- 22 Haziran 2017
- 58
- 31
- 38
- Konu Sahibi kuzusunun_annesi
-
Evet bende inanmıyorum sütün koruduğuna bi yandan da insan hemen hamile kalmak istemiyor oğlum en azından sütten kesilmeli ama dediğiniz gibi kaza kurşununa gittiysede yapcam bişey yok olmamasını ümit ediyorum şu an Test yaptım sabah kalktığımda ikinci çizgi gölge gibi sizce var mıdır ?Tabiki de mümkün hatta çoğunluk kaza kurşunları bu süt korur hurafesinden oluyor.. Yok öyle bi korunma sut korumaz.. Bide vücut hamileliğin etkilerinden tam kurtulamıyor organların yerini bulması filan zaman alıyor herhalde daha müsait oluyoruz genelde yeniden hamilelige o yüzden en büyük korkum bu benim ya bida hamile kalırsam diye.. Test yapın bian evvel supheniz varsa..
Tabiki de mümkün hatta çoğunluk kaza kurşunları bu süt korur hurafesinden oluyor.. Yok öyle bi korunma sut korumaz.. Bide vücut hamileliğin etkilerinden tam kurtulamıyor organların yerini bulması filan zaman alıyor herhalde daha müsait oluyoruz genelde yeniden hamilelige o yüzden en büyük korkum bu benim ya bida hamile kalırsam diye.. Test yapın bian evvel supheniz varsa..
Eki Görüntüle 2016326 Fotoya bakar mısınız sizce pozitif mi
Ayyyy kendi bu duruma hazırla diyosun yaniEvet cnm pozitif
Siz yanlış anladınız ben zaten süte güvenmedim geri çekme yöntemiyle hiç korunmadık eşimle ikimizde çok şaşkınız çünkü eşim prezervatifle korunuyor zatenKeşke dr danışsaydınız ya da ebenize size süt ün korunma yöntemi olmadığını anlatırdı ve korunma yönteminiz de etkin değil sanırım geri çekilme. en kısa sürede dr gitmelisiniz emzirmeye devam etmeyin her şeyde bir hayır vardır o yüzden şükredin kardeşi olur artık bebişinizin
Evet tabiki öyle ama nasıl olur aklımız ermedi hiç içe bosalma durumu olmadı ama olacağı varsa oluyor demekkiEvet Canım pozitif,vardır bunda da bir hayır
Evet herşeyde bi hayır vardır tabikiSiz yanlış anladınız ben zaten süte güvenmedim geri çekme yöntemiyle hiç korunmadık eşimle ikimizde çok şaşkınız çünkü eşim prezervatifle korunuyor zaten
Evet hemen belirdi canımCizgi hemen mi cikti canım? Pozitif gibi görünüyor
19 aylık kızımı hala emziriyorum, bir değişim olmadı, memeden soğumadı, reddetmedi.Evet tabiki öyle ama nasıl olur aklımız ermedi hiç içe bosalma durumu olmadı ama olacağı varsa oluyor demekkibenim asıl merak ettiğim oğlumu emzirdiğim zaman reddetmesi gerekmiyor mu yani bide renginde bi değişiklik yok her zamanki gibi
Testi gormeden once korunuyomussun ozaman degilsindir diyecektim ki cizgiyi gordum.Ayyyy kendi bu duruma hazırla diyosun yani
Bence hemen test yaptir yarin falan. Cunku ben yanlis bilmiyorsam hamileyken emzirilmiyor.Evet herşeyde bi hayır vardır tabiki
19 aylık kızımı hala emziriyorum, bir değişim olmadı, memeden soğumadı, reddetmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?