- 21 Nisan 2007
- 703
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dukan diyetini emziren annelere yönelik adapte etmiş durumdayım(bu konuda kesinlikle alkış rica ediyorum:))).bi kaç gündür uyguluyorum ve zorlanmıyorum da.durumumdaki arkadaşlarada tavsiye ediyorum.
bu sabah yağsız kıyma ile yumurtayı pişirdim.yanında 1 büyük bardak normal sütümü içtim.gayet doyurucu bir öğündü.dukandan farklı kahvaltıdan 2 saat sonrada portakal suyumu içeceğim.bu arada jimnastik kemerimi takıp 10 dk göbek çalışmasıda yaptım.emziren anneler siz neler uyguluyorsunuz zayıflama konusunda? paylaşalım artık değilmi?
emzirirken hangi yöntemle kilo verdiniz arkadaşlar?
benim icin yeni başlıyor. .yaza kadar vetmeliyim kilolarikış gelince diyetler bittimi
Çok çok var her yeri gezdim dolandım dukana başladım. Dukan sayfasına 90 kilo grubuna cuma yarışmasına ve günlüğe başladım genelde heryer pasif. Hoşgeldinyok mu zayıflamak isteyen anneeeeee...
hadi amaa dogum yapan annecikler az cok vardir kilonuz
Merhaba canim..ben de cuma yarışması na basladim. .1. takimdayim..79 kiloyum ve 60 olmK istiyorum. daha yenu doğum yaptım 45 gunluguz o yuzden tam ditet de yapamiuorum..sem neler yapuyorsun kac kilosun hedrfin neÇok çok var her yeri gezdim dolandım dukana başladım. Dukan sayfasına 90 kilo grubuna cuma yarışmasına ve günlüğe başladım genelde heryer pasif. Hoşgeldin
Bende 8. gruptayım canım. Ben perşembe 112 ile başladım. Dukan yapmaya karar verdim ama emzirdiğim için emin değildim. Biraz inceleyince emzirenlere güçlendirme önerdiğini gördüm. Daha 1 hafta geçmedi tartım 109.6 hiç atak yapmadım hemen herşeyi yiyorum tavsiye ederimMerhaba canim..ben de cuma yarışması na basladim. .1. takimdayim..79 kiloyum ve 60 olmK istiyorum. daha yenu doğum yaptım 45 gunluguz o yuzden tam ditet de yapamiuorum..sem neler yapuyorsun kac kilosun hedrfin ne