canım adet olmadığımız için vücut geçici bir menopozda...nasıl menopozdaki kadınlar veremez ya da çok zor verir o durumdayız..ben de senin gibşyim.. artık haftada 200-300 gr versem razıyımBiraz fazla kacamaktan belki de veremiyorum benama aksamlari aç uyuyorum o kadar hiç mi farketmez. Eskiden aç yatınca 1 kg verirdim şimdi 100 g bile gitmiyo
çok geçmiş olsun canım.Selamlar bir turlu menumu yazamadim. Dun kizimi doktora goturdum. Burun akintisi baslamisti, bir de rahat uyuyamadi. İyi ama cok sukur...
Dunku menum: sabah:
2 dilim kepekli ekmek
2 dilim peynir
Ogle:
2 dilim kepekli ekmek arasi peynir
Ayran
3 mercimek koftesi, marul
Aksam:
1 adet haslanmis tavuk pirzola
1tabak patates yemegi
Tursu
Haklisin canim ama ustune gidiyorum bugun kilolarin. baya azalticam bugunluk yediklerimi. Kahvaltida ekmek bile yemedim.bakalim insallah oyle devam edicem bugunluk. Protein agirlikli karbonhiratsiz bigun olacakgünaydınlar
canım adet olmadığımız için vücut geçici bir menopozda...nasıl menopozdaki kadınlar veremez ya da çok zor verir o durumdayız..ben de senin gibşyim.. artık haftada 200-300 gr versem razıyım
ben de gecen hafta aynısını demiştim.. korktu galiba tartı eksik çıkardı beniHaklisin canim ama ustune gidiyorum bugun kilolarin. baya azalticam bugunluk yediklerimi. Kahvaltida ekmek bile yemedim.bakalim insallah oyle devam edicem bugunluk. Protein agirlikli karbonhiratsiz bigun olacakdaha da az gostermezse o tartiyi kiricam!!
Hep biz mi ondan korkucaz biraz da o bizden korksun dimi amaaben de gecen hafta aynısını demiştim.. korktu galiba tartı eksik çıkardı beni
Tam benlik bi yemek köri cok severim hintliler bile benim kadar kullanmiyor sanirim. En kisa zamanda denicem canim.kızlar merhaba yeni bir şey keşfettim daha doğrusu biri keşfetmiş ben çaldım .))
karnabahar pilavı diye canı bulgur pilavı çekenler yada çok fazla acıkanlara duyrulur isterseniz tabak tabak yiyin kilo yapmıyo. tarif şöyle
1 ufak karnabahar
-1 tk z.yağ
-1 tk köri
-2 diş sarmısak
-taze soğan
Karnabahar yıkanır,sapları ayrılarak ufak çiçeklere ayrılır.Robotta bulgur boyutuna gelene dek çekilir.Wok tava ısıtılır yağ eklenir.Ezilmiş sarmısak sotelenir .Karnabahar eklenir ve karamelize olana dek kavrulur.Köri eklenip harmanlanır.Taze soğanın yeşil kısımları ince doğranarak üzerine serpilir.
ben sadeli yaptım köri kullanmadım gayet güzel oldu
Canim duraklama döneminde olabilirsin bigün ara ver diyete istersen. Yada cok kacamak yaptigini düsünüyorsan bi süre tut kendini bakalim gidicek mi kilolarGünaydın canlar
ben yürüyüşe başladıktan sonra gr veremez oldum sizce neden olabilir dikkat de ediyorum o kadar ama dusemedim şu 59un altınauyuz oluyorum yaa motivasyonum düşüyo
mmmm ben çok severeim karnabaharı zaten.. ama dikkat et çook gaz yapıyorkızlar merhaba yeni bir şey keşfettim daha doğrusu biri keşfetmiş ben çaldım .))
