Emzirme acıları acil:(

Sürüp emzirmeden önceden temizlemem gerek değil mi?
Cocuk doktoru tavsıye etmıstı. Zeytinyagı zararlı degıl posetı al peçeteyle sil ver demişti. Gercektende kremlerden daha etkılı oldu. Dogru yontemle emdiği halde bnmkı damagıyla bastırıp cekıyordu oda zarar verıyordu. Bırde kuruluk ekstra acı

Doğru söylüyorsunuz işte biraz cahillik mi oldu olayın önemini kavrayamadığımdan mı nedir doğru emziremedim sanırım

Onu da deneyeceğim teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim şu an yine de her şeyi denemek istiyorum çünkü ağlayarak emziriyorum

Bir kere denedim onda da gelmedi makinada sütüm az geliyor sağmak için heralde. Peki sezeryan acılarınız ne kadar sürede geçti bir de benim bu derdim de var. Bütün hepsi üst üste geldi

Ama kahverengi olan bölüm benim geniş nasıl alabilir ki ağzına hepsini
Uygun pozisyonda öncelik alabildigi kadarı olsun,hatta doktor kontrolüne gittiğinizde hemsireden dogru emzirme ile ilgili pozisyon desteği alabilirsen daha iyi olur.

Çok teşekkür ederim şu an yine de her şeyi denemek istiyorum çünkü ağlayarak emziriyorum
Ahh ahh nekadar cektım bn bılırımm. Yazılan herseyı ılacı denedım etkı anca eder dıye 1 er hafta uyguladım hep nafile. Kontrolde doktora sorunca ezıyet etme yıkadıkca hem bebek huysuzlanır hem kuruyup daha can yakar. Dogal zeytın yagı sur poset kapat emerken peçeteyle bastırmadan sıl en ıyı yontem en ıyı ılac demıstı. Gercektende dedıgı çiktı

Onu da denerim teşekkür ederim

Bir kere denedim onda da gelmedi makinada sütüm az geliyor sağmak için heralde. Peki sezeryan acılarınız ne kadar sürede geçti bir de benim bu derdim de var. Bütün hepsi üst üste geldi
Sez acısı 1 haftada geçti yani büyük ölçüde hafifledi. Meme acısı da hatırladığım kadarıyla ilk 10 gün sonrasında epey azalmıştı.

Sanırım öyle yapıyorum çünkü memenin kahverengi yeri büyük galiba sadece ucunu emiyor
Ondan yara oluyor. Onun tamamına yakınını alır ağzına üşendiği için ucundan alıyordur. Alamaz sanma alır

Sık sık sürdüm emzireceğim zaman bezle sildim doktor rahatça kullanacağımı söyledi gördüğüm en mucize krem o kesinlikle. Neler neler denemedim onu bulana kadar
Ben az önce aldırdım ve sürdüm ama yaktı normal mi sizce? Bir de üstünü streçledim şimdi bir yerde okumuştum

En büyük neden emzirme yanlışları.
Bebeğin başı memeye bakacak, karni karniniza . Emerken alt ve üst dudak dışa dönük olmalı ve siyah bölge mümkün olduğunca ağzında olmalı. En önemlisi siz dik bir şekilde rahat oturun. Ancak bunları duzeltince geçiyor . Bu konuda bol bol video izlemenibtavsoye ederim. Seni çok iyi anlıyorum. Senin neler çektiğini biliyorum iki ay çektim bende şuanda yaşadığın acıyı. Bu hatalarımı duzeltince ve bebegin çenesi kuvvetlenince geçti . Çok geçmiş olsun...
Sağlık ocağı hemşireleri den destek alabilirsin doğru emzirme konusunda yardımcı oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…