lastworld dogum ne zaman canim
methaba canim..
biz de yeni 2 haftadir fakan bulduk birbirimizi..ben 1 aydir yapmaya calisiyorum bir ileri bir geri. .baktim olmuyor diyetisyene gittim..iki gundur yapiyorum diyet..bakalim vetebilecekmiyim..ilk cocugumda senin gibi 86 ile doguma girdim..ama benim kilom gitmedi. .emzirdigim halde .. 6 aylik oldugunda 82 kiloydum..diyet yaptim ama hep şok diyetler fln..7-8 ayda 60 a indim..simdi istiyorum ki saglikli ve yavaş vereyim..
diger arkadadlardan meinschatz 1 aydir yapiyor 7 kilo civari da verdi yanilmiyorsam.
whisper84 arkadadimiz da yeni başladı 1 kilosu gitti bile..onlar da senin gibi porsiyon kucultme ile veriyorlat..ben bu konuda sıkıntılıyim..yani diyetteyim dersem ya deli gibi yiyorum ya da ölüm orucuna giriyorum..bu yuzden diyetisyene gittim..
Canim saglikla kucagina al bebegini insallah benimde ablam 9 aralikda sezeryan olucak simdiden üzülüyo nasil kilom vericem diye oda benim gibi cok kilo alanlardan.Cnm 15 Aralık'ta sezeryan randevumu aldım bakalım daha erken gelmezse.. Ama beni ödem çok rahatsız ediyor bir de evim yerden ısıtmalı ayaklarımın üstüne basamaz oldum bi görseniz:) bu lohusalığımda terliyorum diye sızlanmıcan artık biliyorum ki ödem gidecek..
ayy benim d korkulu ruysm sutumun gitmesi..biraz azaldi ana yenidrn artar diye dusunuyirumMerhaba arkadaslar bugün tartida pek bi degisiklik yoktu 73.5 cikti yine yapisti kaldi üstüme bu kadar erken takilacagi aklima gelmezdi genelde 60 larda takilirdim hep neyse öylede böylede gidecek sonunda moralim bozuluyo iste. Simdi aksam yemegimi koydum pisiyo kizimdan dolayi gec pisirdim yine etli bezelye ve bulgur pilavi yaptim yanina da salata yapicam 6 ya kadar yerim yatana kadar da bisey yemem daha. Bu arada sütüm bayagi azalmisti ilk basladigimda ama masallah simdi düzeldi buzluga da atabiliyorum kac gündür cok sükür nerdeyse birakicaktim diyetimi süt icin.
benim ilk cocugumda 6. ayin sonunda olmustim ve 4 kilo birdrn gitmisti..Arkadaslar bu arada ben regl olmadim hala 4 ay olacak nerdeyse ondan mi böyle yavas gidiyor kilolar acaba regl olaniniz var mi ?
afiyet olsun..baklava mmmmmmmVe yediklerim:
3 ceviz 1 kuru kayısı
2 dilim ekmek
2 parmak büyüklüğünde peynir
1 yumurtayla yapilmis omlet
2 piliç jambon
domates salatalık dereotu
Ayrı zamanlarda 3 baklava
1 fincan sekersiz light sutle Nescafe
1 parmak büyüklüğünde çikolata
1 kase corba tavuk suyu
6 inegöl köfte
bol salata
Aksam da meyve yerim kivi ananas mandalina
pldukca saglikli olnus canim.bebiser yarasinBen de bugün yediklerimi yazayım
Sabah:
2 yumurtadan omlet
1-2 parça peynir
2 dilim beyaz ekmek(uzun zamandır yemiyordum)
4 yeşil zeytin
Salatalık, şekersiz çay
Ara: 1/2 portakal, 1/2 muz, 1 mandalina
Öğle: 1.5 kase yayla çorbası, 1/2 kıymalı ıspanaklı pide(ev yapımı), 1 bardak ayran
Ara: 1 mandalina, 1 parça cevizli sucuk
Akşam: 1/2 tabak etli nohut, 1/2 tabak pirinç pilavı, 1 kase yoğurt
Inşallah bu saatten sonra medceziri seyrederken bişey yemem. Aklımda ayva var bir de sütümü içmedim 1 bardak içerim artık..herkese iyi akşamlarrrr:)
Senin menu de süper canım ama akşam yemeğinde ekmeği kessek mi acababenim menum
sabah : 2 dilm tam buğday ekmeği, 2 kaşık lor peyniri 1 dilim beyaz peynir 4 zeytin domates salatalık bol dereotu 1 haşlanmış yumurta
ara: 2 tane mandalina
öğle;: kabak yemeği 1 kase yoğurt
ara :2 dilim tam buğday ekmeği ve beyaz peynirle yapılmış yağsız tost şekersiz neskafe akşam: minik bir karnıyarık salata 1 dilim tam buğday ekmeği
su 3,5 lt
Senin menu de süper canım ama akşam yemeğinde ekmeği kessek mi acgeçmiş olsunQUOTE]
diyetisyenin verdiği listeye uyuyorum canım
cok gecmis olsun xanim..dukkat et kendibekızlar 2 gündür ateşlendim bu yuzden herhangi bir şeye dikkat edemedimve 2 gundur de bir yarım saat falan yürüyorum hatta belki daha fazla.. inşallah dengeleyebilmişimdir..
Senin menu de süper canım ama akşam yemeğinde ekmeği kessek mçocaba
cok gevmis olsun.dokkat et kendine..diyet beklesin sagligin daha onemlikızlar 2 gündür ateşlendim bu yuzden herhangi bir şeye dikkat edemedimve 2 gundur de bir yarım saat falan yürüyorum hatta belki daha fazla.. inşallah dengeleyebilmişimdir..
Geçmiş olsun canımkızlar 2 gündür ateşlendim bu yuzden herhangi bir şeye dikkat edemedimve 2 gundur de bir yarım saat falan yürüyorum hatta belki daha fazla.. inşallah dengeleyebilmişimdir..
Kızlar neler yapıyorsunuz neler yiyorsunuzsanırım siz de benim gibi haftasonu rehavetine kapildiniz yazmadiginiza gore
Ayy neler neler yedim yaa manyak gibi. Uykusuzluk ve yorgunluk sapitti beni sanirim
1 paket kasik cips yogurtla
2 baklava
1 parmak büyüklüğünde çikolata
1 fincan sekersiz light sutle Nescafe
ama aksama kadar bişi yok artık akşam ızgara tavuk ve salata belki meyve o kadar. Sabahki aşırı kalorileri öyle dengelerim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?