- 2 Aralık 2023
- 100
- 32
- 18
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NeyKrem sürdükten sonra üstünü streç filmle kapatıp o şekilde hep nemli kalmasını sağlamam işe yarıyor diye duymuştum. Ufak parçalar kesip kremden sonra üstüne koyabilirsiniz.
Yara olmuş ucu evet inaninki ağlaya ağlaya emziriyorum her seferinde elektrik çarpmış gibi oluyor bebek çektikçe ama kahverengi kısmı komple ağzına koyuyorum oysa ki ne yapabilirim daha bilmiyorumStreç filmden kesip meme ucunu kremledikten sonra üstünü kapatabilirsiniz demiş, krem bulaşmasın diye.
Emzirirken canınız acıyorsa pozisyonunuz yanlış olabilir, memenin sadece uç kısmıı emince yara olur.
Krem=nem, sütünü sür emme bittikten sonra. Zeytinyağı+meme ucu kremi bana iyi gelmişti. Ama sürekli sürdüm.Kızlar nolur bakın buraya dört beş günlük sezeryanli anneyim meme uçlarım hep yara oldu ve emzirirken ruhum çekiliyor sanıyorum ağlıyorum resmen bebeğe süt vermeye korkuyorum meme ucu kremi kullanıyorum ama faydası yok lütfen ennn acilinden bir öneri verin
Meşhur mor krem bana iyi gelmişti.Yara olmuş ucu evet inaninki ağlaya ağlaya emziriyorum her seferinde elektrik çarpmış gibi oluyor bebek çektikçe ama kahverengi kısmı komple ağzına koyuyorum oysa ki ne yapabilirim daha bilmiyorum
Doğru emzirmeme rağmen o acı bir süre devam etti geçiremedim duş bile almak eziyetti. Her emzirmede ağlıyordum ter içinde kalıyordum çok kötü bir acı. Ben lansinoh meme ucu kremi sürüyordum. Birde plastik göğüs kalkanları oluyor ondan kullan meme ucu boşlukta kalsın bir yere değmesin. Hem kalkana sütün dolar hemde sütte iyileşmesini hızlandırıyor.Kızlar nolur bakın buraya dört beş günlük sezeryanli anneyim meme uçlarım hep yara oldu ve emzirirken ruhum çekiliyor sanıyorum ağlıyorum resmen bebeğe süt vermeye korkuyorum meme ucu kremi kullanıyorum ama faydası yok lütfen ennn acilinden bir öneri verin
Tahinin üstüne çıkan yağdan sürerseniz cabuk iyileşme sağlıyor. Birde ayvanin çekirdeğine az su koyup jel gibi birsey olusuyor onunda faydasi oluyor.Kızlar nolur bakın buraya dört beş günlük sezeryanli anneyim meme uçlarım hep yara oldu ve emzirirken ruhum çekiliyor sanıyorum ağlıyorum resmen bebeğe süt vermeye korkuyorum meme ucu kremi kullanıyorum ama faydası yok lütfen ennn acilinden bir öneri verin
Çok sağolunMeşhur mor krem bana iyi gelmişti.
Kahverengi kısmı da komple almaması gerekiyormuş emzirme danışmanı söylemişti. Yakın zamanda bebek emzirmiş birinden yardım alabilirsiniz doğru mu emiyor bebeginiz diye. Göğsünüzü de biraz dinlendirin ki iyileşebilsin, alışana kadar böyle oluyor maalesef çok geçmis olsun..
Bende lanoline ve silikon meme ucuna başladım çok az olsa da faydası daha iyiLansinoh diye krem var ben onu kullanıyorum,
Faydası var.
Bide ben silikon meme ucu takıyorum mecbur öyle emzirebiliyorum.
Çünkü benim göğüs ucum çıkmıyor .
Durduğu gibi duruyor.
Jeli duymuştum deneyeceğimTahinin üstüne çıkan yağdan sürerseniz cabuk iyileşme sağlıyor. Birde ayvanin çekirdeğine az su koyup jel gibi birsey olusuyor onunda faydasi oluyor.
Öyle yapıyorum şuan gerçekten faydası var sağolunDoğru emzirmeme rağmen o acı bir süre devam etti geçiremedim duş bile almak eziyetti. Her emzirmede ağlıyordum ter içinde kalıyordum çok kötü bir acı. Ben lansinoh meme ucu kremi sürüyordum. Birde plastik göğüs kalkanları oluyor ondan kullan meme ucu boşlukta kalsın bir yere değmesin. Hem kalkana sütün dolar hemde sütte iyileşmesini hızlandırıyor.