Aynen canım biz de esimin görevi için geldik ben de alışmaya çalışıyorum. Istanbuldan sonra biraz yadirgadik ama aliscaz inşallah. Ama esnaf halk biraz değişik biraz da kaba ama adapte oluruz :)Bende bilerek büsük aldim dedigin gibi kiz elbiseleri acayip tatli bi heves aliyorum iki kere giyiyor kücülüyor. 150 pahaliymis bayagi ben 35 euro ya aldim tl olarak karsiligi ne bilmiyorum ama tr de markalar daha pahali satiliyor kendi karlarini da üzerine koyduklari icin. Hele elazig her sene esnafla kavga etmeden dönmüyorum malesef cok kandirmaya calisiyorlar beni.
tebrikler canimm.kilolarimiz ayni insallah veticez birlikte..Ben de bugun sabah tartildim.ilk kilo bildirimimi yapiyorum,hayirli ugurlu olsun:)78.8.h.sonu biraz fazla kacirdim.cuma sabah 78.1.i gormustum.ama guzel olan 80.i bulmustum son zamanlar,78.ler benı umutlandırdı.haftaya inşallah 78.i sabitlerim.amin:)
cok kilon yok aslinda..boyun kac ki 43 kiloydun..en son ilkokulda 40 lardaydim hethalde..nryse tam yerine geldin emin ol 1 ayda kurtulursun kilolarindanbende zayıflamak isitiyorum kızım 9bucuk aylık emziiriyorum cok süütm yok ve şifa niyetine bie k gıda bie mzirme şeklinde geçiyo günlerimiz o yüzden artık zayıflamak isitoyrum 58le hamile kaldım 66 yla doguma girdim 20.gün 58e düştüm ama vucudum şekilsiz ve şuan 60küsür kilodayım yarın tam tartınırım kendimi tutamıyorum ymeekten alamıyorum kendimi özdenetime birilerinin beni takipe tmesine ihtiyacım var bana kalırsa şişman biri olucam yoksa... 43 kiloydum yahu 25 yasındayım 8 senelike vliyime vlendigimden beri kilo alıyorum :)
eveeett ben acim ve de sismanim..Ben hic hayatimda 40 li kilolarda olmadim masallah cok zayifmissin. Verirsin canim yeter ki iste sen burda paylasmak insana moral veriyor yanliz basina ac kalmadigini görüyorsun diyorsun herkes benim gibi ac ve sisman :))
gecti bile uzulmem...yazin tiril tiril elbisrkere odaklandim..Alirsin canim üzme kendini kiyafetler hep var nasilsa her sene de daha bi güzel seyler cikiyor :)
cok guzrl menun..oglenleri birkac kasik srbze yemeye calis..yesil cayi bir nuddet ertele..kafein orani yuksrk oldugu icin cok onerilmiyor vebekte uykusuzkuk ve sinirlilik yapiyor..ben rezene cayi iciyorum ..Kizlar mesajimi cevapladiginiz icin tesekurler
Ben aksam meyve yiyorum genellikle
Dediginiz gibi bebis kucuk kasmaya gerek yok
Bugunku menum
Sabah iki dilim ekmek
Peynir zeytin bal tereyagi roka
Yumurta
Cay
Oglen
Kahve
Iki kucuk parca cikolata
Iki lokum
Yarim muz
1 mandalina
Aksam
Bi tabak Ispanak yemegi
Bi kase Mercimek corbasi
Yogurt
1 dilim ekmek
Bi bardak meyve suyu
1 cennet hurmasi
Bir mandalina
Bi bardak yesilcay
eveeettt azimliyiz basaricaz...Canım yaa çok iyi anlıyorum seni ama sakın canını sıkma. Ben söyle düşünüyorum sonuçta bu kilolar 9 ayda alındı. Vermek de zaman alacak. Azim kararlılık istikrar:)
harikasin tatlimmm darisi basimiza...Günaydın tontis ama hep tatlı anneler
ilk kez 50li kilo gördüm. Çok mutluyum:) 59.9 heheh. 55 olana kadar mağazalara girmicem ben.
hosgeldin canimm..merak etmeee kisa surede vericez kilolarimizi..ayrica en kilolu benim diye dusunme aramizda 3-4 kilonun lafimi olurMerhaba hanimlar,bende araniza katilmak isterim.4 yasinda bir kizim ve 9 aylik bir oglum var. 82 kiloyum.31yasindayim.galiba aranizda en fazla kilosu olan benim:)aslinda dun basladim diyete ama motivasyon sifir.ama kurtulmak istiyorum bu kilolardan.insallah basarabilirim.
