- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
- Konu Sahibi kuzusunun_annesi
-
Hurafe arkadaşımın iki cocuguda kız ilki 3 aylıkken anlamadan hamile kalmış çocuk hem kusuyor hem ishal öyle anladı zatenİkinci bebis de kiz mi? Annem hep kızın sütü kıza, oğlanın sütü oğlana acımaz der. Acaba hurafe mi gercek mi merak ettim :)
2. Bebek erkek, bende tutmamış o hurafeİkinci bebis de kiz mi? Annem hep kızın sütü kıza, oğlanın sütü oğlana acımaz der. Acaba hurafe mi gercek mi merak ettim :)
2. Bebek erkek, bende tutmamış o hurafe
Amin inşallah.Allah bağışlasın sağlıcakla kucağına al insallah ikinci evladını da :)
Yeni maceralarinizi okuruz artık blogundan
Tamam canım bi bakarım.ishal ya da kusma hiç yaşamadık . Kan vermeye gidicem bi test daha yapıp.. evlat bereketiyle geliyor canm inşallah sağlıklı olsun yeterkiK kuzusunun_annesi herkesin sütü acımaz kimisi doğum yapana kadar emziriyor. Ya da haftan küçük olduğu icin daha sütun tadı degismemis olabilir. Tandem emzirme diye araştır istersen canım. Oglunda ishal kusma filan olmadığı sürece emzirebilirsin. Tabi vitaminini mineralini 3 kisilik tuketeceksin :)
Ha bir de erken doğum tehliken varsa 6aylik gebeyken emzirmeyi birakman gerekiyor...
Sağlıkla gelsin insallah evladın.
evet sütün koruduğuna tabiki inanmıyorum ama şaşırıyor insan yinede çünkü ihtimal vermedik . Evet kan vericem bu hafta sizinle paylaşırım sonucu.Sağol canm teşekkür ederimSüt korur diye bir durum söz konusu değil, emzirmek gebelik önleyici bir fiil değil. Testiniz pozitif duruyor, yine de kan tahlili vermenizi öneririm. Şimdiden hayırlı olsun.
O hurafeyi bende duymuştum kızlar2. Bebek erkek, bende tutmamış o hurafe
Bizde anlamadık dışardan alıyoruz aslında sağlık ocağıda vermişti onlamı karıştı orasını bilemiyorum. Olsun napıcaksın ikisi bir büyür giderlerAy hamilesin vallahi korunurken nasıl oldu yaaa benim.arkadasmda böyle olmuştu 3 aylık bebekle tekrar hamile kalmıştı sizin prezervatif defoluymus galiba
Evet hikaye. Senin nasıl oldu belirtileri? Evet kan testi yaptırıcam mutlaka. TeşekkürlerSüt korur felan gerçekten hikaye. Bende emzirirken hamile kaldım. Öğrenir öğrenmek doktorum sütten kes dedi. Bende hemen sütten kestim. Testini pozitif gibi duruyor kan testiyle teyit etmenizi öneririm. Hakkınızda hayırlısı :)
Senin durumu bende yaşıyorum sanırım19 aylık kızımı hala emziriyorum, bir değişim olmadı, memeden soğumadı, reddetmedi.
Canim aslında hiçbir belirtum olmadı. Ne bulantı ne kusma. Geç döllenme oldu benimki. Adetin üstünden 16 gün geçtikten sonra öğrendim kan testine. Ondan önce kanda test yaptığımızda hep negatif çıkıyordu ama ben hep hissediyordum hamile olduğumu. Doktor tarlusal verdi kesin hamilelik yok dedi ama ben inanmadim. Herşeyin hayırlısı şimdi 28 haftalik olduk bile :)Evet hikaye. Senin nasıl oldu belirtileri? Evet kan testi yaptırıcam mutlaka. Teşekkürler
Benimde tam belirti olduğu söylenemez sadece uzun yolda bulantı oldu o kadar canım.birde ben hiç adet olmadım daha. Burdan birbirimizi bilgilendiririz artıkCanim aslında hiçbir belirtum olmadı. Ne bulantı ne kusma. Geç döllenme oldu benimki. Adetin üstünden 16 gün geçtikten sonra öğrendim kan testine. Ondan önce kanda test yaptığımızda hep negatif çıkıyordu ama ben hep hissediyordum hamile olduğumu. Doktor tarlusal verdi kesin hamilelik yok dedi ama ben inanmadim. Herşeyin hayırlısı şimdi 28 haftalik olduk bile :)
Allah razı olsun cnmBenimde tam belirti olduğu söylenemez sadece uzun yolda bulantı oldu o kadar canım.birde ben hiç adet olmadım daha. Burdan birbirimizi bilgilendiririz artıkohh maşallah canım hayırlısıyla yaparsın inşallah doğumunu
Amin canım sağol. Evet canım da hala şoktayım benAllah razı olsun cnm
Hakkında hayırlısı bebisleri beraber buyutursun artık :)
eger cok yeniyse pozitif cikmaz sabah idrarinla yapmalısın yüklediğin test bile cok silikdiKızlar gündüz yapılan testler doğru sonuç veriyormu gündüz yaptım negatifti bilginiz varmı
Sabah ilk idrarınızla yapın testiKızlar gündüz yapılan testler doğru sonuç veriyormu gündüz yaptım negatifti bilginiz varmı
Sabırla hiç aram yok bu aralar hemen yapmak istedim... aynen çok silikti bakalım sabah ne çıkıcak o da silik çıkarsa direk hastaneye canım...eger cok yeniyse pozitif cikmaz sabah idrarinla yapmalısın yüklediğin test bile cok silikdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?