• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken hamile kalınır mı ?

İkinci bebis de kiz mi? Annem hep kızın sütü kıza, oğlanın sütü oğlana acımaz der. Acaba hurafe mi gercek mi merak ettim :)
Hurafe arkadaşımın iki cocuguda kız ilki 3 aylıkken anlamadan hamile kalmış çocuk hem kusuyor hem ishal öyle anladı zaten

Süt korur diye bir durum söz konusu değil, emzirmek gebelik önleyici bir fiil değil. Testiniz pozitif duruyor, yine de kan tahlili vermenizi öneririm. Şimdiden hayırlı olsun.

K kuzusunun_annesi herkesin sütü acımaz kimisi doğum yapana kadar emziriyor. Ya da haftan küçük olduğu icin daha sütun tadı degismemis olabilir. Tandem emzirme diye araştır istersen canım. Oglunda ishal kusma filan olmadığı sürece emzirebilirsin. Tabi vitaminini mineralini 3 kisilik tuketeceksin :)
Ha bir de erken doğum tehliken varsa 6aylik gebeyken emzirmeyi birakman gerekiyor...

Sağlıkla gelsin insallah evladın.
Tamam canım bi bakarım.ishal ya da kusma hiç yaşamadık . Kan vermeye gidicem bi test daha yapıp.. evlat bereketiyle geliyor canm inşallah sağlıklı olsun yeterki

Süt korur diye bir durum söz konusu değil, emzirmek gebelik önleyici bir fiil değil. Testiniz pozitif duruyor, yine de kan tahlili vermenizi öneririm. Şimdiden hayırlı olsun.
evet sütün koruduğuna tabiki inanmıyorum ama şaşırıyor insan yinede çünkü ihtimal vermedik . Evet kan vericem bu hafta sizinle paylaşırım sonucu.Sağol canm teşekkür ederim

Süt korur felan gerçekten hikaye. Bende emzirirken hamile kaldım. Öğrenir öğrenmek doktorum sütten kes dedi. Bende hemen sütten kestim. Testini pozitif gibi duruyor kan testiyle teyit etmenizi öneririm. Hakkınızda hayırlısı :)

Ay hamilesin vallahi korunurken nasıl oldu yaaa benim.arkadasmda böyle olmuştu 3 aylık bebekle tekrar hamile kalmıştı sizin prezervatif defoluymus galiba
Bizde anlamadık dışardan alıyoruz aslında sağlık ocağıda vermişti onlamı karıştı orasını bilemiyorum. Olsun napıcaksın ikisi bir büyür giderler

Süt korur felan gerçekten hikaye. Bende emzirirken hamile kaldım. Öğrenir öğrenmek doktorum sütten kes dedi. Bende hemen sütten kestim. Testini pozitif gibi duruyor kan testiyle teyit etmenizi öneririm. Hakkınızda hayırlısı :)
Evet hikaye. Senin nasıl oldu belirtileri? Evet kan testi yaptırıcam mutlaka. Teşekkürler

Evet hikaye. Senin nasıl oldu belirtileri? Evet kan testi yaptırıcam mutlaka. Teşekkürler
Canim aslında hiçbir belirtum olmadı. Ne bulantı ne kusma. Geç döllenme oldu benimki. Adetin üstünden 16 gün geçtikten sonra öğrendim kan testine. Ondan önce kanda test yaptığımızda hep negatif çıkıyordu ama ben hep hissediyordum hamile olduğumu. Doktor tarlusal verdi kesin hamilelik yok dedi ama ben inanmadim. Herşeyin hayırlısı şimdi 28 haftalik olduk bile :)

Canim aslında hiçbir belirtum olmadı. Ne bulantı ne kusma. Geç döllenme oldu benimki. Adetin üstünden 16 gün geçtikten sonra öğrendim kan testine. Ondan önce kanda test yaptığımızda hep negatif çıkıyordu ama ben hep hissediyordum hamile olduğumu. Doktor tarlusal verdi kesin hamilelik yok dedi ama ben inanmadim. Herşeyin hayırlısı şimdi 28 haftalik olduk bile :)
Benimde tam belirti olduğu söylenemez sadece uzun yolda bulantı oldu o kadar canım.birde ben hiç adet olmadım daha. Burdan birbirimizi bilgilendiririz artık :KK15: ohh maşallah canım hayırlısıyla yaparsın inşallah doğumunu

Benimde tam belirti olduğu söylenemez sadece uzun yolda bulantı oldu o kadar canım.birde ben hiç adet olmadım daha. Burdan birbirimizi bilgilendiririz artık :KK15: ohh maşallah canım hayırlısıyla yaparsın inşallah doğumunu
Allah razı olsun cnm
Hakkında hayırlısı bebisleri beraber buyutursun artık :)

Back