İns.canim.zor olacak gibi ama basarabiliriz.hosgeldin canimm..merak etmeee kisa surede vericez kilolarimizi..ayrica en kilolu benim diye dusunme aramizda 3-4 kilonun lafimi olur
Bilirim canim ön yargilari fazladir ve gercekden cok kabalar kadinlari erkeklerden daha beter ama iste memleket :)Aynen canım biz de esimin görevi için geldik ben de alışmaya çalışıyorum. Istanbuldan sonra biraz yadirgadik ama aliscaz inşallah. Ama esnaf halk biraz değişik biraz da kaba ama adapte oluruz :)
Merhaba canim hos geldin sen yeter ki iste verirsin 82 cok bi kilo degil vermek istersen daha da fazla olmadan motive ol bir an önce 82 den inmek 92 den inmekden daha kolaydir baslamak lazim bi yerden daha fazla ilerlemedenMerhaba hanimlar,bende araniza katilmak isterim.4 yasinda bir kizim ve 9 aylik bir oglum var. 82 kiloyum.31yasindayim.galiba aranizda en fazla kilosu olan benim:)aslinda dun basladim diyete ama motivasyon sifir.ama kurtulmak istiyorum bu kilolardan.insallah basarabilirim.
Moral olmustur sana masallah canim , ayyy ben ne zaman 59 a inicemGünaydın tontis ama hep tatlı anneler
ilk kez 50li kilo gördüm. Çok mutluyum:) 59.9 heheh. 55 olana kadar mağazalara girmicem ben.
Ben hic hayatimda 40 li kilolarda olmadim masallah cok zayifmissin. Verirsin canim yeter ki iste sen burda paylasmak insana moral veriyor yanliz basina ac kalmadigini görüyorsun diyorsun herkes benim gibi ac ve sisman :))
Hosgeldin haksever canini sikma kilon zatn gayet iyi cabucak verirsn ins benm de dokuz aylik bi kizim var burasi gayet iyi ben de yeniym ama hemn adapte oldum ins beraberce vercez vucudnn sekil almasi icin pilates veya bolgesel egzersizler yapabilirsn kolay gelsin simdiden :)
t
cok kilon yok aslinda..boyun kac ki 43 kiloydun..en son ilkokulda 40 lardaydim hethalde..nryse tam yerine geldin emin ol 1 ayda kurtulursun kilolarindan
...
Aynen canım sen de en kisa zamanda vereceksin insallahMoral olmustur sana masallah canim , ayyy ben ne zaman 59 a inicem((
Ahh o ayakta sallamalar spor işlevi görse ben de şimdiye dal gibi olurdum :)sabah
1yumurta(artı kızım sarısını yedigi için onun beyazınıda yedim:))
bir dilim ekmek
bir dilim peynir
anne sütü arttırıcı cay
not: bügün kızımdan kalan cici bebeli meyveli karışımı yemedim çok zor tuttum kendimi ama yemedim :)
not: süt almaya gittik kızımla pastanenin önünden geçtik su böregi almadım
:)aferim bana
simdi kızımı uyuttum kalksamda acık spor neyin yapsam bütün gece ayamda salladım uyku felan hak getire sızmışımdırda uyumak nasıl bişey unuttum bunalr neden spordan sayımıyo heryerim agrıyo ki canım istemiyo spor yapmakmad:
geçmiş olsun yawrucunaSuan yediklerimi yazamiyorum. Oglum rahatsiz. Ama benimde dun iyi gitti :)
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy20 dakka full calıştırdım vucudu :) ilk günden fazla yüklendim önce ısınma hareketleri yaptım sonra zumbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dansı bayılıyorum zaten bu dansaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?