Emzirirken hamile kalınır mı ?

Sabahı bekliyorum valla kafaya takılmıcak gibi değil ciddi bi durum ya
Stres yapmayın, olan ya da olmayan durumu değiştiremezsiniz. Güzelce yatın uyuyun sabah kalkıp sakin bir şekilde ilk idrarınızla testinizi yapın bizleri de haberdar edin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım :)

İster istemez insan stres oluyor en iyisi uyumak canım iyi geceler teşekkür ederim yardımın ve yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar için

Annem kalmis. Sut korur diye bir sey yok. Bence bir an evvel test yapin, stres sutunuzu azaltabilir cunku. Duydugum seylerden biri de hamile olunca bebek sutu sevmezmis, ne kadar dogru bilmiyorum. Eger test negatif cikarsa mutlaka korunun 2 bebek arasi en az 2 yil olmali diye okumustum siz de arastirmissinizdir zaten. Test pozitif cikarsa da uzuntu etmeyin. Allah hayirlisini versin hakkinizda.

Evet normalde sevmez diye biliyorum ama bizimki her zamanki gibi alıyo memeyi... evet baktım netten.. tabikide üzüntü etmicem sonuçta o da benim evladım Allah'ın verdiğini geri çevirecek halimiz yok canım.. aminn sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…