- 12 Temmuz 2006
- 1.290
- 1.280
hoşbulduk..38 beden bana hayal gibi maşallah sen güzel incelmişsin darısı benim başıma beden sorunun yok sanırım çünkü ben 66 kg.ken bile 40-42 den aşağı giyemiyordum alt bedenden bahsediyorum tabi butluyum da birazkızlar gunaydınn gıremedımkac gundur antalyaya annemen geldımcumartesı gunu :)) bu cumartesıde donucemn ıkı oglumda ıyı sukur
sporumu bıraz aksattım annemın yanında yapamıyorum kızıyor :)) zayıflayacagım dıye daha erken dıyor anlatamıyorumn kı erken olmadıgını neyse yokken yapıyorum bende
dun alısverıse gıttım ıkı pantolonn aldım ve 38 beden oldu sok oldummm bı o kadardamutlu oldum :) 64 kıloya dusmusum 1 kılom daha gıttı :))))) kalan kılom 4
yessıl cay bızede dokunmadı huzursuzluk yapmadı hamıleleıgımdede ıcıyordum oglum alıstı sanırım :))
yenı gelen arkadaslar hos geldınızzzzzzzzz
günaydınnn.maşallah 1.5 kg çok iyi iki günde..sen bu işi yapacaksın be canım..ama zaten protein emzirme döneminde çok işe yarar hamilelikte de öyle ben de yapabilsem keşke ama çok erken oğlum daha 47 günlük haksızlık ederim diye vicdanım hiç rahat değil şu yeşil çay ödem için mi kızlar hepiniz içiyorsunuz dagünaydınnn :))
nazar değmesinden korkuyorum ama yine de motive etmek adına sizlerle paylaşmak istiyorum inşallah nazar değmez :) 2 günde 1,5 kg vermenin mutluluğunu yaşıyorum :)) dukan diyeti yaptığımı söylemiştim,şuan atak 3. gündeyim.2 günde o kadar gitti.benim testime göre atak 4 gün çıkmıştı,yarın son gün kalan 2 günde de inşallah 1.5 verebilirim.sütümü etkiler mi diye çok çekinmiştim,kesilir gibi olursa hemen bırakıcaktım ama umduğumun aksine maaşallah bana arttı gibi geldi,atak süresini tam uyguluyorum kurallara göre ama sonraki seyir evresi emzirdiğim için zorlayabilir o yüzden seyir evresi ile güçlendirme evresini karıştırarak uygulamayı düşünüyorum,sonuçları size aktarırım.buarada ben hangi saatte canım bir şey isterse o saatte yiyorum, henüz spor da yapamadım maalesef ama en yakın zamanda başlayıp diyetimi sporla da desteklemek istiyorum.