatte bir sağıyordum. Makinenin temizliği vesairesi.
Ama mama desteğiyle giderim,anne sütü alması için de fırsat buldukça sağarım derseniz gayet de devam edilebilir.
Hiç de sütüm azalmadı. Hatta sağdığım için daha arttı. Ona takılmayın.. 8 aydan sonra kızım emmeye başladı 2 yaşa kadar da emzirdim.
Emmeye başlamasa 1 yaş gibi keserdim. Çünkü uzun vadede gerçekten yoruyor.
Ah çok sevindim. Ben konu güncel sanıp yazdım. Sağlıkla büyütünSorma valla
Sağmak emzirmekten çok daha yorucu
İnsanlar niye sağmayı kolaya kaçmak sanıyor hiç anlam veremedim ben
Buradan aldığım rahatlıkla çocuğum emmeye başladı benim çok şükür
Benim stresim de etkiliyordu mutlaka