Hosbuldum canim.. inanmaktan degild3, istah kapatici biseylere ihtiyacim oldugundan sordum.. Tesekkur ederim yine de...Merhaba canim hos geldin aramizda cörek otu kullanan yok saniyorum faydalarini bende duymustum. Arastirmak gerek emzirenler icin uYgun mu diye ben pek ekstra bisey kullanmiyorum hic inancimda Yok pek o tür seylere.
maasallah kuzucuga..1 ay var aramizda benim minnakim 11 eylul dogumluBu sali 4. ayi bitiyor artik canim 5 in icinde olucaz haftaya ve ek besine baslicaz Allah in izniyle.
bi de su acidan bak..BEN SENDEN DAHA ŞİŞĶOYUMMM58 ,59 lardan inmek isteyenleri görünce iyice moralim bozuluyorkendimi cok cok sisko hissediyorum. Neyse spor zamanim geldi kizim uyuyorken azicik kosturayim.
mehaba hosgeldin canim..kilon cok degilse 5. aya kadar hatta 6 bitene kadar bekle derim..corekotu bu grupta kullanan yok bildogim kadariyla..Selamlar... benim bebegimde 3,5 aylik benfe baslamak istiyorum diyete ama tam konsantre olup gonul rahatligiyla baslamam icin yilbasini beklemem gereiyo sanirim,b4 aylik olmasini yani bebegimin. Bu arada tum sayfalari okuyamadim. Aranizda corek otu kullanan yani yagini kulkana varmi, bunu kullanmak emziren anneler icin uygunmu.. kullanip cok iyi sonuclar alanlar var, o yuzden soruyorum..
ahhh ahhh is ah kapanması ne mumkun..zaten istahliyim bir de emzirirken duble istah..aslibda bir arasirayim bakalim emzirenler kullanabiliyor mu diye...ama cok aci degil midir tadi denedin mi hicHosbuldum canim.. inanmaktan degild3, istah kapatici biseylere ihtiyacim oldugundan sordum.. Tesekkur ederim yine de...
gunaydin tatlim..uzulme uzulmeeee eninde sonunda gidecekler.....oyyy yerim o minnosu..onsallah huzel gecer kontrolunuz..bizim kontrol de jaftayaGunaydin tatlislar
ayy su 60lara kazik caktim yaaher sabah kurt gibi ac bi sekilde tartiya cikiyorum 50li bisiler gorme umuduyla ama yine 60.2 60.1 uyuz oluyorum yaa. Bugun levrekli aksam yapicam.bakalim umudum yarinlarda bugun ayica minnosun rutin kontrolu var. 3 aylik oldu :) iyi gecer insallah. Hepimize saglikli beslenmeli bol gr vermeli bi gun diliyorum
Hosbuldum canim tekrar.. aynen bende cok istahliyim..ahhh ahhh is ah kapanması ne mumkun..zaten istahliyim bir de emzirirken duble istah..aslibda bir arasirayim bakalim emzirenler kullanabiliyor mu diye...ama cok aci degil midir tadi denedin mi hic
canim kaçırmış olabilurim jac kiloydun..hedefin kac olmak..Hosbuldum canim tekrar.. aynen bende cok istahliyim..
1000 gr cok iy7 hemde diyet yaparken, masallah bebeisine.. sende erken baslamissin diyete ama sut6nun azalmamasinin sirri ne..Hoşgeldin tatlım vericez inşallah hep beraberispanyol diyetisyene gidiyo listesi var önceki sayfalarda. Biz de kontrolden geldik. 1000 g almış neyse ki bebisim:)
ayyy ne guzel boyun varcseniiiiinn..cuce hissettim kendimi...Boyum 176 bu arada.. hedefim once tekrar 75 sonra 68 e sabitlenebilmek.. kenfi jendime basedebilirmiyim bilmiyorum henuz diyete baslama cesaretini gosteremefigim halde, sutumde olfukca azalmis durumda.. aranizda diyetisyen yardimiyka zayiflayan varmi..
oyy maasallah yaramus sutun.Hoşgeldin tatlım vericez inşallah hep beraberispanyol diyetisyene gidiyo listesi var önceki sayfalarda. Biz de kontrolden geldik. 1000 g almış neyse ki bebisim:)
maasallah maasallah..benimki de 6 kolo olsa bariDiğer aylarda daha çok almıştı aslında ama olsun. Dr iyi dedi siz de öyle diyosaniz:) canım valla biz diyet yapmıyoruz sadece biraz dikkat ediyoruz. Sütü sorarsan annem genetik diyo. Benim yaptıklarım tahin helvası 1 fincan rezene 1 bardak humana still tea her akşam bol yesillikli salata ve cok su:) eylül 6.950 gkızlar maşallah deyin:)
yamuk oldu idare edin
Tesekkurler canim eline saglik..
Masallah canim.n benim oglanda 6500 du 3 aylikken ilk aylarda ben7mkide 1200 falan aliyodu. 3. Ayda 750 gr almis, d8ktor banada gayet iyi demisti.Diğer aylarda daha çok almıştı aslında ama olsun. Dr iyi dedi siz de öyle diyosaniz:) canım valla biz diyet yapmıyoruz sadece biraz dikkat ediyoruz. Sütü sorarsan annem genetik diyo. Benim yaptıklarım tahin helvası 1 fincan rezene 1 bardak humana still tea her akşam bol yesillikli salata ve cok su:) eylül 6.950 gkızlar maşallah deyin:)
Senin hedefin neydi canim..ve bebisin kac aylikmaasallah maasallah..benimki de 6 kolo olsa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?