karnabahar pilavı diye canı bulgur pilavı çekenler yada çok fazla acıkanlara duyrulur isterseniz tabak tabak yiyin kilo yapmıyo. tarif şöyle
1 ufak karnabahar
-1 tk z.yağ
-1 tk köri
-2 diş sarmısak
-taze soğan
Karnabahar yıkanır,sapları ayrılarak ufak çiçeklere ayrılır.Robotta bulgur boyutuna gelene dek çekilir.Wok tava ısıtılır yağ eklenir.Ezilmiş sarmısak sotelenir .Karnabahar eklenir ve karamelize olana dek kavrulur.Köri eklenip harmanlanır.Taze soğanın yeşil kısımları ince doğranarak üzerine serpilir.
ben sadeli yaptım köri kullanmadım gayet güzel oldu
tatlım hiçbirşey yememişsin ki...miden bya küçülmüş olmalıMerhaba arkadaslar bugün ki menümü yazayim evde olmadigim icin yemek yapamadim atistirdim gibi biraz ama ,
Sabah ; peynirli kruvasan , kücük bi kutu recel , sütlü cay , catal ucuyla tereyagi
Bi büyük boy kahve yarim müsli riegel
Aksam ; iki tane siyah ekmekle sucuklu tost yanina rezene ve papatya cayi ( bugünlük böyle oldu )
Sonra bi meyveli yogurt yiyebilirim yada yemem acikmama bagli.
Pskolojim bozuldu sanirim az da yesem sanki dünyalari yemisim gibi hissediyorum ,yada midem kücülmüs doydugum icin böyle hissediyor olabilirim.
Evet canim hep böyle kücük kalsa keske.mmmm ben çok severeim karnabaharı zaten.. ama dikkat et çook gaz yapıyor
tatlım hiçbirşey yememişsin ki...miden bya küçülmüş olmalı
Himm tmm sağolmmmm ben çok severeim karnabaharı zaten.. ama dikkat et çook gaz yapıyor
tatlım hiçbirşey yememişsin ki...miden bya küçülmüş olmalı
arkadaşlar başımın dönmesi artınca drye gittim canan karatayi okuyorum bi kac gündür .bilirsiniz belki kendimi Hipoglisemi sandım şeker vs olctureyim diye ki tam zıddı insulin direnci de şeker hastalarinda ya da yatkinliklarinda görülüörmüş.ben değilim şükür . ama ben de ciddi miktarda kolestrol ve kotu kolestrol denilen ldl yukselmis. dr ilaç yazamadi haliyle.emzirdigim için. bugün karatay diyeti yaptım ve aç kalamayan ben tokum ama ekmek yemedim çikolata yemedimşsuna başım dönmüyor kac saat oldu yemek yiyeli belki denersiniz?
bence fark ettiyseniz ortak özellik olarak bebekler meme istemiyor acaba sutunuz olması gerekenden daha mi az geliyor bebeklere. kizimda 4aylıkken ramazandi ben de olur mu diye oruç tutmustum. kızım memeyi almamıştı ogün mamada vermiyduk denedik onuda yemedi. annem kızdı bana cocuk aç kalır oruç mu tutulur diye.ben de sadece ilk gün tutmuş oldum.
öptüm sizi kolay gelsin.
Ben de hamilelikten önce tam karatayla kilo vermeye baslamistim.Cok rahat bir diyet gercekten..simdi yine onunla devam etsem diyorum.karatayla sütün azalacagini da pek sanmiyorum..3 yıl önce karatay diyeti yapmıştım ben. 65'ten 58'e inmiştim 2,5 ayda Hem de hiç zorlanmadan. Hatta hayatımda ilk o zaman diyet yapmıştım, hem de hiç kaçamaksız. "Bir daha karataydan başka diyet yapmam" diyordum ama şu sıralar canım yumurta yemek istemiyor, o nedenle yapmıyorum. Yoksa denemiş biri olarak, çok rahat bir diyet. Üstelik ben daha sonra normal yeme düzenime geçtiğim halde kilo da almadım. Taaa ki bebek durumları, ilaç, stres vb olana kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?