- 13 Aralık 2009
- 384
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada zambakcim cok gecmis olsyn.gercekten insanin cocugu hasta olunca hicbiseyden zevk almiyor.benim de kizim 10 gun hastaydi da gozum bisey gormedi.
sagol canım ya çok şükür iyi kızımm
filozoff sıkca giremiyomusun buraya
devam edelim menüleri paylaşmaya
azcık daha katılım olsaaaaa
yawww güzel anneler nerelerdesiniz böyle yanlız olmuyor ama
gelin artık, yoksa hepiniz zayıflayıp hedef kilonuza ulaştınızda benim mi haberim yok
yok canım nerdee :) daha 65 deyim verecek tam 5 kilom var.sen nasılsın nasıl gidiyor kilo verme işi?
bu sabahki menümü yazayım : yarım bir poaça yarım bardak portakal suyu ve biraz da nane roka yedim.Bu sabah eşime kahvaltı hazırlayamadım,o gittikten sonra da kendime hazırlamaya üşendim o yüzden biraz geçiştirdim malesef Ama buzluktan et çıkardım,öğleden sonra güzel bir ziyefet çekecem kendime :)
merhaba kızlar
emziren anne değilim ama yeni doğum yaptımm
2 buçuk ay oldu
ve kendimi toparlamak istiyorum artık iştahım çok fazlaydı birde süt olsun diye dikkat etmeden yedimm ve 10 kilo fazlam var ben aslında 8 e de razıyım:)
68 kiloyum 58 ile hamile kalmıştımm
60 olsam gerisi kolayy
moralim çok bozuluyorr göbeğimdenn
karın hareketleri fazla yapamıyorum sezeryandan dolayı yürüyüş ve fitnıs yapıyorum 2 gündür 1 haftadırda dikkat etmeye başladım aslında 69 dum 1 haftada 68 e düştüm
bu da bana moral oldu
sporlada destekledim 2 gündür
.inşallah devamı gelir daha önce de başka bi topikte yazarak kilo vermiştimm
zayıflayıp hamile kalmıştım.inşallah bu sefer olacaqkk desteklerinizi bekliyorummm
hoşgeldin canım
olsun emzirmsende seni aramızda görmek isteriz, zaten dikkat etmeye başlamışsın, sporda yapıyorsun kısa zamanda kilo verirsin korkma, ama sezeryanlıymışsın göbek bölgeni fazla zorlama bdei çok takma daha yenisin rahim zaten 6 ayda eski lanine dönüyormuş yani onun hepsi göbek değildir sıkma canının,
biz emzirdiğimiz için katı diyetler yapmıyoruz, ben kızım 7 aylıkken dikkat etmeye başladım, bende kilonun çoğunu süt olsun diye yemekten aldım bilinsizlik, aslında öylede değil insan emzirince işathıda açılıyor, birazda o durumda insan umursamıyor galiba biraz yni hayata alışınca kilolar rahatsız etmeye başlıyor
umarım sende kısa sürede istediğin kiloya gelirsin
merhaba kızlar
emziren anne değilim ama yeni doğum yaptımm
2 buçuk ay oldu
ve kendimi toparlamak istiyorum artık iştahım çok fazlaydı birde süt olsun diye dikkat etmeden yedimm ve 10 kilo fazlam var ben aslında 8 e de razıyım:)
68 kiloyum 58 ile hamile kalmıştımm
60 olsam gerisi kolayy
moralim çok bozuluyorr göbeğimdenn
karın hareketleri fazla yapamıyorum sezeryandan dolayı yürüyüş ve fitnıs yapıyorum 2 gündür 1 haftadırda dikkat etmeye başladım aslında 69 dum 1 haftada 68 e düştüm
bu da bana moral oldu
sporlada destekledim 2 gündür
.inşallah devamı gelir daha önce de başka bi topikte yazarak kilo vermiştimm
zayıflayıp hamile kalmıştım.inşallah bu sefer olacaqkk desteklerinizi bekliyorummm