Şöyle internetten kavrama pozisyonlarına tutuş şekillerine bak, biraz da ondan yara olur.Biliyorum belki yeri burası değil ama benim için şu an aşırı büyük bir dert. Acil fikir almam gerek Doğum yapalı 5 gün oldu ve ben emzirirken çok acı çekiyorum. Lansinoh kullandım ve gümüş kapak kullanıyorum ama olmuyor olmuyor. Ölüyorum emzirirken. Büyük yara yok ama emzirmeye başlayınca çok canım yanıyor. Ay lütfen biri fikir versin
Tahinin üstündeki yağ var ya onu sürün. Bir de lahanayı haşlayıp memenizi sarın biraz.Biliyorum belki yeri burası değil ama benim için şu an aşırı büyük bir dert. Acil fikir almam gerek Doğum yapalı 5 gün oldu ve ben emzirirken çok acı çekiyorum. Lansinoh kullandım ve gümüş kapak kullanıyorum ama olmuyor olmuyor. Ölüyorum emzirirken. Büyük yara yok ama emzirmeye başlayınca çok canım yanıyor. Ay lütfen biri fikir versin
Sanırım öyle yapıyorum çünkü memenin kahverengi yeri büyük galiba sadece ucunu emiyorMemenin sadece ucunu almıyor degil mi?
Annemin yöntemi, doğumdan hemen sonra yapar genelde ama isterseniz bi deneyin belki işe yarar. Bir bütün soğanı ikiye bölüp tavada kesik yüzleri tavaya değecek şekilde iyice pişiriyorsunuz. Sonra dayanabilecek sıcaklığa gelince memiklerin üstüne koyuyorsunuz soğuyana kadar. Ağrı, acı, yara hiç olmuyor bunu yapınca.Biliyorum belki yeri burası değil ama benim için şu an aşırı büyük bir dert. Acil fikir almam gerek Doğum yapalı 5 gün oldu ve ben emzirirken çok acı çekiyorum. Lansinoh kullandım ve gümüş kapak kullanıyorum ama olmuyor olmuyor. Ölüyorum emzirirken. Büyük yara yok ama emzirmeye başlayınca çok canım yanıyor. Ay lütfen biri fikir versin
Buyuk ezıyet ceken ben kesım cozumu buldum. Zeytın yagı surup poset kapat. Yuzde yuz o gecırıyı yarayıda acıyıda. Hiç bir yontem ve ılac bu kadar etkı etmedıBiliyorum belki yeri burası değil ama benim için şu an aşırı büyük bir dert. Acil fikir almam gerek Doğum yapalı 5 gün oldu ve ben emzirirken çok acı çekiyorum. Lansinoh kullandım ve gümüş kapak kullanıyorum ama olmuyor olmuyor. Ölüyorum emzirirken. Büyük yara yok ama emzirmeye başlayınca çok canım yanıyor. Ay lütfen biri fikir versin
Bizim eczaneye emziren anneler geliyordu. Neredeyse ucu kopacak. O derece. Tek sebebi yanlış emzirme. Sadece ucunu tutarsa tabi yara olur , acır. Doğru emzirmeyi öğrenirse sadece hafif kuruluk olur. Yara , acı olmaz. İnternetten araştır bence doğru emzirme yöntemleriniBiliyorum belki yeri burası değil ama benim için şu an aşırı büyük bir dert. Acil fikir almam gerek Doğum yapalı 5 gün oldu ve ben emzirirken çok acı çekiyorum. Lansinoh kullandım ve gümüş kapak kullanıyorum ama olmuyor olmuyor. Ölüyorum emzirirken. Büyük yara yok ama emzirmeye başlayınca çok canım yanıyor. Ay lütfen biri fikir versin
Emzirdikten sonra mı süreyim ve emzirmeden önce temizlemem gerekiyor mu?Tahinin üstündeki yağ var ya onu sürün. Bir de lahanayı haşlayıp memenizi sarın biraz.
Tamamını bıle alsa sık emzırme kuruma yapıyor bırdr bnmkı gıbı damaklıyorsa daha fena. 15 aylık nerdeyse hala aynı şimdide unutup dişliyor.Sanırım öyle yapıyorum çünkü memenin kahverengi yeri büyük galiba sadece ucunu emiyor
Bebeğin emmedigi vakitlerde yapabilirsiniz. Bebek emdiginde temizlenmiş olsun.Emzirdikten sonra mı süreyim ve emzirmeden önce temizlemem gerekiyor mu?
Kahverengi kısmın tamamını agzına alması gerekli canım,sadece ucunu kavradıgında ne kadar krem sürsen de sonrasında daha cok acıya neden oluyor cunku.Sanırım öyle yapıyorum çünkü memenin kahverengi yeri büyük galiba sadece ucunu emiyor
Sürüp emzirmeden önceden temizlemem gerek değil mi?Buyuk ezıyet ceken ben kesım cozumu buldum. Zeytın yagı surup poset kapat. Yuzde yuz o gecırıyı yarayıda acıyıda. Hiç bir yontem ve ılac bu kadar etkı etmedı
Uyansın direk böyle deneyeceğim teşekkür ederim
Deneyeceğim teşekkür ederimEmz
Bebeğin emmedigi vakitlerde yapabilirsiniz. Bebek emdiginde temizlenmiş olsun.