- 16 Ağustos 2019
- 2.058
- 6.470
- 33
Cocuk doktoru tavsıye etmıstı. Zeytinyagı zararlı degıl posetı al peçeteyle sil ver demişti. Gercektende kremlerden daha etkılı oldu. Dogru yontemle emdiği halde bnmkı damagıyla bastırıp cekıyordu oda zarar verıyordu. Bırde kuruluk ekstra acıSürüp emzirmeden önceden temizlemem gerek değil mi?
Doğru söylüyorsunuz işte biraz cahillik mi oldu olayın önemini kavrayamadığımdan mı nedir doğru emziremedim sanırımBizim eczaneye emziren anneler geliyordu. Neredeyse ucu kopacak. O derece. Tek sebebi yanlış emzirme. Sadece ucunu tutarsa tabi yara olur , acır. Doğru emzirmeyi öğrenirse sadece hafif kuruluk olur. Yara , acı olmaz. İnternetten araştır bence doğru emzirme yöntemlerini
Ama kahverengi olan bölüm benim geniş nasıl alabilir ki ağzına hepsiniKahverengi kısmın tamamını agzına alması gerekli canım,sadece ucunu kavradıgında ne kadar krem sürsen de sonrasında daha cok acıya neden oluyor cunku.
Onu da deneyeceğim teşekkür ederimCocuk doktoru tavsıye etmıstı. Zeytinyagı zararlı degıl posetı al peçeteyle sil ver demişti. Gercektende kremlerden daha etkılı oldu. Dogru yontemle emdiği halde bnmkı damagıyla bastırıp cekıyordu oda zarar verıyordu. Bırde kuruluk ekstra acı
Çok teşekkür ederim şu an yine de her şeyi denemek istiyorum çünkü ağlayarak emziriyorumİlk zamanlar benimde öyle olmuştu malesef kendi kendine geçiyor bence krem,kapak falan hikaye. Ben daha ilk emzirisimde bile canım aşırı acımıştı çok hassastı göğüs uçlarım. Umarım bir an önce geçer. Hayırlı olsun bu arada Allah analı babalı büyütsün
Alışmak çok zor ama acıdan felç geçirecek gibiyim2 cocuk annesiyim maalesef pek cozumu olmuyor. Sadece zamanla alisarak geciyor.
Onu da deneyeceğim teşekkür ederim
Bir kere denedim onda da gelmedi makinada sütüm az geliyor sağmak için heralde. Peki sezeryan acılarınız ne kadar sürede geçti bir de benim bu derdim de var. Bütün hepsi üst üste geldiBenim de çok acıyordu ama zamanla hafifliyor şu an muhtemelen pik noktasındasınız. Bebeğin ağzına tüm kahverengi kısmı sokmaya çalışın. Ne kadar küçük tutarsa o kadar konforsuz olur ikiniz için de. Doğuma dair sezaryen acısı vs hiçbir şey kalmadı bunun acısı kaldı aklımda :) birkaç güne hafiflemeye başlar artık diye düşünüyorum
Bir de mecburiyetiniz yoksa sağma makinası kullanmayın, o da tetikliyor mekanik tuhaf şekilde çekiştiriyor.
Uygun pozisyonda öncelik alabildigi kadarı olsun,hatta doktor kontrolüne gittiğinizde hemsireden dogru emzirme ile ilgili pozisyon desteği alabilirsen daha iyi olur.Ama kahverengi olan bölüm benim geniş nasıl alabilir ki ağzına hepsini
Kesinlikle öyle yapıcam çok teşekkür ederimUygun pozisyonda öncelik alabildigi kadarı olsun,hatta doktor kontrolüne gittiğinizde hemsireden dogru emzirme ile ilgili pozisyon desteği alabilirsen daha iyi olur.
Ahh ahh nekadar cektım bn bılırımm. Yazılan herseyı ılacı denedım etkı anca eder dıye 1 er hafta uyguladım hep nafile. Kontrolde doktora sorunca ezıyet etme yıkadıkca hem bebek huysuzlanır hem kuruyup daha can yakar. Dogal zeytın yagı sur poset kapat emerken peçeteyle bastırmadan sıl en ıyı yontem en ıyı ılac demıstı. Gercektende dedıgı çiktıÇok teşekkür ederim şu an yine de her şeyi denemek istiyorum çünkü ağlayarak emziriyorum
Nasıl kullandınız peki onu da duydum çünküParamparça göğüs ucumu toparlayan krem garmastan pomad, doktorum yazdı mucize 1 günde iyileştirdi
Onu da denerim teşekkür ederimAnnemin yöntemi, doğumdan hemen sonra yapar genelde ama isterseniz bi deneyin belki işe yarar. Bir bütün soğanı ikiye bölüp tavada kesik yüzleri tavaya değecek şekilde iyice pişiriyorsunuz. Sonra dayanabilecek sıcaklığa gelince memiklerin üstüne koyuyorsunuz soğuyana kadar. Ağrı, acı, yara hiç olmuyor bunu yapınca.
Sez acısı 1 haftada geçti yani büyük ölçüde hafifledi. Meme acısı da hatırladığım kadarıyla ilk 10 gün sonrasında epey azalmıştı.Bir kere denedim onda da gelmedi makinada sütüm az geliyor sağmak için heralde. Peki sezeryan acılarınız ne kadar sürede geçti bir de benim bu derdim de var. Bütün hepsi üst üste geldi
Sık sık sürdüm emzireceğim zaman bezle sildim doktor rahatça kullanacağımı söyledi gördüğüm en mucize krem o kesinlikle. Neler neler denemedim onu bulana kadarNasıl kullandınız peki onu da duydum çünkü
Ondan yara oluyor. Onun tamamına yakınını alır ağzına üşendiği için ucundan alıyordur. Alamaz sanma alırSanırım öyle yapıyorum çünkü memenin kahverengi yeri büyük galiba sadece ucunu emiyor
Ben az önce aldırdım ve sürdüm ama yaktı normal mi sizce? Bir de üstünü streçledim şimdi bir yerde okumuştumSık sık sürdüm emzireceğim zaman bezle sildim doktor rahatça kullanacağımı söyledi gördüğüm en mucize krem o kesinlikle. Neler neler denemedim onu bulana kadar
Çok yaraysa normal benim paramparça olmuştu kanlı geliyordu süt resmen geçmiş olsun çok bunu sürüp gümüş kapağı da hep kullanınBen az önce aldırdım ve sürdüm ama yaktı normal mi sizce? Bir de üstünü streçledim şimdi bir yerde okumuştum
En büyük neden emzirme yanlışları.Biliyorum belki yeri burası değil ama benim için şu an aşırı büyük bir dert. Acil fikir almam gerek Doğum yapalı 5 gün oldu ve ben emzirirken çok acı çekiyorum. Lansinoh kullandım ve gümüş kapak kullanıyorum ama olmuyor olmuyor. Ölüyorum emzirirken. Büyük yara yok ama emzirmeye başlayınca çok canım yanıyor. Ay lütfen biri fikir versin