beğenmene sevindim,tekrar bekleriz :) biz 1 ay sonra gidicez sizi de bekleriz,seve seve de ağırlarız :)aa ne guzel canımm canakkaleye gıttık 2 sene once cok cok guzel kesınlıkle tavsıye ederım suyu bıraz soguk ama gezılerı hatıra yat turu helekı cok cok guzeldı
canım normalde her ogunumde 1 dılım tam bugday ekmegı yıyorum ama evde kalmayınca yıyemedım esım laıcak gelırken :)) 3 lt su kesın ıcıyorum zaten
canım normalde her ogunumde 1 dılım tam bugday ekmegı yıyorum ama evde kalmayınca yıyemedım esım laıcak gelırken :)) 3 lt su kesın ıcıyorum zaten
busabah yediklerim daha az
canım istemedi.......
1tane etimek
1haşlanmış yumurta
domates salatalık
<
ara.
1kase yogurt
öglen
1kase sütlü çorba
az haşlanmış tavuk
salata
1etimek
sabah:
1etimek
1dilim kaşarla yagsız yumurta
salatalık domates
kızlar artık emziren anneyim diyemecem oğlum yaklasık 5 gündür memeyi almıyor zaten sadece gecelri emiyordu oda yok bu haftada hiç kilo veremedim 500da almısım sizleri takip edecegim ara ara girer yazarım gene ne yazıkki emziren anne degilim artık ama hala adet olamadım ne hikmetse bakalım artık 1 ay daha bekleyip tekrar baska bir doktora gidecegim
kızlar artık emziren anneyim diyemecem oğlum yaklasık 5 gündür memeyi almıyor zaten sadece gecelri emiyordu oda yok bu haftada hiç kilo veremedim 500da almısım sizleri takip edecegim ara ara girer yazarım gene ne yazıkki emziren anne degilim artık ama hala adet olamadım ne hikmetse bakalım artık 1 ay daha bekleyip tekrar baska bir doktora gidecegim
ara.
bikaçtane erik
öglen.
2tabak sütlü çorba
çok az haşlama tavuk
ara.
1kase yogurt
akşama:
haşlama et
fasulye piyazı
ayran
(sütlaç yaptım birde ondan yerim)
Bebegin kaç aylık
keşke bırakmasaydı memeyii
bende adet olmamıştım
çokşükür 2gün önce oldum
kızım 9.ayına girdii..
ancak adet oldumm
sende olursunn
bişey daha sorsam tekrar hamilelik ihtimali varmı
hani derler ya bebek emmezmiş süt bozulurmuş..adette görmeyince daha aklıma takıldı birden?
ayyy canım çok üzüldüm. biraz zorlasan aslinda.
nasip bu kadarmıs arkadasım inan cok ugrastım esim bile az ugrasmadı ama olmayınca olmuyor
yok canım yeni bir gebelik korunuyoruz zaten ayrıca gecen doktora gitmiştim adet olmuyorum diye o zaman alltan ugs baktı yok dedi bende emindim zaten yoktu benim oğlan 2.5 aylıktan bu yana hep zorla emdi simdi tam 10 aylık ve meme işi bitti bıraktı sonunda ve ben hala adet olmadım keske emeydi cok uğrastım ama yok basaramadım her bebek bir olmuyor ilk oğlum 2 yasını gecesiye kadar emdi bu hep zorlaydı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?