- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
slmm kızlarrr 58 ile hamile kaldımm 82 ile doğurdum 38. gunumuz 64 kiloyum hedefim önce 58 sonra 55 inşş.. ilk gunden beri sutum de ii maaşallah rabbme sukur hep dikkat ettm meyvelerini de aldım kilomun buyuk kısmı gitti ama artık bir dirençle karşılastım ve sezeryanlı oldugum için göbeğim kilo da gidince sarkık biçimde kaldı. 38 gundur ekmek hiç yemiyorum1 gun yumurta peynir ve salatalı normal kahvaltı 1 gün nesfitli kahvaltı yapıyorum gune hangisi ile basladıysam öğle ymeğini diğeri ile geçiştiriyorum arada meye yiyorum ve activia yiyorum akşam yemegnde de corba ve cok az yemek yiyorum gunde 3 litre de su içiyorum amavucut bu tempoya alıştı sanırım durdu kilo vermemmm.. ne yapsamm ki artıkk.. spora başlamak farz oldu ama yetmezzz.. siz ne dersinizz
öncelikle hoşgeldin,
sen zaten başından beri bayağı sıkı tutmuşsun işi ve geriye az kilo kalmış bebeğin daha çok küçük bence çok kafaya takma kiloyu bu şekilde devam et, sezeryan olduğun için karın bölgeni zorlama, ama yürüyüş yapabilirsin yada dışarı çıkamıyorsan evde yürüyüş falan var internetten indirip onları yapabilirsin