EMZIREN ANNEYE SUT YAPAN YIYECEKLER

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Mrb bayanlar emziren bir annenin bol sutu olmasi icin neler yemesi lazim.ve neler yememesi lazim gaz yapmamasi icin

Tane rezene kimyon ve anasonu karistirip, gunde 2 kupa icebilirsiniz,bol bol dereotu,incir,uzum,bulgur,hosaf ve su tuketin.

Tane rezene kimyon ve anasonu karistirip, gunde 2 kupa icebilirsiniz,bol bol dereotu,incir,uzum,bulgur,hosaf ve su tuketin.
Tesekkurler yorumunuz icin peki gaz yapan yiyecekler neler.yememesi gereken yani

Rica ederim:) gaz yapan yiyecekler soyle ki sizi rahatsiz eden her gida bebeginizi de rahatsiz eder ama bilinenler: bakliyat kuru fasulye,turp,brokoli,enginar,lahana,karnabahar,bezelye,süt,muz,erik,kayisi..vbama ben gaz yapan yiyecekleride tükettim coook dikkat etmedim,yemeklere hep kimyon atiyorum,ve kimyon anason rezene karisimi cayi muhakkak iciyorum,kizım 4,5 aylık ve hiç gaz sorunu olmadı

Maasal
Masallah kiziniza :) bunlari dikkate alcam dogumdan sonra.kizinizin ismi ne biz hala isim bulamadik kizimiza ;(

Teşekkür ederim:)Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin..kızımın adı Eylül,çünkü eşim ve benim hayatımızda güzel olan ne varsa eylül ayında gerçekleşti: tanışma ,nişan ,düğün ,hamilelik haberi:)

Herkesin sut yapan yiyecek icecegi degisiyor bunu deneyerek ogrenmek lazim bende bulgur yogurt ayran incir kaynatip suyunu icmek sut icmek uyku bunlar ise yaramisti gaz olacak bebeklerde cikartabiliyorsa gazi sorum etmemek lazim bence

Kızlar BOZA diyorum başka bişey demiyorum. İnanılmaz resmen içtikten sonra sütüm artıyor. Ne rezene kimyon dereotu komposto falan filan hepsini denedim ama boza bende inanılmaz arttırdı. Zaten çok severim hergün koca bir bardak içiyorum bol bol süt olsun kızıma. Bu arada rezene çayı içtikten sonra çok güzel gaz çıkarıyor benim kızım.

Günde 2 fincan tane rezene çayı içtim hem sütüm arttı hemde kızımda hiç gaz problemi yaşamadım.

Ayrıca komposto kuru incir dere otu da çok faydalı.

Çoğu şey bende fayda etmedi en son eski diyetisyenime tekrar başladım anca o şekilde sütüm arttı.
Her çay herkese iyi gelmiyor onu anladım.
Su içtiğimi sanıyordum meğerse az içiyormuşum,yanlış yeşillikleri yiyormuşum.
Tatlı ye diye diye beni duba yapmışlardı Allahtan diyetisyenim olaya el attı rahatladım.
Siz siz olun her gördüğünüz şeyi benim gibi üzerinizde uygulamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…