- 22 Kasım 2014
- 72
- 30
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bant bizde de var canım ama aynen dediğin gibi bırakan yok ki yuruyelim o yüzden artık onu da alıp yurucemBenim evde bandim var ama kizimla yapisik ikiz gibi oldugumz icn hic yuruyemiyrm uyudgnda da az uyuyr ama mutlaka yurumelym cunku ben yurudugm zamn daha hizli veryrm haydi arkadaslaar! Pazar gununn rehavetine kapilmayalm veeee saglikli beslenelimmmm:)
merak etme tatlim yaz grlmeden girersin..Ahh kotlarım 25 beden bacagim bile girmiyo ama girecek bigün yine inanıyorum
ben haftanin en az uc gunu yspiyorum kosu bandinda 6 km 1 saat yuruyorumEn buyuk beden mi:) col tatliymis yazi :))bu arada arkadaslr yuruyus yapabileninz var mi ? Ben cok istyrm ama bi turlu duzene oturtamadm
olsun haftada yarim kilo cook iyi..Ayrıca 60.5 geldim. Haftaiçi 1 kg ver haftasonu yarım kg al. 2 ileri 1 geri neyse gider inşallah böyle böyle
degil mi yaaa..bebisketimizin hediyesi onlar..Evet ben de doğumdan sonra bacağım girmicek diye hayıflanıyorum. Ama sonra düşünüyorum elbette ki vücudum değişecek deforme olacak.. Bu vücut beni anne yapıyor hem de sağolsun 2.defa
benim gorumcem sabahlari geliyor 1 saat ben yuruyorum 1 saat o yuruyor..ama haftaya yurtdisiba gidiyor nadil yspcam bilmiyorum..Benim evde bandim var ama kizimla yapisik ikiz gibi oldugumz icn hic yuruyemiyrm uyudgnda da az uyuyr ama mutlaka yurumelym cunku ben yurudugm zamn daha hizli veryrm haydi arkadaslaar! Pazar gununn rehavetine kapilmayalm veeee saglikli beslenelimmmm:)
sen yine 65 tesin ben 78 deyim yaaa...Kolay gelsin arkadsm sen yine 60 i gormussn ben daha 65 teym yaaaa
Supersin canım. Kesin gelir devamı azimle devam ettikten sonra:)selamlar kizlar...
napiyosunuz nasil gidiyor diyetler. .ben bugun sabah normal kahvaltimi yaptim ara ve öğle birlesti tonbik döner yedim..aksam da yogurt ve meyve yiycem..bu arada petsrmbeden bri yani 3 gunde 800 gr vermisim..insallah devami gelir
Bugün yediklerimi yazim:
1 kuru kayısı 2 ceviz 6 fındık
2 dilim ekmek
2 dilim piliç jambon
1 çorba kaşığı labne peynir
1 yumurtayla yapilmis omlet
domates salatalık
1 fincan sekersiz light sutle Nescafe
1 parmak büyüklüğünde çikolata
Ve yiyeceklerim
Mantarlı et sote
salata
1 kase supangle
ahhhh su tatli sevdamiz olmasa super olacak..Merhaba arkadaslar yarin kilo bildirimimiz var baslangic ve simdiki.
Bugün ki menümü yazim
sabah ;
firinda patates kizartmasi birazcik :)
yesillik, sebze
krem peynir ve recel
ögle ;
karamelli badem ( yilbasi dolayisiyla sokaklar buram buram badem kokuyor yemeden duramadim )
büyük boy kahve
aksam;
bulgur pilavi , karni yarik iki kasik ve salata
artik bisey yemem dengelemek icin bademler bayagi kalorili allah dan kendime hakim olup cok yemedim.
Hic sorma canim ya su tatlilardan olmasa daha kolay gidicek kilolar da iste yemek yeme desen yemem hic ama tatliya dayanamiyorum kahretsinahhhh su tatli sevdamiz olmasa super olacak..
diyetisyen bana haftada bir kez sutlu tatli hakki verdi..sabahlari da tahin helvasi var sut olsun diye..
Evet pazartesiden pazartesiye canim yarin bende yazicam.Arkadaslar ben yarin ilk kilo bildirimimi yapacm pazrtsdn pazrtesiye mi yapiliyr
Canım ben tatlı yemesem anında veririm ama aşırı düşkünüm. 50 kiloyken de kahvaltı Yapmaz pasta yerdim:) öyle bi mide isteahhhh su tatli sevdamiz olmasa super olacak..
diyetisyen bana haftada bir kez sutlu tatli hakki verdi..sabahlari da tahin helvasi var sut olsun diye..