- 21 Mart 2017
- 990
- 578
- 33
- Konu Sahibi kuzusunun_annesi
-
evet kan ver ve rahatla :)Sabırla hiç aram yok bu aralar hemen yapmak istedim... aynen çok silikti bakalım sabah ne çıkıcak o da silik çıkarsa direk hastaneye canım...
Sabahı bekliyorum valla kafaya takılmıcak gibi değil ciddi bi durum yaSabah ilk idrarınızla yapın testi
Stres yapmayın, olan ya da olmayan durumu değiştiremezsiniz. Güzelce yatın uyuyun sabah kalkıp sakin bir şekilde ilk idrarınızla testinizi yapın bizleri de haberdar edin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım :)Sabahı bekliyorum valla kafaya takılmıcak gibi değil ciddi bi durum ya
Valla sorma bi gidip versem bende rahatlıcamevet kan ver ve rahatla :)
İster istemez insan stres oluyor en iyisi uyumak canım iyi geceler teşekkür ederim yardımın ve yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar içinStres yapmayın, olan ya da olmayan durumu değiştiremezsiniz. Güzelce yatın uyuyun sabah kalkıp sakin bir şekilde ilk idrarınızla testinizi yapın bizleri de haberdar edin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım :)
Rica ederim ne demek iyi uykular, sabaha da güzel haberlerİster istemez insan stres oluyor en iyisi uyumak canım iyi geceler teşekkür ederim yardımın için
Canım yaptım vee negatif çıktıRica ederim ne demek iyi uykular, sabaha da güzel haberler
Evet normalde sevmez diye biliyorum ama bizimki her zamanki gibi alıyo memeyi... evet baktım netten.. tabikide üzüntü etmicem sonuçta o da benim evladım Allah'ın verdiğini geri çevirecek halimiz yok canım.. aminn sağolunAnnem kalmis. Sut korur diye bir sey yok. Bence bir an evvel test yapin, stres sutunuzu azaltabilir cunku. Duydugum seylerden biri de hamile olunca bebek sutu sevmezmis, ne kadar dogru bilmiyorum. Eger test negatif cikarsa mutlaka korunun 2 bebek arasi en az 2 yil olmali diye okumustumsiz de arastirmissinizdir zaten. Test pozitif cikarsa da uzuntu etmeyin. Allah hayirlisini versin hakkinizda.
Yine de bir doktora git canım, inşallah dilediğin gibi olur.Brrk canım ama yinede bi kadın doğuma gitmekte fayda var...
Mutlaka haberdar edicemEn garantisi kan testi yaptirin lutfen. Bizi de haber edin hatta :)
Doktora henüz gitmedim canmYokmu haber merak ettm :)
Teşekkür ederimBende merak ettim hayırlısı olsun hakkınızda
Sağol canım inşallahh...Yine de bir doktora git canım, inşallah dilediğin gibi olur.
Canım siparişim olduğu için daha doktora gitmedim pazartesi gitmeyi düşünüyorum..Ne yaptin cnm merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?