• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken hamile kalınır mı ?

kuzusunun_annesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2017
58
31
38
kızlar 8 buçuk aylık oğlum var logusalık kanamasından sonra hiç adet olmadım emzirdiğinizde süt korur diyorlar eşimle hep korunduk bu zamana kadar fakat içime bi kurt düştü geçenlerde 1-2 saatlik yola gittik aşırı mide bulantısı çektim ertesi gün yine bulantım oldu bazen baş dönmesi oluyor belkide psikolojik bilmiyorum daha önce test almıştım yapsammı diyorum ama yapmaya korkuyorum sizin başınıza hiç böyle birşey geldimi emzirirken hamile kalan varmı ve belirtileri neler???

Tabiki de mümkün hatta çoğunluk kaza kurşunları bu süt korur hurafesinden oluyor.. Yok öyle bi korunma sut korumaz.. Bide vücut hamileliğin etkilerinden tam kurtulamıyor organların yerini bulması filan zaman alıyor herhalde daha müsait oluyoruz genelde yeniden hamilelige o yüzden en büyük korkum bu benim ya bida hamile kalırsam diye.. Test yapın bian evvel supheniz varsa..

Tabiki de mümkün hatta çoğunluk kaza kurşunları bu süt korur hurafesinden oluyor.. Yok öyle bi korunma sut korumaz.. Bide vücut hamileliğin etkilerinden tam kurtulamıyor organların yerini bulması filan zaman alıyor herhalde daha müsait oluyoruz genelde yeniden hamilelige o yüzden en büyük korkum bu benim ya bida hamile kalırsam diye.. Test yapın bian evvel supheniz varsa..
Evet bende inanmıyorum sütün koruduğuna bi yandan da insan hemen hamile kalmak istemiyor oğlum en azından sütten kesilmeli ama dediğiniz gibi kaza kurşununa gittiysede yapcam bişey yok olmamasını ümit ediyorum şu an Test yaptım sabah kalktığımda ikinci çizgi gölge gibi sizce var mıdır ?

IMG_7950.JPG
Fotoya bakar mısınız sizce pozitif mi

Eğer beş dakika içinde çıktıysa evet maalesef pozitif ama geceden yapıp sabah baktiysaniz doğru değildir sonuç en temizi kan tahlili ya..

Keşke dr danışsaydınız ya da ebenize size süt ün korunma yöntemi olmadığını anlatırdı ve korunma yönteminiz de etkin değil sanırım geri çekilme. en kısa sürede dr gitmelisiniz emzirmeye devam etmeyin her şeyde bir hayır vardır o yüzden şükredin kardeşi olur artık bebişinizin

Keşke dr danışsaydınız ya da ebenize size süt ün korunma yöntemi olmadığını anlatırdı ve korunma yönteminiz de etkin değil sanırım geri çekilme. en kısa sürede dr gitmelisiniz emzirmeye devam etmeyin her şeyde bir hayır vardır o yüzden şükredin kardeşi olur artık bebişinizin
Siz yanlış anladınız ben zaten süte güvenmedim geri çekme yöntemiyle hiç korunmadık eşimle ikimizde çok şaşkınız çünkü eşim prezervatifle korunuyor zaten

K kuzusunun_annesi herkesin sütü acımaz kimisi doğum yapana kadar emziriyor. Ya da haftan küçük olduğu icin daha sütun tadı degismemis olabilir. Tandem emzirme diye araştır istersen canım. Oglunda ishal kusma filan olmadığı sürece emzirebilirsin. Tabi vitaminini mineralini 3 kisilik tuketeceksin :)
Ha bir de erken doğum tehliken varsa 6aylik gebeyken emzirmeyi birakman gerekiyor...

Sağlıkla gelsin insallah evladın.

Ay hamilesin vallahi korunurken nasıl oldu yaaa benim.arkadasmda böyle olmuştu 3 aylık bebekle tekrar hamile kalmıştı sizin prezervatif defoluymus galiba

Evet tabiki öyle ama nasıl olur aklımız ermedi hiç içe bosalma durumu olmadı ama olacağı varsa oluyor demekki :110: benim asıl merak ettiğim oğlumu emzirdiğim zaman reddetmesi gerekmiyor mu yani bide renginde bi değişiklik yok her zamanki gibi
19 aylık kızımı hala emziriyorum, bir değişim olmadı, memeden soğumadı, reddetmedi.

Back